Transparent
Inloggen
Sluiten

Leroy Fer tekent voor een jaar bij Feyenoord

25 juli 2019 22:05 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Leroy Fer tekent voor een jaar bij Feyenoord; image source: Pro Shots

Leroy Fer heeft een contract voor een jaar bij Feyenoord getekend. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. In het contract van de 29-jarige middenvelder is ook een optie voor een extra seizoen opgenomen. Fer trainde al sinds begin van deze maand mee met de selectie van Jaap Stam en heeft in die periode een contract af weten te dwingen.

Fer is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde al 104 officiële wedstrijden in het eerste elftal. In 2011 vertrok hij naar FC Twente, waarna hij ook nog voor Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City speelde. Ook kwam hij elf keer in actie voor het Nederlands elftal.

Technisch directeur Sjaak Troost is blij met het contract voor Fer. "We zijn blij dat we de komst van Leroy uiteindelijk zo snel rond kunnen hebben maken", aldus Troost. "Leroy heeft, ook weer de afgelopen weken op 1908, aangetoond een begaafde voetballer te zijn die ons middenveld een echte impuls geeft. Zowel met zijn voetbalkwaliteiten als met zijn leiderschap."

Fer zelf is verheugd dat hij terugkeert bij Feyenoord. "Feyenoord is de club waar ik groot ben geworden. Ik ben de club altijd blijven volgen en bij mijn terugkeer voelde ik ook weer meteen: mijn hart ligt hier. Ik ben heel erg blij om weer terug te zijn", zo geeft hij aan. "Ik voel me sterker en fitter worden en ga alles op alles zetten om zo snel mogelijk weer terug op mijn oude niveau te zijn, om zo met Feyenoord, de spelers en de technische staf een mooi seizoen tegemoet te gaan."

Meer op Feyenoord.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

fer leroy city troost aangetoond begaafde fitter norwich park queens rangers stam terugkeert twente voetbalkwaliteiten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Kan hij lekker een jaar bij Feyenoord aan z'n vorm werken en dan loopt hij gratis weer naar een andere club (Twente?)...
+2/-2

5 maanden geleden
1 jaar? Dat lijkt me wat weinig. Het middenveld loopt wel wat vol nu. Ik verwacht een verhuur van een aantal middelvelders. Hopelijk nog een sterke spits en snelle cv. Dan hebben we een aardig teampie
+1/-0

5 maanden geleden
Goed lezen, 1 jaar + optie voor nog een jaar. Als Fer blessurevrij blijft zal die optie wel gelicht worden. Wel mooie safeguard tegen lang blessureleed wat Fer genoeg had. Goed dat hij erbij is dit seizoen, tegen Angers liet hij goede dingen zien!
+3/-0

 
5 maanden geleden
Zou toch wel willen weten hoe die optie geformuleerd is. Ik heb de neiging het met greypitchen eens te zijn... maar dat komt ook omdat ik Fer nog herinner als die egoïstische galbak die een vertrek forceerde naar Twente destijds. Wijnaldum ging destijds ook, maar dan op de nette manier, die had al aangegeven bij te tekenen als de clubs er niet uitkwamen omdat hij iets terug wilde doen voor de club waar hij de mooie voetballer was geworden die hij toen al was.
+1/-0

5 maanden geleden
Goed om te lezen.
Hopen dat hij zijn draai gaat vinden, optie licht en nog 3 jaar bijtekent.
Met nog een week voor de start van de competitie, zijn we er nog lang niet.
Achterin en voorin zijn we niet goed genoeg. Er zal heus nog wat gebeuren op de markt, maar dan zijn we eigenlijk alweer te laat. Ik denk dat Berghuis nog wel verkocht wordt de jonge Argentijnse rechtsbuiten zal komen. Er zal nog een spits en een RB of CV gehaald moeten worden.
+2/-0

5 maanden geleden
Goed nieuws gelukkig,Fer zou ook als CV kunnen Berghuis in de spits nu Jorgensen voorlopig uitgeschakeld is,altijd te proberen lijkt me,beste stuurlui staan aan wal toch?
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Goed nieuws een aanwinst. Net als de andere spelers die ik pitchte.
Kelly komt echt letterlijk en figuurlijk te kort. Stam niet meer laten scouten. Zonde van het geld. Niet best als stam niet ziet wie het juiste niveau heeft voor het eerste. Als stam dat niet kan hoe beoordeeld stam dan wie de beste zijn in de selectie voor de basis?
Inderdaad vente niet meer opstellen en hou op dit trage centrum te gebruiken. 2 zijn ook nog over de 30. Worden toch niet beter en als je dus gaat bouwen voor de toekomst pijlen richten op andere opties.

Botteghin, van beek, van der heijden, sinisterra zeker verkopen.
Verhuur: kelly, nieuwkoop, verdonk, vente, wherman, hansson, summerville.

Deze spelers moet je minimaal toevoegen aan je selectie om mee te doen.
Honda en assaidi transfervrij halen
Elia, fosu-mensah, janmaat/karsdorp transfervrij halen of huren.

Pas dan kan het nog wat worden.

Test larsson of berghuis in plaats van vente in de spits
Stel tapia een halff jaar op en probeer te verlengen desnoods met een eenzeidige optie.
Burger, tapia, st. Juste en fer testen als centrale verdedigers.
+1/-2

 
5 maanden geleden
Feyenoordopnummer1 als opvolger van Martin van Geel?
+2/-0

 
5 maanden geleden
Het zou zomaar martin himself kunnen zijn, of zn gehandicapte zoon. Fon komt met dezelfde idiote name martin ook zou komen.
+2/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Met als verschil dat mijn speles niks kosten en wel vesterkingen zouden zijn en ze met een idee worden gehaald specifiek op zwakke plekken binnen je selectie zodat je team beter zal presteren. En dus geld over houd voor echte versterkingen. Veel minder snel in Europa word uitgeschakeld en echt structureel kan mee doen om de prijzen. Wacht maar af met deze huidige selectie en enkel jeugd ga je gedurende het seizoen nog heimelijk velangen naar mijn genoemde namen omdat de huidige selectie zo matig presteerd.
+1/-2

5 maanden geleden
Slaapmomentje Fer, eens kijken of 'ie dat heeft afgeleerd inmiddels.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik wil Fer opstellen in mijn opstelling. Alleen hebben de moderators hem nog niet toegevoegd in de lijst van spelers. Zo bij deze moderators. Alvast bedankt voor het toevoegen. On topic, Fer een welkome versterking. Nu RB nog, CV en spits. Mochten er geen versterkingen komen, dan gewoon veel jeugd inpassen en lekker gaan voetballen. Geen verwachtingen, gewoon aanvallend voetbal met een mooi positiespel. Liever zo en af en toe een zeepperd, dan dat afbraakvoetbal van Gio.
+1/-0

5 maanden geleden
Het middenveld begin vol te lopen, maar of het nu een goed gewogen middenveld is ?
Ik denk dat sommigen in de selectie best verhuurd kunnen worden : Kelly ( ik zie met de beste wil geen meerwaarde ), maar dat betekent gezichtsverlies voor Stam, Verdonk ( te zwak ), Nieuwkoop (te vaak geblesseerd ), Toornstra ( wisselvallig ) , Vente ( te zwak ). We kunnen ( als we echt willen ! ) gratis ophalen Elia ( enorme blunder dat we niet positief op 'm hebben gereageerd ), Honda, Assaidi, Janmaat, Karsdorp. Daar wordt je alleen maar beter van. En je wint er financieel door verhuur nog aan. In dat geval gaat ook Fer beter renderen, in een zwak elftal voetbalt iedereen ondermaats.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Klopt.
Zouden zouden stuk voor stuk vestekingen zijn. Simpel te regelen ze willen graag en je team zou er zoveel sterker door worden.
Je moet je jeugd verhuren en nu gaan voor een zo sterk mogelijke basis. Begeleid de verhuurde jeugd goed zodat ze sterker terug komen. Om salaris ruimte vrij te maken moet je ook af van sinisterra, botteghin, van der heijden/van beek. Verhuur, hanssn, summerville, toere, wehrmann.
Met larsson en ayoub voorzie ik ook prblemen kan je beter vekopen of verhuren als je ze niet gaat gebruiken.
Ik zou ook nog fosu-mensah huren. Kan als cdm, rechts back en als centrale verdediger prima uit de voeten en dat zijn onze probleem zones. En heeft de snelheid achterin die Feyenoord zoekt.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Simpel te regelen? Ze willen graag? Jij kent ze allemaal persoonlijk en hebt ze gevraagd of ze graag willen?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Hebben ze ze zelf persoonlijk of via zaakwaarnemer aangegeven ! Of volg je het nieuws niet ? Of ben je een Trumpist die roept dat alles fake-news is. Wie Feyenoord tegen Southhampton zag weet wel beter. Bagger-selectie. Goed voor ergens onder aan het rechter rijtje. Sorry, maar als Stam er nu al de brui aan geeft dan begrijp ik dat volkomen. Laat de grote investeerders maar komen ! Weg met de beklemmende en benauwde club-sentimenten.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ja want wat de zaakwaarnemer zegt is natuurlijk altijd waar.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Natuurlijk niet. Maar Feyenoord is zo passief als een koude drol. De concurrentie is al volledig op oorlogssterkte. Och wat roep ik. Het is tering met de huidige lichting supporters. Vijftig duizend man in de Kuip en honderdduizend op de Coolsingel maar nog geen half gebakken ei om een fatsoelijke website te bestieren.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Lol arrow1 leuk dat jij reageert hoef ik het niet te doen op mijn vrije zondag ;)
Verder eens hoor klopt wat betreft spelers die of via de media of via hun zaakwaarnemers lieten doorschemeren een terugkeer te zien zitten.
Troost is inderdaad passief hoorde je aan zijn reactie "ze bellen wel vanzelf voor spelers"...
Troost... Mss ook een idee om contacten warm te houden en zelf eens die telefoon op te pakken en spelers te bellen.

Verder zie je al hoe de kaarten zijn geschud van geel is weg omdat zijn aankopen prut waren.
Nu zit troost er mannetje van wim janssen die voor de jeugd opleiding zijn.

Dus nu gaat men voor transfervrije spelers en eigen jeugd en geeft men geen geld meer uit aan transfers. Prima initiatief hulde.

Enige probleem is dat je in de huidige tijd jeugd niet makkelijk door stroomt naar het eerste door onderandere het niveau verschil.

Vind daar dus een oplossing voor!!!
Anders gaat het je club aanzien, punten en geld kosten!
Start een jong feyenoord in de voetbal pyramide. Verhuur oudere jeugd 1 jaar in de eerste divisie (fc dordrecht) en bij groei 1 jaar eredivisie. Die 2 jaar opbouwen van niveau van je eigen jeugd vul je nu op met meer tansfervrije spelers voor je eerste selectie die nu een beter niveau hebben dan je jeugd.

Anders kost het je mogelijke titels, fans, geld, plekken voor europees voetbal en nu mss plaatsing voor europees voetbal. Uiterst onverstandig nu je jeugd in te zetten. Zijn nu nog te wisselvallig en van te zwak niveau.
+1/-2

 
5 maanden geleden
Hoe weet jij dat ze passief zijn? Ben jij er elke dag bij? Waarom zouden ze niet op de achtergrond bezig zijn met spelers die daadwerkelijk haalbaar zijn/een aanwinst zijn?

Je lijkt wel een ongesteld wijf.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Je bent een zeur. Ga maar lekker kniezen als het straks huilen met de pet op is. Ha ha. Dan lach ik. Flikker toch op, je bent gewoon een rotzooiende Ajaxied.
+1/-2

 
5 maanden geleden
Je zegt zelf dat je gaat lachen als het slecht gaat met Feyenoord en vervolgens noem je mij een ajacied? Wie is er nou een ajacied? Beetje lachen als het slecht gaat met je club. Typetjes als jij zijn de paupers die liever 10e worden in de Kuip dan kampioen in een nieuw stadion..
+2/-0

 
5 maanden geleden
Als we fatsoenlijke resultaten neerzetten en binnen de sfeer van de top vijf blijven dan komen de positieve geluiden heus wel en dan zijn zowel Vrienden van Feyenoord als mogelijke externe investeerders er echt, dat sluit trouwens geen nieuw stadion uit. Het gaat er om dat je a) goed opgeleid durf-management nodig hebt die ook oog hebben voor de club en b) durf-kapitaal. In de politiek heb ik minder vertrouwen want als er tussentijdse verkiezingen zijn of na de reguliere rit dan moet je maar afwachten hoe de kaarten in het politiek stelsel geschud worden.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aflossingen arrow baan backs belopen berghuis bodegom dirkteur fer gebouwd hanegem hns janjanmaat jorgensen jorien kuip narsingh persie porto rangers realist rente socrates stadstoezicht toornstra verbouwing vertraging yoda