Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mino Raiola gaat gas geven in transfer Steven Berghuis'

24 juli 2019 08:56 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Mino Raiola gaat gas geven in transfer Steven Berghuis"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat zaakwaarnemer Mino Raiola gas gaat geven om te zorgen dat Steven Berghuis naar PSV zal vertrekken. Het verschil tussen vraag en aanbod is volgens VI niet groot. Feyenoord zou minstens 15 miljoen euro verlangen, terwijl PSV hem vooralsnog op 10 miljoen euro waardeert. Vermoedelijk zal PSV het op commissaris-niveau gaan opzoeken, omdat daar zakelijk wordt gekeken bij zo'n transfer.

Op last van Raiola geeft de aanvaller zelf geen interviews. Berghuis wil echter naar PSV. Hij sprak in mei al met trainer Mark van Bommel en raakte enthousiast over de plannen van de Eindhovenaren. Hij wil Champions League spelen, meedoen om de titel en op die manier een plek afdwingen in de selectie van het Nederlands elftal.

Steeds meer mensen binnen de club vinden dat Berghuis maar moet gaan, omdat het spelen in De Kuip graag is of niet. Feyenoord zou bovendien zelf ook actie kunnen ondernemen bij het geld dat dan binnenkomt. Feyenoord wil de selectie versterken met een nieuwe spits, verdediger én middenvelder. Bovendien staat de Argentijnse jeugdinternational Álvaro Barreal al klaar om de selectie te versterken, maar hij kan pas aangetrokken worden als er een speler is verkocht.

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis raiola alvaro barreal binnenkomt bommel kuip ondernemen opzoeken titel waardeert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Dit soort zakenwaarnemers maken het voetbal kapot voor hun eigen portomonee.
Contract is toch contract en de club zegt toch nee=nee
+1/-0

9 maanden geleden
Berghuis wil zelf ook, althans dat zegt VI, dus zal hij voor de juiste prijs wel vertrekken.
Ik hoop alleen dat Feyenoord voor wat betreft de vraagprijs stand houdt en uitgaat van tussen de 15 en 20 miljoen, anders maar geen deal.
Berghuis zal ontevreden zijn maar hij is prof en moet daar dan maar overheen stappen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Feyenoord wil 15 miljoen (was 2 dagen geleden nog onbespreekbaar en daarvoor 20 miljoen) , en PSV wil maar 10 miljoen dokken. Feyenoord krijgt problemen als ze Berghuis niet laten gaan , dan meldt hij zich gewoon ziek of gaat anderszins irriteren uit nijd.

Elke oprechte supporter ondersteunt dit gedrag en begrijpt het.

Dan die Amerikaanse investeringsmaatschappij nog binnenharken , dan staat de huidige RvC ook buitenspel met hun megadomme beslissingen.

Alleen op die manier krijg je een Feyenoord waar iedereen trots op kan zijn!
+1/-0

9 maanden geleden
Waar gaat dit heen met Feyenoord, die Robert Eenhoorn die twijfelt en nu weer opnieuw dat getouwtrek om Berghuis. Of 20 mil, of geen deal simpel toch. Ik hoop op die rijke Amerikanen en anders zie ik onze club alleen maar verder door het ijs zakken.
+1/-0

9 maanden geleden
Weer VI.. die hebben al tig keer wat geroepen. Het begint wat irritant te worden met die gasten.
Wat dat betreft was Troost redelijk duidelijk.
+2/-0

9 maanden geleden
Ik heb het al eerder gezegd je komt of zit al in een neerwaartse spiraal aan een kant kun je het Berghuis niet kwalijk nemen maar dit moet stoppen anders blijft er van de club niet veel meer over,wij hebben dat geld wat Berghuis gaat opleveren keihard nodig en die Yanks zijn van harte welkom.
+1/-0

9 maanden geleden
Vi. Krabbelul dus. Nuff said.

Overigens is het natuurlijk wel uitermate kut, je beste speler die weg wil, dat geloof ik wel. Dan wel voor de hoofprijs graag. Kunnen wij ook weer verder.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Volgens Krabbendam is de hoofdprijs dus zo'n 12 miljoen. Dan kunnen ze in Eindhoven wat mij betreft de moord stikken. Meer dan 15 miljoen en geen cent minder. Die luie Uruguayaan moet dat ook opleveren en ik vind Berghuis een klasse beter.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Eens. Plus het contract van Berghuis loopt langer door. Maar een simpel kijkje naar de statistieken rechtvaardigt in deze tijd de 20 miljoen al meer dan genoeg.

Dikke lul dat hij in het buitenland verdronk, we spelen toch in de Eredivisie en daar is hij van grote waarde. Dokken dus.

Ik hoop dat de tijd dat wij de op = op voordeelshop waren nu een keer voorbij is.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Klopt. We moeten eens echt af van onze broodjeskraam-mentaliteit, we werken onszelf sportief en financiële neerwaarts terwijl met name PSV, Ajax en AZ vervolgens het mooie weer spelen. Gaat de transfer niet door en valt Berghuis in komend seizoen dik tegen dan gewoon verkopen naar het buitenland en NIET onze directe tegenstanders maar altijd ter wille zijn.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
VI.............spreekt nooit iemand en doet nooit aann hoor + wederhoor. Privé en Story zijn meer betrouwbaar
+1/-1

9 maanden geleden
Lekker laten gaan , snap niet dat mensen deze speler koste wat kost willen behouden.
behalve wat leuke acties voorin geeft hij net zoveel kut ballen die tegendoelpunten of chaos achterin veroorzaken.
Buiten dat het gewoon een irritant speler is die als het niet loopt het team in de steek laat.
lekker laten gaan.
+1/-2

 
9 maanden geleden
Dat is ook waar loopt het even niet dan speel je met tien man
+2/-0

9 maanden geleden
Sjaak Troost: 'Berghuis is niet te koop'. Klaar!
+1/-0

9 maanden geleden
Het verschil tussen vraag en aanbod is volgens VI niet groot. Maar 10 miljoen of 15 miljoen verschilt toch de helft.
+1/-0

9 maanden geleden
Feyenoord moet pas bereid zijn te praten vanaf 15 miljoen. Dat is het minimale bedrag wat mij betreft. Een speler die zoveel kansen creeert, doelpunten maakt en assists aflevert is dat waard.

PSV wil zaken doen voordat er spelers bij hen vertrekken voor nog hogere bedragen, en Feyenoord nog méér kan vragen. Dat is prima, maar binnen Nederland moet een club niet verwachten dat Feyenoord bepalende spelers voor een prikkie laat vertrekken. Die tijd is voorbij.

Het doel van Feyenoord moet zijn; voldoende miljoenen om het team op meerdere posities goed te versterken. Met dit centrale duo kun je niet aan de competitie beginnen, zodra er teveel ruimte in hun rug komt kunnen ze dit niet belopen. Het ontbreekt aan snelheid, wendbaarheid en positionering.

In '16/'17 hebben de backs (Karsdorp en Kongolo) dit op cruciale momenten gecompenseerd door rugdekking te verlenen. St. Juste en Haps staan 'te hoog'. Ik denk nog steeds dat St. Juste naar het centrum moet, en er nog een betere centrumverdediger naast moet. Dan heb je dus nog een rechtsback (Jeugd? Wie kan er 'omgeschoold' worden?) en een CV nodig, en liefst wil je voorin ook nog versterking. En Fer moet je vastleggen. Dan ben je er.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Waarschijnlijker is dat er ook iets meespeelt van een deal, waarbij Raiola afziet van een overstap van minstens nog een topper of talent richting PSV. Voetbalmakelaars spelen een cruciale rol, maar ik vrees dat wij de dupe zijn. Barreal wordt genoemd, maar die hoort thuis bij de U19 en is allesbehalve een topper. Terwijl Sheffield aan de deur staat voor Fer. Ik vrees dat we een zeer waterige selectie gaan hebben, zonder ervaren spits, een niet heel fitte
Narsing, een zwakke Larsson en een zwakke Vente, maar ook een tot dusver matige Kelly. Kortom een doorsnee-selectie.
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vond Larsson prima spelen. Met de ruit naar achter gaan we veel plezier hebben van deze speler. Hij is fit en balvast. Het probleem is Vente. Die krijgt de bal niet tussen de palen.
+1/-0

9 maanden geleden
Haha die malafide pizzabakker zal zich ook even roeren in de media. Leen jij Steven even die 15 miljoen euries Mino, dan kan hij zich vrijkopen en gaan waar hij wil. PSV dacht natuurlijk van het geld van Pereiro zaken te doen met Feyenoord, maar dat viel even tegen. Steven, pleur die proleet van een Raiola er toch uit man, zoek een fatsoenlijke zaakwaarnemer (wordt goed zoeken, dat wel) en teken lekker bij. Hoe langer deze soap duurt hoe meer supporters jij verliest.
+1/-0

Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.205 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat anderlecht arnesen bazoer bekerfinale besmettingen bestlander corona dirkteur elia feyenoordopnummer fosu herik immuun inhoud janmaat jong jorien karsdorp luckassen mensah narsingh nederland ongeschikt optiek promes ramesoe renderen roma toornstra