Transparent
Inloggen
Sluiten

Sven van Beek was in 2016 dicht bij een transfer naar AS Monaco: 'Het werd een drama-middag'

10 juli 2019 11:22 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Sven van Beek was in 2016 dicht bij een transfer naar AS Monaco: "Het werd een drama-middag"; image source: Pro Shots

In een uitgebreid interview met Voetbal International geeft Sven van Beek aan dat het niet veel gescheeld had of hij had in 2016 bij AS Monaco getekend. "We waren er helemaal uit, het was nog een kwestie van tekenen. Uit tegen AZ hoefde ik niet te spelen van Feyenoord, maar ik wilde zelf. Op een goede manier weggaan, dat was het doel en ik voelde me goed", aldus Van Beek. "Nu denk ik dat ik toen met extra bagage op mijn rug speelde. Onbewust was dat toch erin geslopen. Het werd een drama-middag en Monaco haakte af. Normaal doen clubs dat niet op basis van één wedstrijd, maar ze zochten een centrale verdediger die er meteen steady zou staan."

De verdediger hoopt nog altijd op een avontuur in het buitenland. "Die ambitie is onveranderd, ook al ging het destijds niet door. Engeland, Duitsland, Frankrijk; prachtige competities, maar Italië spreekt me heel erg aan", zo geeft hij aan.

Komend seizoen zal hij echter nog gewoon bij Feyenoord spelen. Gevraagd wordt aan de verdediger wat het perspectief in Rotterdam is. "Wedstrijden winnen en dan zien we wel waar we eindigen. Wie weet met prijzen", zegt hij daarover. "De andere kant van alle pech is dat ik nu een kampioenschap heb kunnen vieren. Niet dat het voelde als mijn titel, want ik heb geen seconde gespeeld dat jaar, maar ik was erbij. Ook twee KNVB-bekers en twee Johan Cruijff Schalen gewonnen. Ja, prijzen zijn prijzen, hè. Wat we de afgelopen vier jaar met Feyenoord hebben gepresteerd, is niet zo slecht. Alleen kijken sommige mensen liever naar de dingen die niet goed gingen."

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

beek monaco drama middag bagage duitsland engeland frankrijk gescheeld geslopen haakte knvb kwestie onbewust onveranderd schalen steady titel weggaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Prima speler voor NL. Zo makkelijk praten vanuit luie stoel niet goed genoeg.
+1/-2

11 maanden geleden
Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.
+2/-0

11 maanden geleden
Sorry pik, maar dit seizoen wordt niet de jouwe. Stam wilt goede en snelle verdedigers ( en niet eentje die tegen 020 midden door uitverdedigt!!!!)
+1/-1

11 maanden geleden
Het geeft ook aan dat op het momant supreme van beek niet thuis geeft... Je kan ook achter je oor krabben bij het feit dat van Beek niet speelde in het kampioenschaps jaar...

Toch maar verkopen, als hij weer een seizoen niet bij ons speelt worden we mss weer kampioen.
+1/-1


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.350 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

arnesen beek berghuis bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps johnston karsdorp kelly knopen knvb kokcu kristensen kuip kuyt narsingh ouwelullen ramesoe transferlijst turkije utrecht verdraaid