Transparent
Inloggen
Sluiten

Renato Tapia met Peru naar finale Copa Ámerica

4 juli 2019 08:35
Foto: Pro Shots

Renato Tapia met Peru naar finale Copa Ámerica; image source: Pro Shots

Peru heeft de finale van de Copa Ámerica weten te bereiken. De ploeg wist met 3-0 te winnen van favoriet Chili. Renato Tapia stond wederom in de basis en gaf in blessuretijd de assist voor de 3-0. De middenvelder van Feyenoord miste dit toernooi nog geen minuut.

Zondagavond mag Peru op herkansing in de finale tegen Brazilië. Beide landen troffen elkaar ook al in de groepsfase, maar Brazilië was toen veel te sterk en won met 5-0. De finale begint om 22:00 uur Nederlandse tijd.


Discussieer mee op de forums


Tags

peru renato tapia chili herkansing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Mooi man! Toch maar eens langere tijd proberen als cvm met de punt naar achteren en dan Ayoub/Toornstra en Kokcu ervoor. En backup voor centrale verdedigers. Of misschien komt er nu een goed bod. Vincent Janssen misschien voor ca 8 miljoen naar Mexico.... Wel hogere salarissen daar maar als je die binnen kan halen heb je de beste voorhoede van NL. Hij en Jorgensen en Berghuis (kun je bij een goed bod dan zelfs verkopen als je hem hebt) kunnen op meerdere plekken spelen en zijn allemaal goed voor assists en goals.
+1/-1

7 maanden geleden (gewijzigd)
4-4-2

Vermeer;
Janmaat, Fer, st. Juste, Haps;
Tapia
Toornstra Kocku
Berghuis
Janssen Jorgensen
+1/-0

7 maanden geleden
Ik hoor al heel lang veel geklaag over Tapia. Goeddeels een ingesleten gewoonte van de Feyenoord-aanhang geworden : klagen over spelers. Maar volgens mij hebben we doodgewoon trainers gehad die enkel maar hun eigen vriendjes op lieten draven. Hoop dat Stam gaat inzien dat Tapia een topspeler is, mits je hem maar goed weet te gebruiken !
+1/-0

7 maanden geleden
Mooi Feyenoord kan volop gaan cashen, want Tapia gaat pleite omdat:
- (te) veel nonchalance in het Feyenoordspel
- nog maar 1 jaars contract en ik zie niet dat Feyenoord dat gaat verlengen
- een te hoog NIET EU salaris
- geruchten volop: Spartak Moskou en een topclub in Mexico, daar komen er alleen maar meer bij.
+2/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Cashen of verlengen vind het allebij prima.

Nu rob jansen de feyenoord zaken doet heb ik er wel vertrouwen in. Heeft vast vilhena ook voor dat prima bedrag met nog een 1 jarig contract weggebracht naar krasnodor.

Gaat hij weg aub wel fer halen. En bazoer en van drongelen kopen.
+1/-0

7 maanden geleden
Zou zonde zijn als Feyenoord hem laat vertrekken, ik zie toch nog steeds een centrale verdediger in hem.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Eens of cdm maar dan moet hij wel bijtekenen.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Inderdaad ! Hij heeft tot dusver enkel maar suffe opdrachten moeten uitvoeren. Geef 'm een vaste plek en een duidelijk doel. Wie zegt dat Fer want transfervrij moet komen is de weg kwijt. Want met Fer haal je enkel een draver binnen. Tapia groeit.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Van mij mogen ze allebij in de selectie. Fer als moderne centrale verdediger of box to box mddenvelder en tapia als cdm of centrale verdediger. Je hebt kracht nodig op het middenveld nu vilhena is vertrokken. Vind fer niet alleen een draver is ook prima in de combinatie en in het modern voetbal vervangen box to box spelers eigenlijk de creatieve 10.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Daar heb je weer gelijk in ! Als je geen creatieve 10 heb en je vindt er geen dan komt een type Fer wel in beeld. Vraag mij wel af wat de rol moet gaan zijn van Toornstra en of Berghuis wel op 10 gaat renderen ...
+1/-0

 
7 maanden geleden
Van wat mensen op de training zeggen speelt stam met de punt naar achteren op het middenveld. Dus kan hij op het middenveld berghuis op links zeten toornstra op rechts en heb je een cdm nodg mss tapia. Je hebt op het middenveld in iedergeval nog iemand nodig met kracht en die een bal kan afpakker voor de balans. Ayoub is niet echt een cdm.

Op het centrum na is het elftal in iedergeval wel redelijk op orde voor de eerste rondes van europese wedstrijden met voorhoede berghuis, jorgensen, narsingh. Middenveld toornstra, tapia, ayoub defensie st. Juste botteghin (van beek), van der heijden, haps. En larsson als reserve.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Renato Tapia is een verdeigende middenvelder pur sang. Is geen CV! Als "6" is hij een top speler.
+1/-0

reactie verwijderd

7 maanden geleden
We hebben nu Kokcu, Tapia, Toornstra, Ayoub, Burger, AEB en eventueel dus Berghuis als die naar het middenveld zou gaan. Dat is heel dun zeker omdat 3 van de 7 jeugdspelers zijn en Ayoub niet goed genoeg is. Je moet Tapia dus verlengen met 4 jaar of zo. De man is 23 en heeft 41 interlands gespeeld. Is samen met Guerrero de grote man daar. Als je een type Tapia zou willen halen, kon je'm nooit betalen. Uiteraard moet 'ie op 6 spelen. Middenveld Tapia, Toornstra, Kocu en Berghuis (zwervend achter de spitsen) is toch wel lekker hoor...heb je kracht, diepgang, loopvermogen en scorend vermogen.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen baker berghuis besiktas bijlow blokland bodegom bommel bosenic bozenik eredivisie fer feyenoordopnummer geertruida hanegem hassel heracles jong jorgensen karsdorp lewis macht ozyakup ramesoe rvc topper vertrouw vvf