Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe tribune op Varkenoord vernoemd naar Giovanni van Bronckhorst

12 mei 2019 17:17
Foto: Pro Shots

Nieuwe tribune op Varkenoord vernoemd naar Giovanni van Bronckhorst; image source: Pro Shots

Tijdens zijn afscheid werd Giovanni van Bronckhorst door Feyenoord flink verrast. Vanwege zijn vele verdiensten voor de club zal de tribune op het nieuwe sportcomplex van de Feyenoord Academy worden vernoemd naar de vertrekkende hoofdtrainer.

Op de persconferentie na afloop gaf Van Bronckhorst aan erg vereerd en trots te zijn. "Ik had het niet verwacht", aldus Van Bronckhorst. "Ik vond het een heel mooi moment, omdat dat de basis is geweest van mijn carierre. Ik was zeven jaar toen ik op Varkenoord kwam en daar heel mooie tijden heb beleefd."


Tags

bronckhorst varkenoord academy carierre sportcomplex verdiensten vertrekkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik vind het een heel mooi gebaar.

Ik ben erg benieuwd wat van Bronckhorst nu en in de (nabije) toekomst gaat doen. Gaat hij zijn carriere als hoofdtrainer vervolgen bij een club in het buitenland, of iets anders doen in de voetballerij?

Ik hoop zelf dat hij zich gaat ontwikkelen in een bepaalde richting en ooit nog terugkeert bij Feyenoord in een minder vergankelijke functie als hoofdtrainer; een directie-/kaderlid, commissaris of adviserende rol op de achtergrond.
+1/-0

1 jaar geleden
De trainer die jeugd nooit een kans gaf alleen als hij echt niet anders kon. Dit is echt een gotspe.
Ben heel blij dat deze prutser weg gaat. Geen speler beter gemaakt in 4 jaar tijd.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Every inch a gentleman. Ik verwacht dat Gio weer terug keert als trainer. Misschien zelfs volgend jaar al om de rotzooi op te ruimen.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony beek benig bestlander brandon chobyong corona dribbel elia fer feyenoordtransfermarkt filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kopsterke kuip linssen lulring paspoort ramesoe