Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord hoopt op terugkeer van Rick Karsdorp'

21 maart 2019 19:15 - Corriere Dello Sport
Foto: Pro Shots

"Feyenoord hoopt op terugkeer van Rick Karsdorp"; image source: Pro Shots

Volgens het Italiaanse Correire Dello Sport hoopt Feyenoord dat komende zomer Rick Karsdorp terugkeert naar Rotterdam. Feyenoord probeerde afgelopen winter al om de rechtsback over te nemen van AS Roma, maar Martin van Geel wist geen akkoord te bereiken met de Italianen. "Onze deuren zullen altijd open staan voor spelers die voor onze club hebben gespeeld en terug willen komen", zo zou de technisch directeur van Feyenoord hebben aangegeven. "Dat gebeurde al met Robin van Persie en Dirk Kuyt en we hopen dat dat ook gebeurt met Rick Karsdorp, Stefan de Vrij en Daryl Janmaat. Zij hebben een speciale plek bij ons."

Meer op Corriere Dello Sport
Discussieer mee op de forums


Tags

karsdorp correire daryl dello italianen janmaat kuyt persie roma stefan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Karsdorp is een heel goede rechtsback geworden, lijkt mij sterk dat Feyenoord meer kan dan hem huren voor een jaar.
Kansloze actie om hem terug te kopen, geef de jeugd maar een kans op deze positie veel slechter als dit seizoen kan het volgende bijna niet worden.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Karsdorp blijkt niet goed genoeg voor de serie A. Voor ons lijkt hij mij wel goed genoeg, maar de kwetsbaarheid voor blessures is wel reden om hier kritisch naar te kijken.
+2/-0

2 jaar geleden
Ruilen met gesloten beurzen voor St.Juste zou ik zeggen. Maar ja , die Italianen zijn natuurlijk ook niet achterlijk en willen niet dat de inhoud van Feyenoords toilet naar hun door gespoeld wordt.

Sorry voor de fans van St.Juste uiteraard .
+2/-0

2 jaar geleden
Je verwacht het niet hè?
kringetje wordt wel heel klein
+1/-0

2 jaar geleden
Karsdorp terug zou perfect zijn en moet je heel blij mee zijn.
+1/-1

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Prima als hij terug komt. Ieder transfer bedrag lager als waar je hem voor kocht is winst. Maar het liefst betaal je er zo min mogelijk voor hij lijkt klaar bij zijn huidige team. Dus zou een buitenkamsje kunnen zijn. Maar verwacht er geen wonderen van. Het kan zelfs zwaar tegen vallen zie terugkeer clasie. Hij is net zo vaak geblesseerd als st. Juste. Speelde al lange tijd niet. En na zijn zware blessure hoop ik dat hij nog op zijn oude niveau terug kan keren met dezelfde snelheid... Dat is maar afwachten. Huren zou ik niet doen.
Janmaat huren kan eventueel... Heeft nog een contract dat door loopt tot 2020. Hopelijk tekent hij daarna bij feyenoord wat ons geld kan besparen aan een transfer som. Al moet hij niet teveel geld kosten. Want zo geweldig is janmaat ook niet. Verdedigend is hij erg kwetsbaar.
Je kan zelfs karsdorp er bij nemen. Wou hem altijd eens op het middenveldveld zien als box to box speler. Is opgeleid als middenvelder. Als hij nog beschikt over zijn oude mogelijkheden denk ik dat hij dat zou moeten kunnen.
+1/-1

2 jaar geleden
Rick moet dat in deze fase van zijn carrière helemaal niet willen. Plus, Janmaat wil terug. Ik zou dan eerder voor Janmaat gaan; die heeft weliswaar minder restwaarde, maar is waarschijnlijk een stuk voordeliger binnen te houden, plus kan nog gemakkelijk een jaar of 5 op niveau van waarde zijn voor het elftal.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik haal gelijk die spits van Cambuur, van kippensluis, wordt en grote.
+1/-1

2 jaar geleden
Wat een geweldig scoutingswerk weer. Tsjonge jonge, de zoveelste.
En onze concurrenten maar denken, zie je wel, die Feyenoordspelers redden het nergens. En het klopt ook nog. En wij halen ze weer terug. Prima speurwerk heren. Super !
En Martin van Geel kan weer lachen en uitleggen dat het voor Feyenoord de perfecte speler is. Bah, ik ben Feynoordsupporter af.
+2/-3

2 jaar geleden
Belachelijk. Feyenoord lijkt wel een soort sociale dienst voor mislukte voetballers. NIET doen dus!!
+2/-1

 
2 jaar geleden
Wie of wat is Feyenoord, volgens dit artikel? Martin van Geel... als Martin Feyenoord is... wie of wat ben ik dan? Karsdorp moet je alleen terugwillen als je hem voor een habbenkrats kunt kopen en anders echt niet. Zou de zoveelste geldverslindende domme zet zijn; als je rond 25 augustus nog geen goede rechtsbackoplossing hebt, dan kun je nadenken over het eventueel huren van Karsdorp; de komende maanden moet je je volledig op andere opties richten.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik conteh diemers dynamiek eredivisie erkennen fer geertruida haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner vakkiek veerman willykment