Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord bereikt akkoord met Jaap Stam'

6 maart 2019 00:52 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord bereikt akkoord met Jaap Stam"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Feyenoord een akkoord heeft bereikt met Jaap Stam. De voormalig international zal tot de zomer van 2021 de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord worden. Omdat Stam nog een contract voor een jaar heeft bij PEC Zwolle moet er wel een afkoopsom betaald worden.

Stam werd in januari pas aangesteld als trainer van PEC Zwolle en zal dus na een half jaar alweer vertrekken. Eerder was hij als hoofdtrainer actief bij Jong Ajax en het Engelse Reading.

Meer op Telegraaf.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
3 maanden geleden
Veel verder ga ik inderdaad ook niet komen, afwachten maar dus.
 
3 maanden geleden
Stjaap
3 maanden geleden
Prima dus. Nu de juiste selectie Martin van Geel.
 
3 maanden geleden
Op grond waarvan?? Wat is de CV van Stam? Plus weer een afkoopsom, terwijl er betere, ervarener trainer vrij rond lopen.
 
3 maanden geleden
Dat gaat lastig worden er is niet veel beschikbaar, dus gewoon vol voor de jeugd gaan. Hopelijk kunnen we nog wat spelers slijten, dan is er wat meer geld beschikbaar.
3 maanden geleden
Jaap was een geweldige voetballer,nu maar hopen dat hij de geweldige trainer van Feyenoord wordt. Welkom Jaap.
3 maanden geleden
Ik snap niet dat men niet gewoon voor Fraser is gegaan.
 
3 maanden geleden
Fräser die is tactisch nog slechter dan Gio. Plus kan hij niet door één deur met Brard.
 
3 maanden geleden
Ligt een beetje aan hoe breed de deur is lijkt me, of niet willempie?
3 maanden geleden
Hij heeft in ieder geval meer lef en tactisch inzicht dan Gio.
3 maanden geleden
Typisch voorbeeld van het visieloze opportunisme van van Geel... Gio stopt ermee; Japie wint met PEC van Feyenoord... weet je, zullen we Japie vragen? Misschien is Jaap Stam een heel goede trainer; misschien gaan we onder hem definitief aanhaken bij de top van Nederland en spelen we om het jaar Champions League, maar daarmee is de wijze van doen van MvG nog steeds te triest voor woorden.
3 maanden geleden
Stel je niet zo aan.
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ik deel deze kritiek deels wel renespanje dat is toch geen aanstellen? Woon je in spanje? Hoe is het gevoel bij jou en omgeving en pers mbt real-ajakkes? Mbt stam betreft ik ben benieuwd maar had liever bijv voor de optie van perez gegaan zeer interessant. Stam neem Namli svp mee, Janmaat terug en nog 1 en een paar verlengen oa nico en jens en berghuis en sam. Probeer Fraser als superassistent na een kop koffie met Brard. Steijn was ook rond (salaris fout gecommuniceerd/misverstand, foutje bedankt onvoorstelbaar een minister wordt daarvoor ontslagen...) om assistent te zijn dit jaar dus het kan. Fraser voelt zich er heel misschien niet te groot voor.
3 maanden geleden
Nou ja welkom dan maar..
3 maanden geleden
waarom stam? er zijn ook andere op de markt, is een buitenlander te moeilijk om dirk kuit in te werken? maar in iedergeval voordeel van de twijvel welkom bij de mooiste club
3 maanden geleden
Heeft als coach 6 wedstrijden eredivisie in de benen. Over ervaring gesproken'. Erg opportunistisch. Niettemin voordeel van de twijfel. Maar wederom een signaal dat het technisch management binnen onze mooie club niet echt begiftigd is met veel creativiteit in het bedenken van oplossingen. Bovendien is het netwerk van Van Geel kennelijk niet heel veel groter dan de mijne. Maar het is wél zijn werk! Schande!
3 maanden geleden (gewijzigd)
Na Bosz, van Gaal, ten cate, rijkaard

Is stam 1 van mijn persoonlijke redelijke opties die mss kunnen slagen. Ik ben gematigd posititief. Stam heeft in iedergeval de juiste mentaliteit en denkwijze over het spel. Moniz moet er wel bij als assistent voor de fysieke training en om feyenoord een nieuwe identiteit in speel stijl aan te leren en henk de jong of van het schip moet er ook bij als assistent voor de tactiek.

Stam blijft een jonge trainer die mensen naast zich nodig heeft die het spelletje goed zien en verstand hebben om spelers top fit en sterker te maken gedurende een heel seizoen.

Dan pas heb je een goed team van professionals als coaches die elkaar aanvullen. Van persie en kuyt mogen stage lopen en jeugd elftallen leren trainen of als fysieke of techniek trainer aan de slag bij feyenoord.

Over de kritiek op van geel ben ik het roerend eens. Laat hem nooit maar dan ook nooit meer geld uitgeven om spelers te kopen. Na jaren vangeel aankoop beleid zie je dat dat totaal niet rendabel is. Leg dat dus aan banden. Zijn transfervrije aangetrokken spelers zijn voor gratis spelers wel ok. Maar dit kan nog vele male beter. In plaats van nutteloze aankopen als, bilal, gustafson, amrabat mss sinesterra. Aub dat geld investeren in je eigen jeugd. Ake, bruma, kongolo, ebecilio, chong, zirkzee etc, etc hadden nooit weggegaan als je een financieel goeie deal met ze had gemaakt en een jong feyenoord had gehad in de lagere divisies. Het was allemaal mogelijk als van geel betere keuzes had gemaakt. En dat steekt me nog het meest bij van geel... Hij leert nooit van zijn fouten en zoekt geen oplossingen voor zijn vele beperkingen als td. Daarom moet hij weg.

Laatste nieuws