Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Schelden met ernstige ziektes is heel spijtig'

1 maart 2019 16:15 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst: "Schelden met ernstige ziektes is heel spijtig"; image source: Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst was vrijdagmiddag tijdens de persconferentie niet te spreken over de spreekkoren van afgelopen woensdag aan het adres van Martin van Geel. In combinatie met ernstige ziektes werd om het vertrek van de technisch directeur geroepen. "Je onvrede uiten mag. Maar schelden met ernstige ziektes is heel spijtig", aldus Van Bronckhorst, opgetekend door het Algemeen Dagblad.

Van Bronckhorst ging verder: "We krijgen in ons leven allemaal te maken met bepaalde vreselijke ziektes. Misschien ook wel de supporters die die ziektes als scheldwoord gebruiken. Ik heb jarenlang heel prettig gewerkt met Martin van Geel. Ik weet dat zoiets keihard bij hem binnenkomt."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

ziektes bronckhorst spijtig adres binnenkomt onvrede scheldwoord spreekkoren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Dat zou ik ook anders doen. Maar niet alleen Van Geel moet. Ook zijn hele scouting heeft vakmanschap en een timmermansoog, want als Michel Beukers 'Verzint Nooit Iets Leukers' er nog zit dan mag hij met Van Geel samen opzouten. Beukers bezit geen vakmanschap en een timmermansoog. Anders had hij al die jaren wel een aantal geweldenaren gescout en gehaald.
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Op grove wijze uitkafferen en (ongeneeslijke) ziekten toewensen is te allen tijde verwerpelijk, een Feyenoord-supporter onwaardig. Dat neemt niet weg dat de technisch directeur en zijn gevolg, alsmede minimaal de hoofdcoach en diens technische staf, dit seizoen ostentatief hebben gefaald en dienen te vertrekken. Gio heeft inmiddels zijn conclusies zelf getrokken en dus de eer aan zichzelf gehouden, al was het wellicht beter geweest indien hij reeds vóór de halve finale zijn functie had neergelegd. Nu heeft Ajax alweer in no time de eerdere "vernedering" met 6-2 op sportieve wijze kunnen wreken, weliswaar met enige hulp van de malafide Blom, dus is die 6-2 van ons net zo waardeloos geworden als die 10-0 van PSV uit 2010, toen wij ook met 3-1 revanche namen in De Kuip en PSV daardoor geen kampioen werd.
+1/-0

5 jaar geleden
Het moet ook binnenkomen bij van Geel. Op een andere een andere manier blijft het bij deze gast niet hangen. Wakker worden lul. Martin het is geen topsport wat jij nastreefd. Actie actie actie nieuwe spelers, nieuwe technische staf en nieuw stadion. Spoed spoed spoed
+1/-3

 
5 jaar geleden
Tokkie... Ga jij maar eens met spoed weer naar school.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Lekker belangrijk azijnpisbier. Don’t care. Jij vind het zo goed gaan dus. Open je ogen rioolbier.
+1/-1

 
5 jaar geleden
????????????????????????????????????????????????????
+1/-1

 
wateringer (geschorst)
5 jaar geleden
GEEN NIEUW STADION! Opdonderen met dat plan, het is je doodsteek.
+1/-1


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki