Transparent
Inloggen
Sluiten

Klassieker zondag onder leiding van Danny Makkelie

22 januari 2019 11:59

Aanstaande zondag is het aan Danny Makkelie om er voor te zorgen dat de Klassieker in goede banen wordt geleid. De KNVB heeft hem dinsdag aangesteld als scheidsrechter. Voor Makkelie wordt het de tweede keer dit seizoen dat hij een wedstrijd van Feyenoord gaat fluiten. Eerder was hij ook al scheidsrechter in de thuiswedstrijd tegen Excelsior.

Björn Kuipers is door de KNVB aangesteld als VAR. Hij zal Makkelie met videobeelden tot ondersteuning moeten zijn

Meer op




Tags

makkelie danny klassieker knvb excelsior kuipers var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Goedemorgen, de KNVB wil de kampioenschapskansen van 020 veilig stellen en stelt de grootste 020-vriend aan die ze hebben, Makkelie. Waarschijnlijk zit Blom dan achter de VAR; dan nemen ze helemaal het zekere voor het onzekere.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Al speelt Ajax met 10 man en krijgen ze 3 penalties tegen, dan verliezen we nog. Dus het maakt geen drol uit welke scheidsrechter er staat.
+1/-1

5 jaar geleden
Was wel te verwachten. Kuipers of Makkelie zijn voor de knvb de enige referees die deze wedstrijd aankunnen. Je moet er toch niet aan denken dat bv. Nijhuis deze wedstrijd moet gaan fluiten. Dan zouden er wellicht pittige duels plaats kunnen vinden.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Nijhuis zou heerlijk zijn. Laat lekker veel door en dat hoort in een fel duel.
+2/-0

5 jaar geleden
Al speelt Ajax met 10 man en krijgen ze 3 penalties tegen, dan verliezen we nog. Dus het maakt geen drol uit welke scheidsrechter er staat.
+1/-1

5 jaar geleden
Dat wordt een regen van gele kaarten. Net kaarten wapperen is zijn hobby. Makkely geeft ze vrij makkelijk.
+1/-0

5 jaar geleden
Als kadootje voor de afscheid nemende van Persie zeg ik 3 - 1 voor Feyenoord . Goed bezien stelt Ajax ook bar weinig voor , dit weten de spelers ook , en na de winstpartij verliezen ze de volgende wedstrijd weer standaard met 3 - 0 van een degradatie kandidaat.
+1/-0

5 jaar geleden
Zal het zoveelste pak slaag wel weer worden.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.413 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki