Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Ik ben er voor mezelf nog niet helemaal uit'

11 januari 2019 08:31 - De Telegraaf

Giovanni van Bronckhorst geeft in gesprek met De Telegraaf aan dat hij snapt dat er discussie is of hij nog wel door moet gaan als trainer van Feyenoord. "Het is niet zo dat ik hier in een zetel zit en dat ik onaantastbaar ben. Ik begrijp de discussie, maar het went nooit als mensen over je praten", aldus Van Bronckhorst. "En we moeten ook gewoon door. We zijn nog in de race voor de KNVB-beker en moeten ons kwalificeren voor Europees voetbal."

De trainer van Feyenoord gaat in februari in gesprek met de directie over zijn toekomst. "Gezien de relatie die ik heb met Martin en Jan wordt dat een gesprek waarin we heel open zijn naar elkaar. Dat is altijd de insteek geweest, ook bij de contractverlengingen, en daar heb ik altijd een heel goed gevoel over gehad", zo geeft hij aan. "Je bent bezig met je team en de club, maar ook met je toekomst. Zeker in een jaar waarin je contract afloopt. Ik ben er voor mezelf nog niet helemaal uit. Ik denk dat ook het gesprek met de club heel belangrijk is en dan moet je uiteindelijk je keuze maken."

Van Bronckhorst krijgt tot slot de vraag of hij met opgeheven hoofd wil vertrekken uit De Kuip als hij eenmaal weggaat. "In alles wat ik doe, geef ik altijd honderd procent. De prioriteit ligt altijd bij de club", zegt hij daarover. "Als zevenjarig jongetje ben ik hier begonnen en nu ben ik bijna 44 jaar, heb alles doorlopen in deze club en ben heel succesvol geweest. Dus voor mijn gevoel ga ik áltijd met opgeheven hoofd en door de voordeur weg."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Ach , Gio mag als dank voor bewezen diensten en gewonnen prijzen van mij best nog EEN jaar bijtekenen en daarna wegwezen.

Sinds Bert van Marwijk is hij toch de meest succesvolle trainer geweest gezien de prijzen. Tussentijds was het vrijwel allemaal bagger. Uitgezonderd vakman Koeman uiteraard !
6 maanden geleden
Iemand als Gio moet natuurlijk altijd door de voordeur vertrekken , wanneer dan ook.
6 maanden geleden
Ik denk dat hij gewoon zelf stopt, nu nog even de beker winnen en dan kan hij de club met opgeheven hoofd verlaten.

We hebben onder hem meer prijzen gewonnen, dan een hoop andere trainers en met een beperkt elftal. Gewoon goed dus.
6 maanden geleden
Wegwezen, je remt de club af

Laatste nieuws