Transparent
Inloggen
Sluiten

Sinclair Bischop: 'Over tien miljoen voor St. Juste, Duitse interesse voor Vilhena'

6 januari 2019 16:41 - RTV Rijnmond

In gesprek met RTV Rijnmond geeft Feyenoord-watcher Sinclair Bischop aan dat er op transfergebied mogelijk een hoop staat te gebeuren in Rotterdam. "We weten allemaal dat Jeremiah St. Juste op de radar staat. Ik heb me laten informeren dat Zenit St. Petersburg een aardig bedrag gaat neerleggen voor hem, over de tien miljoen als dat waar zou zijn", aldus Sinclair. "Ook zijn er verhalen dat Tonny Vilhena wellicht weg zou gaan. Ik heb me laten vertellen dat er Duitse interesse is. Bayer Leverkusen zou een optie zijn. Zelf heeft Vilhena ooit aangegeven geen voorstander te zijn van een wintertransfer, maar ik sluit het niet uit."

Sinclair gaat verder: "Feyenoord wil eventueel Karsdorp huren. Daarnaast zijn er ontevreden spelers, Tapia en Ayoub, die eventueel verhuurd mogen worden. Feyenoord speelt niet meer voor de titel, dus dan zou je andere afwegingen kunnen maken en kun je meer jeugdspelers inpassen. Maar als Vilhena weggaat zal Feyenoord Ayoub niet laten gaan. Hij is een-op-een de vervanger. Maar als Feyenoord stijf bovenaan had gestaan was er bij een transfer sowieso een vervanger gekomen."

Meer op RTV Rijnmond
Tags

vilhena bischop juste ayoub bayer jeremiah karsdorp leverkusen petersburg radar rijnmond stijf tapia titel transfergebied voorstander wintertransfer zenit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Altijd die vage interesse voor Vilhena. Ik zou zo blij zijn als die verkocht wordt. Een jonge supersnelle verdediger als st juste die in jong oranje zit moet eigenlijk minimaal 15 opleveren. Zelfs de beperkte locadia bijvoorbeeld ging richting dat bedrag.
+3/-1

 
5 jaar geleden
Locadia was een aanvaller. En stop eens met janken. Als het bedrag 15m was, dan was je aan het janken dat het 20m moest zijn.
+2/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Over janken beginnen is niet nodig. Ik weet ook dat locadia een aanvaller is maar wel een zeer beperkte. Ik zeg minimaal 15 en heb het niet over 20 en ik zeur niet om het zeuren. Als jij 10 genoeg vindt is dat jouw mening die respecteer ik prima.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Deze reactie klinkt beetje als een downtje.
+1/-0

5 jaar geleden
Tapia - heeft nog anderhalf jaar en komt nooit meer hier aan de bak - dus ALTIJD verkopen
+3/-1

5 jaar geleden
10 miljoen voor zo'n zwakbegaafde speler als st.Juste , wat krijgen ze dan voor de slome en overschatte Vilhena ? 12 miljoen ? ? ?


Man man man de prijzen voor die flutzooi zijn echt belachelijk hoog ...
+1/-2

5 jaar geleden
Veel geld, maar st. Juste is een jonge redelijk goede verdediger, dus ik zou bijna zeggen die moet je houden.
Ik zie liever Botteghin vertrekken en St.Juste naar het centrum verhuizen, Karsdorp RB. Vilhena gaat en moet gewoon weg, 20 miljoen voor vragen.
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
De enige verdediger met potentie in ons elftal die je moet houden. Als je alleen vanuit de euro redeneert komen we niet verder.
+1/-0

5 jaar geleden
Voorlopig alleen maar aanames en geruchten, zolang van Geel niet met een bevestiging komt is er niets gebeurt.
+2/-0

5 jaar geleden
Ik vermoed bij dit soort berichten altijd dat onze club zelf dit een beetje de wereld inslingert in de hoop dat het interesse aanwakkert. Net zoals het gerucht over Botteghin en PEC of Tapia en Groningen. Voor beiden krijg je geen stuiver meer natuurlijk en mag je bij verhuur nog een deel van het salaris ook zelf blijven doorbetalen. Meer dan 10 mln voor St Juste geloof ik pas als het op de rekening staat. Bij Zenit zullen ze zich toch ook wel verdiepen in de club (we hebben elke euro nog steeds keihard nodig) en speler (heeft dit seizoen bewezen structurele tekortkomingen te hebben, sowieso waar het beheersing betreft). Vilhena is international en jong en is weer aan een goed seizoen bezig, dus geloof ik wel dat er clubs zijn die 15 mln willen betalen. OT hoe is het nou afgelopen met de uitgestelde betaling voor een deel van de transfersom voor de Vrij, die Lazio aan een oplichter had overgemaakt ipv aan ons? In eerste instantie hebben we dat volgens mij verloren of half verloren toch, loopt er een sort hoger beroep of zo?
+1/-0

5 jaar geleden
Verkopen natuurlijk met 10 miljoen kan van Geel weer 4 eredivisie toppers halen!
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.793 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki