Transparent
Inloggen
Sluiten

Zware straf voor Summerville: schorsing, boete en verhuur

3 december 2018 16:08 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft Crysencio Summerville zwaar gestraft voor het 'onacceptabel gedrag' tegenover Mats Knoester twee weken geleden, zo heeft de club zelf bekend gemaakt. De aanvaller blijft tot 1 januari 2019 geschorst en zal daarna direct voor de rest van het seizoen worden verhuurd. Daarnaast heeft de jeugdinternational de maximale boete gekregen die volgens zijn contract mogelijk is én krijgt hij nog een nader te bepalen taakstraf. Bovendien zal de club Summerville extra mentale begeleiding gaan geven.

Summerville heeft de straffen geaccepteerd en zal nogmaals zijn excuses maken aan Knoester, zijn familie en de volledige spelersgroep van Feyenoord onder 19.

Meer op Feyenoord.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Jammer dat dit incident niet anders op te lossen is, Summerville heeft aangegeven spijt van het gebeurde te hebben.
Een goed gesprek tussen de betrokkenen, uiteraard na een afkoelingsperiode, zou wellicht constructiever kunnen zijn geweest.
Dit talent kan je denk ik als verloren beschouwen voor de club.
6 maanden geleden
jammer had het beter zien anders op te lossen heeft excuus gemaakt en daarna moet je hem verder helpen niet meteen te zwaar straffen dat helpt niet
6 maanden geleden (gewijzigd)
Goede zaak. Hard straffen is de enige manier. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Dit heeft niets meer met een kwajongensstreek te maken.
6 maanden geleden
Eigenlijk had ik ontslag op staande voet verwacht; nochtans verdient uiteraard iedereen een tweede kans.
Waarom hij eveneens nog verhuurd gaat worden (@ AZ naar verluidt?) is mij een raadsel.
6 maanden geleden
Verhuren is vaag en onduidelijk waarom had achterwege moeten blijven. Voetbal inside zeer hypocriet hebben het altijd over zwaar straffen los van hoogte talent en dit vinden ze veel te zwaar. Gijp zinnige opmerking als Mats het okay vindt na winterstop weer omarmen dat creert meteen betere teamgeest en die gangster zal zich extra willen bewijzen dat is mooi bij verhuur kan hij afhaken en bijv naar buitenland gaan. Iedereen verdient 1x een tweede kans behalve die broer dan die mag de bak in.
6 maanden geleden
Ondanks het lange wachten, wel een goede beslissing enstraf. Klasse gedaan Feyenoord.

Laatste nieuws