Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Ik denk dat we vandaag meer hadden kunnen en moeten scoren'

1 april 2018 18:55

Ondanks de ruime overwinning op Excelsior was Giovanni van Bronckhorst niet helemaal tevreden over het spel van zijn ploeg. "Ik denk dat we tegen een Excelsior gespeeld hebben dat je in andere uitwedstrijden niet gezien hebt. Dat kwam ook door ons door de manier hoe wij starten. Met heel veel tempo kregen wij de spelers van Excelsior aan de loop en dat deden wij uitstekend. Dan ging het heel makkelijk en het gevoel wat ik van buitenaf zag is dat omdat het zo makkelijk ging wij niet meer deden wat we moesten doen," aldus de trainer van Feyenoord. "In de tweede helft deden we dat een stuk beter. Vaak is het zo dat als het goed loopt je uit je positie gaat lopen. Je zag dat als wij de bal rond lieten lopen en Steven of Jean-Paul aan de bal kregen Excelsior het heel moeilijk had."

Van Bronckhorst ging verder: "Ik heb in de rust ook aangegeven dat wij meer moesten scoren. Ik vond dat we dat in de eerste helft niet goed deden. Het tempo moest hoger. Als het middenveld op de goede positie zaten, konden we er zo doorheen spelen. Dat was in de tweede helft vaker. Maar ik denk dat je vandaag meer had kunnen en moeten scoren."
Tags

bronckhorst excelsior buitenaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump tsoungui ueda willykment wingbacks zerrouki