Transparent
Inloggen
Sluiten

Ridgeciano Haps: 'Ik heb een paar vervelende blessures gehad, maar ben nu weer fit'

28 februari 2018 23:28

Ridgeciano Haps was blij dat hij weer mocht spelen. Op Fox Sports omschreef hij de zijn acties bij de twee goals, waarbij hij met twee assists heel belangrijk was. Volgens interview Hans Kraaij jr. twee ouderwetse Hapsies. "Bij de eerste stond ik tegenover Thom Haye. Versnelde ik, tik ik hem net nog een tikkie mee en gaf ik hem op Steven op de penaltystip. En bij de tweede ging ik alleen af op de keeper en gaf ik hem op Robin," aldus de linksback.

Haps keek ook nog terug op de concurrentiestrijd die hij bij Feyenoord heeft met Tyrell Malacia. "Ik heb een paar vervelende blessures gehad, ongelukkige blessures ook. Maar ik ben nu weer fit. Het is alleen maar mooi om te zien hoe Malacia speelt, voor hem en ook voor ons als team. Concurrentie heb je altijd bij een topclub als Feyenoord. Dus ik ben niet verbaasd over Malacia," zegt Haps.




Tags

haps malacia ridgeciano fox hans hapsies haye kraaij omschreef ouderwetse penaltystip thom tyrell

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda