Transparent
Inloggen
Sluiten

RaYmOnDiNhO winnaar Feyenoord Netwerk VoVo 2015/2016

25 juli 2016 10:04 - VoVo ranglijst

Verslaggever: A

De Voetbal Voorspelcompetitie (VoVo) voor het seizoen 2015/2016 zit er weer op. Het was weer een spannend seizoen met vele honderden deelnemers. Van de Feyenoorders was RaYmOnDiNhO de beste. Hij bleef met precies 300 punten zijn naaste belager therion55 (295) voor. Op de derde plek van de fans van de club uit Rotterdam eindigden gedeeld RoW en Roaldinho (290).

Als het gaat om de Eredivisie, dan werd die het beste voorspeld door RoW. Voor heel Soccer Netwerk overigens. Het klassement voor de beker werd gedeeld gewonnen door drie man: vakkie qq, fredheftruck16 en RaYmOnDiNhO. En ook in het Europees klassement was het druk aan de top: Ray, Duck DJ en Rood wit Maastricht waren even goed. Het Interlands klassement kent traditioneel niet zoveel wedstrijden, maar werd gedeeld gewonnen door twee Feyenoorders voor heel Soccer Netwerk: rbekker63 en fred1.

In de play-offs kan je het beste voorspellingen vragen van RoW, AndréSpuybroek, chielfeyenoord, Dijonnie of gyan. Er was dit seizoen uiteraard ook weer een EK klassement. Het werd gewonnen door de eerder genoemde vakkie qq. Het relatief klassement voor heel Soccer Netwerk ging traditioneel naar kees.k.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2016/2017 gaat morgen weer van start met een Europese wedstrijd. Komend weekend gaat Feyenoord voor de eerste prijs van het seizoen en die wedstrijd is uiteraard ook deel van de VoVo.

Meer op VoVo ranglijst
Tags

klassement vovo raymondinho row vakkie andrespuybroek belager chielfeyenoord dijonnie duck eredivisie fredheftruck gyan loginnaam maastricht ray rbekker roaldinho therion vermelding voorspelcompetitie voorspeld voorspellingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.095 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane allerhoogste arne arnesen atletico cognitieve coolen hedendaagse hulshoff jansen jeugdtrainers kaders kokcu kuijt kuip malacia matheus nascimento persie piramide sinisterra slot spelintenties spelprincipes stam thema toornstra uefa vakkiek willykment