Transparent
Inloggen
Sluiten

Don Paul wint Feyenoord Netwerk VoVo

14 juli 2014 23:25 - VoVo ranglijst

Verslaggever: A

De Voetbal Voorspelcompetitie (VoVo) voor het seizoen 2013/2014 zit er weer op. Het was een lang seizoen met het WK als afsluiter. Van de Feyenoorders onder de 1.267 deelnemers was Don Paul de beste. Hij bleef met 299 punten zijn naaste belager de realist net voor. Die kwam een puntje tekort voor de titel. Op de derde plek van de fans van de club uit Rotterdam eindigden twee man gelijk: remmie en Vakkie W.

Als het gaat om de Eredivisie, dan werd die het beste voorspeld door Vakkie W voor heel Soccer Netwerk. Het klassement voor de beker werd door RoW, SCF-075 en hevie gepakt. Don Paul haalde de meeste punten in het Europees klassement. Samen met een RKC'er overigens. Het Interlands klassement kende niet zoveel wedstrijden dit seizoen en had 7 winnaars: wido, Ouser1968, bliek54, SCF-075, FrFc, hag en feyenoord vak x.

Voor wat betreft alle leden van Soccer Netwerk wist roger27 vantevoren het beste hoe het zou gaan in de play-offs. Voor wat betreft het WK waren Ste-V en roadie de beste voorspellers. Het relatief klassementging naar Ste-V.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2014/2015 gaat over enige tijd weer van start met de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal en enkele van de laatste voorrondes voor de Europese toernooien, voor zover Nederlandse clubs eraan deelnemen.

Meer op VoVo ranglijst
Tags

vovo klassement scf vakkie afsluiter belager bliek eredivisie frfc hag hevie klassementging loginnaam ouser puntje realist remmie rkc roadie roger row titel vantevoren vermelding voorspelcompetitie voorspeld voorspellers wido

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.202 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen bijbehorend bijschakelt depay dumfries dutch figuren frankrijk frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec koeman kraaij kuip madrid middenveldert nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave