Transparent
Inloggen
Sluiten

Mokotjo hunkert naar speelminuten

8 maart 2013 11:39 - Sport-Promotion.nl

Op de website van zijn managementbureau Sport-Promotion laat Kamohelo Mokotjo blijken te hunkeren naar speelminuten. Hij heeft begrip voor het gebrek aan kansen bij Feyenoord. "Het elftal draait goed, dan is er voor de trainer geen enkele aanleiding om het elftal te wijzigen. Ik hoop dat er komende zomer wat mogelijkheden voor mij komen, want ik wil me verder ontwikkelen. En dat lukt niet als ik alleen maar wedstrijden speel in Jong Feyenoord of bij het eerste op de bank zit."

Mokotjo doet het goed bij Jong Feyenoord. "Van origine ben ik een verdedigende middenvelder, maar bij Jong Feyenoord speel ik vaak op de positie van centrale verdediger. Ook op die plek voel ik me goed, zeker als ik kan doorschuiven naar het middenveld."

Meer op Sport-Promotion.nl




Tags

mokotjo jong hunkert hunkeren kamohelo managementbureau origine promotion

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gegadigden gio hartman kasperk kloese kraaij medication nederland ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda