Transparent
Inloggen
Sluiten

Excelsior wil in toekomst eerder duidelijkheid van Feyenoord

17 januari 2012 19:51 - Excelsior Rotterdam

Directeur Nico Janssens van Excelsior liet in zijn nieuwjaarstoespraak weten in gesprek te zijn met Feyenoord over een andere manier van samenwerking.

We zullen eerder moeten weten of en wie er naar Excelsior komen, zodat we voldoende tijd hebben om een sterke selectie samen te stellen. De start dit seizoen was moeilijk, onder andere omdat we op een te laat moment van onze partner Feyenoord te horen kregen of en welke spelers naar ons toe zouden komen .Door dat late tijdstip was het een opgave om een evenwichtige selectie samen te stellen.

Ook op financieel gebied willen we met Feyenoord tot andere afspraken komen. De eerste gesprekken daarover verlopen tot tevredenheid. Met nieuwe afspraken is een goede continuering van de samenwerking mogelijk.

Meer op Excelsior Rotterdam




Tags

excelsior continuering evenwichtige janssens nieuwjaarstoespraak opgave

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.481 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta bla bommel brighton citrate dysfunction eredivisie fildena geertruida heerenveen intensiteit kraaij kuip liverpool medication pec persie potter schreuder slot stuivenberg timber vakken voetbalprimeur willykment yoda