Transparent
Inloggen
Sluiten

Rouwstoet Moulijn over Coolsingel

5 januari 2011 12:11 - Feyenoord

Feyenoord heeft meer details bekendgemaakt over de uitvaart van Coen Moulijn, aankomende zaterdag. De route van de rouwstoet is nog niet helemaal bekend, maar zal in elk geval over de Coolsingel gaan, alwaar supporters een erehaag kunnen vormen.

Een erehaag komt er ook bij het vertrek aan de Olympiazijde van De Kuip, waar de stoet het stadion verlaat richting het Uitvaartcentrum Hofwijk. Supporters kunnen daarvoor in één van de zalen in het stadion de herdenkingsdienst volgen via schermen. De herdenkingsdienst zelf in het Maasgebouw is alleen voor genodigden, net als de uitvaartplechtigheid.

Meer op Feyenoord




Tags

coolsingel moulijn rouwstoet erehaag herdenkingsdienst alwaar genodigden hofwijk kuip maasgebouw olympiazijde route schermen stoet uitvaart uitvaartcentrum uitvaartplechtigheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.147 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg