Feyenoord verliest van NAC

16 mei 2009 21:23

Feyenoord is er niet in geslaagd om uit in Breda een goed resultaat te behalen in de eerste play-off wedstrijd. Tegen NAC werd met 3-2 verloren. Makaay en Tomasson scoorden vanaf de penaltystip de treffers voor Feyenoord.

NAC had het betere van het spel in de eerste helft. Mede door goed optreden van doelman Henk Timmer hield Feyenoord het in de eerste helft op 0-0. In de tweede helft kwam NAC alsnog op voorsprong via eerst Penders. Een penalty van Gorter bracht de ploeg van NAC op 2-0. Feyenoord kwam terug via een penalty van Makaay. De ploeg kreeg toen hernieuwde hoop om alsnog op gelijke hoogte te komen. Amoah maakte aan die hoop een einde. Een tweede penalty, benut door Tomasson, kwam te laat om Feyenoord nog kansen te geven.