Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Gaal: mentaal klaar voor Feyenoord

29 januari 2008 21:59

Op de persconferentie liet Louis van Gaal weten dat zijn ploeg mentaal klaar is voor het duel tegen Feyenoord. "Ik denk dat we er mentaal meer klaar voor zijn dan voor de uitwedstrijd tegen Willem II. Er zitten nu namelijk meer dagen tussen de wedstrijden en mijn spelers hebben een dag rust gehad. Maar de kans dat je tegen Feyenoord de mindere prestaties kan kantelen, is minder groot dan tegen Willem II. Het zou natuurlijk wel heel mooi zijn als we winnen."

"Maar ik heb mijn jongens ook verteld dat we de afgelopen twee jaar in De Kuip, tijdens de ‘gouden periode’, ook niet hebben gewonnen van Feyenoord”, vervolgde Van Gaal. “Dat heb ik gezegd om de druk wat bij ze weg te halen. Ik zie het duel tegen Feyenoord als een van de vele wedstrijden die we moeten spelen. Er wordt denk ik niet raar opgekeken als we verliezen."




Tags

gaal kantelen kuip opgekeken vervolgde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda