Transparent
Inloggen
Sluiten

Excelsior krijgt recordbedrag plus percentage bij doorverkoop

27 januari 2007 15:51

Verslaggever: K

Tegen een Excelsior fansite liet Excelsior directeur Simon Kelder weten dat Excelsior een recordbedrag heeft gekregen voor Luigi Bruins en een mooi percentage bij doorverkoop van de speler. ?Feyenoord betaald ons een bedrag waar we meer dan tevreden mee zijn. Dat we hier geen mededelingen over doen, dat is niet gek omdat wij dit nog nooit hebben gedaan. Mensen moeten nu ook geen vergelijkingen gaan maken met die tien miljoen die ik ooit eens heb genoemd. Die noemde ik toen omdat we Bruins niet wilden laten gaan in de winterstop.?

?Om miljoenen gaat het niet, maar het gaat wel over meer dan tonnen. Het is zelfs een bedrag wat we nog n??it voor een speler hebben ontvangen. En het bedrag wat we nu ontvangen is bijvoorbeeld hoger dan het bedrag dat we binnenhalen met normale inkomsten.?

?Ik wijs er ook nog even op dat wij ook nog stevig meeprofiteren indien Luigi later door Feyenoord wordt verkocht. Een percentage wat veel clubs niet waar konden maken.?

Meer: Excelsior Rotterdam FC

Meer op




Tags

excelsior doorverkoop recordbedrag bruins luigi fansite kelder mededelingen meeprofiteren simon vergelijkingen wijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment