Transparent
Inloggen
Sluiten

NRC: Feyenoord was eind seizoen 2004/2005 virtueel falliet

23 augustus 2006 21:37

Verslaggever: K

Naar aanleiding van alle onduidelijkheid over de financiele situatie van Feyenoord en de financiele mogelijkheden die de club heeft NRC Handelsblad onderzoek gedaan naar die situatie. Op Lunatic News is dat artikel terug te lezen. NRC Handelsblad concludeert daarin op basis van het jaarverslag over seizoen 2004/2005 dat Feyenoord toen virtueel falliet zou zijn geweest gezien het negatieve eigen vermogen van 2,9 miljoen een verlies van 5,5 miljoen en tal van hoogrentende leningen.

Hoewel de situatie dus al van ruim een jaar geleden is maakt dat goed duidelijk waarom de club de transfergelden niet volledig kan besteden aan nieuwe transfers en hoe zorgelijk de situatie was.

Meer op




Tags

nrc falliet virtueel handelsblad hoogrentende jaarverslag lunatic onduidelijkheid tal transfergelden zorgelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki