Transparent
Inloggen
Sluiten

B. Koperbuik beste voorspeller van 2005/2006

16 juli 2006 21:16 - Algemeen Klassement VoVo

B. Koperbuik was de beste voorspeller van 2005/2006. Hij vergaarde in de VoVo maar liefst 401 punten, 21 meer dan de op een na beste Feyenoorder, feyenoord kampioen!. silverslodo en Don Roy eindigden gedeeld als derde met 379 punten.

Het relatief klassement werd gewonnen door Thomassio. In het klassement voor enkel de Eredivisie sprokkelde B. Koperbuik zelf de meeste punten bij elkaar, van alle Soccer Netwerk-leden.

In het Bekerklassement eindigden vijf Feyenoorders bovenaan: silverslodo, Neochamp, Stef, feyenoord kampioen! en Alba. Het Europees klassement was weer voor B. Koperbuik. elbug00 behaalde in het Interlands Klassement genoeg punten voor een eerste plek.

De Play-offs werden van alle Feyenoord Netwerk leden het best voorspeld door juweetwel en Jonathan de Guzman. Tot slot ging het WK klassement voor heel Soccer Netwerk naar Heineken.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. Binnenkort gaat de VoVo voor 2006/2007 weer van start.

Meer op Algemeen Klassement VoVo
Tags

klassement koperbuik voorspeller silverslodo vovo alba bekerklassement elbug eredivisie guzman heineken jonathan juweetwel loginnaam neochamp slot stef thomassio vergaarde vermelding voorspeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer