Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Gastenboek » Welkom op het nieuwe forum!

Deze sticky topic is gesloten en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Klinkt als eenzijdige politiek dit...

 

+1/-0

Is iedereen nou een stuk stiller omdat de transferwindow dicht is en er dit weekend geen competitie is, of is men bang nu er weer nieuwe rode kaarten worden uitgedeeld?

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Stefan V schreef op 05 september 2019 om 13:20:

Beide rode kaarten worden niet ingetrokken, zoals eerder al werd aangegeven. Beide heren zijn dermate ver gegaan dat ze hier niet meer welkom zijn, hoe populair ze bij sommigen ook mogen zijn. De discussie is nu ook afgelopen. Ons standpunt hierin zal niet gaan veranderen.


Nou, mijn verblijf was weer van korte duur. Leek me wel leuk om de draad op te pakken. Zag bekende namen, ik had er echt zin in. En dan dit toontje van zo'n moderatortje....Jammer. mannen goed te zien dat jullie nog leven....
Bas en moderators.... veel wijsheid gewenst, en vergeet niet... bruine hemden moet je vaak wassen

 

+1/-1

Nou lekker dan, heb je het nu voor elkaar Rien?

 

+1/-0

Deze week weer gevonden en gelijk aangemeld. Kon niet meer inloggen met mijn oude naam. Wel vreemd he? Nooit een gele kaart gehad en toch niet erin kunnen. Maar goed een frisse start en er weer tegenaan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Grote Maekr schreef op 06 september 2019 om 13:09:

Deze week weer gevonden en gelijk aangemeld. Kon niet meer inloggen met mijn oude naam. Wel vreemd he? Nooit een gele kaart gehad en toch niet erin kunnen. Maar goed een frisse start en er weer tegenaan.Kun je een privébericht of een e-mail naar feyenoord@supporters.nl sturen met jouw oude loginnaam? Dan gaan we kijken waarom je niet meer kan inloggen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Swaffelkoning schreef op 06 september 2019 om 10:37:

Is iedereen nou een stuk stiller omdat de transferwindow dicht is en er dit weekend geen competitie is, of is men bang nu er weer nieuwe rode kaarten worden uitgedeeld?Ik denk het laatste. Ik had laatst ook al een gele te pakken voor een opmerking waar je eerder nog geen waarschuwing voor kreeg. Dat belooft veel gezelligheid! :dood

 

+1/-1

Aangezien constant hetzelfde geëmmer door blijft gaan, gaat de topic op slot. Degenen die in een ander topic verder blijven gaan, krijgen zonder waarschuwing direct een rode kaart. Zowel bij de lancering van de nieuwe site, de lancering van dit forum en eerder deze week is aangegeven dat wij klaar zijn met die sfeer die heerste op het oude forum.

Gezien de reacties is het voor sommigen blijkbaar normaal dat er te pas en te onpas bedreigingen werden geuit en meerdere mods en admins diverse keren via privébericht en e-mail de bekende k*lijer naar hun hoofd hebben gekregen. Als er dan onbegrip heerst dat die twee rode kaarten niet worden ingetrokken zal dat veel goeds beloven voor de komende tijd.

Ja, er wordt nu harder opgetreden dan op het oude forum. De reacties bewijzen echter dat het nodig is.

 

+2/-1

Deze sticky topic is gesloten en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord Forum » Gastenboek » Welkom op het nieuwe forum!