Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » [Ere] AZ - Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Om nog kans te maken op de tweede plek zal voor Feyenoord zondag een overwinning haast noodzakelijk zijn. De ploeg van Dick Advocaat neemt het dan in Alkmaar op tegen concurrent AZ. Een nederlaag zou betekenen dat de achterstand wordt vergroot naar zes punten, terwijl ook PSV dan nog minstens een voorsprong van zeven punten zal hebben.

Gekeken naar de hele historie kent Feyenoord zeer wisselende resultaten voor de competitie in Alkmaar. Van de 41 voorgaande ontmoetingen werden er 16 gewonnen, 15 gelijk gespeeld en 10 verloren. De laatste edities verliepen echter een stuk beter. In de laatste 8 wedstrijden ging Feyenoord maar 1 keer onderuit en wist bovendien meerdere keren met grote cijfers te winnen.

Feyenoord wist 3 keer met vier doelpunten verschil te winnen. Dat lukte in de seizoenen 2016/2017 en 2017/2018, maar ook in het seizoen 1970/1971. Al die wedstrijden eindigden in een 0-4 overwinning. Ruim een maand geleden wist AZ nog met 2-3 te winnen in De Kuip.

Twee spelers van AZ hebben een verleden bij Feyenoord. Bruno Martins Indi en Jordy Clasie droegen beiden het shirt van Feyenoord. Steven Berghuis en Ridgeciano Haps speelden eerder juist voor AZ, terwijl Dick Advocaat hoofdtrainer van de Alkmaarders was.

 

+1/-0

helaas ik ben bang voor 3-1 verlies.

 

+1/-0

We tikken ze van het veld 0-1 :B

 

+1/-0

Altijd optimistisch blijven, zelfs tegen beter weten in. Dus 0-2

 

+1/-0

Vermoedelijke opstelling: Bijlow, Geertruida, Spajic.

Dick Advocaat weet nog niet zeker of diverse spelers fit genoeg zijn om drie wedstrijden in de week te kunnen spelen. Het Algemeen Dagblad verwacht daarom dat Lutsharel Geertruida, Uroš Spajić en Mark Diemers weer in de basis zullen starten.

Ook Justin Bijlow keert vermoedelijk weer terug onder de lat. De doelman heeft de afgelopen dagen voluit meegetraind en lijkt daardoor weer te kunnen starten. Bryan Linssen is voorlopig de eerste spits van Feyenoord en begint ook tegen AZ.

Vermoedelijke opstelling:
Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Spajic, Senesi, Malacia;Toornstra, Fer, Diemers; Berghuis, Linssen, Sinisterra.

 

+1/-0

Ik verwacht een gelijkspelletje waar we niks mee op schieten. AZ is lastig voor ons maar Stengs is sowieso niet 100% dus dat scheelt, nog niet fit genoeg voor 90 min.

 

+1/-0

3e plaats bij winst, maar zie het totaal niet gebeuren helaas.

 

+1/-0

Als we de levende muur hanteren wordt het wellicht nog wat, zeker niet mee gaan lopen voetballen.

 

+1/-0

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Botteghin, Senesi, Malacia; Fer, Toornstra, Kökcü; Berghuis, Linssen, Sinisterra.

Reserves Feyenoord: Marsman, Ten Hove; Geertruida, Spajic, Haps, El Bouchataoui, Diemers, Teixeira, Conteh, Bozeník, Pratto, Jørgensen.

Dit bericht is gewijzigd op 28 februari 2021, 15:45:05.

 

+1/-0

Dit kan heel goed een magere onverdiende overwinning worden voor Feyenoord , iets in de trant van 1 - 2 ofzo.. AZ is wel de ploeg in redelijke vorm , en Feyenoord kwakkelt , en juist dan verrast Feyenoord vaak.

 

+1/-0

de verdediging staat 2x te kutten

 

+1/-0

3x

 

+1/-0

Wat geef je het goede spel weg na rust

 

+1/-0

Zoveelste totaal onnodig puntenverlies. Maar waar slaat het op dat kuipers eerst voordeel geeft en hem laat schieten en als ie mist dan ook nog de penalty geeft. Of de penalty of voordeel maar niet beide.

Bijlow ook een schim van zichzelf, dit vat het seizoen wel samen. Tegen ajaks, az , vitesse en psv of de betere ploeg of prima mee kunnen komen maar jezelf elke keer tekort doen.

 

+1/-0

Tja, teveel spelers die zo matig zijn. Fer is vreselijk maar het alternatief is Diemers, nog erger. Zelfde geldt voor de spitsen, en alleen Senesi heeft kwaliteit achterin.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dirkteur schreef op 28 februari 2021 om 18:19:

Zoveelste totaal onnodig puntenverlies. Maar waar slaat het op dat kuipers eerst voordeel geeft en hem laat schieten en als ie mist dan ook nog de penalty geeft. Of de penalty of voordeel maar niet beide.

Bijlow ook een schim van zichzelf, dit vat het seizoen wel samen. Tegen ajaks, az , vitesse en psv of de betere ploeg of prima mee kunnen komen maar jezelf elke keer tekort doen.Dat zijn gewoon de regels hoor.

 

+1/-0

De ‘kenners’ hebben toch gelijk. AZ is ons op alle fronten voorbij. De competitie is klaar, wat rest is een strijd voor een plaatsje in de play-offs. En aangezien we daar ook slechte ervaringen mee hebben zie ik dat derde rangs Europese toernooi, die klote Conference League, ook nog aan onze neus voorbijgaan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

hassel schreef op 28 februari 2021 om 18:21:

Dat zijn gewoon de regels hoor.Eh nee, het staat de scheidsrechter vrij om dat naar eigen inzicht in te vullen. AZ krijgt een vrije schietkans, dan geef je voordeel. Om daarna ook nog een penalty te geven. Als AZ nou geen vrije schietkans had gehad had ik gezegd dat de penalty terecht was.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

hassel schreef op 28 februari 2021 om 18:20:

Tja, teveel spelers die zo matig zijn. Fer is vreselijk maar het alternatief is Diemers, nog erger. Zelfde geldt voor de spitsen, en alleen Senesi heeft kwaliteit achterin.Ik ben benieuwd of de geïnteresseerde clubs de kwaliteiten van Senesi nog steeds op een voor Feyenoord top transferbedrag inschatten. Je zal zien dat het zwaar gaat tegenvallen.

 

+1/-0

Wederom toont het aan dat dit ''team'' totaal niet beschikt over enig voetballend vermogen,hardheid en mentaliteit.Onder enige druk vallen ze zoals zo vaak meer dan door de mand.Dank aan de UEFA voor het plan om een Conference-League in te stellen,houd evenwel mijn hart vast voor de nakende voorronde(s).....Fijne avond,ik ga zuipen!!!!

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » [Ere] AZ - Feyenoord