Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » [Ere] Feyenoord - FC Twente

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 23 september 2020 om 11:52:

Geen systeem is zaligmakend, het is vooral de instelling waarmee je de wedstrijd ingaat. Die was gewoon niet goed geen aggressie, mischien omdat het de eerste thuiswedstrijd was en de nieuwkomers nog hun plekje moeten vinden in de groep. En je belangrijkste speler Berghuis is ook nog niet helemaal de oude na zijn longinfectie.Daar zit ook zeker wat in, de instelling was ook niet goed, geen echte strijd, te traag, ook teveel balverlies bij een pass naar een medespeler.

Maar ik zou Toornstra er zeker weer inzetten, de spits een keer op de bank, heeft ruzie met de bal.

 

+1/-0

@Dirkteur; Ik zat ook met die posities van Nicolai en Robert tegelijk opstellen. Fer in het midden vind ik een ramp, dan zie daar liever Kokcu of Toornstra. Met Diemers kan je wel beginnen, maar later wisselen. De backs zou ik meer tussen de middenlinie en de verdedigingslinie laten spelen. Met jongens als Senesi en later Spajic, kan je dat gemakkelijk doen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 24 september 2020 om 02:05:

@Dirkteur; Ik zat ook met die posities van Nicolai en Robert tegelijk opstellen. Fer in het midden vind ik een ramp, dan zie daar liever Kokcu of Toornstra. Met Diemers kan je wel beginnen, maar later wisselen. De backs zou ik meer tussen de middenlinie en de verdedigingslinie laten spelen. Met jongens als Senesi en later Spajic, kan je dat gemakkelijk doen.Ja we hebben gewoon meer scorend vermogen in de ploeg nodig. Dat zag je van t weekend wel. Als berghuis zn dag niet heeft dan scoort er haast niemand. Tis dus echt een schande dat Dick Bozenik niet opstelt. Die jongen die zorgt altijd voor dreiging en als verdedigers is het ook gewoon irritant om tegen z'n type inzaghi te spelen. Die moet je constant in de gaten houden en daar worden de verdedigers van de tegenstander veel vermoeider en zenuwachtiger van dan dat ze trage nikolai moeten afstoppen.

Je kunt niet al te veel klooien met dat middenveld want we zijn nu eenmaal gewend te spelen in een bepaald systeem en in een bepaalde organisatie. Dat kan je niet van dag op dag veranderen. We spelen behoudend, nou het zij zo, dan laat Fer en Diemers als verbindingsspelers maar staan. Als je nou met maar 1 controlerende middenvelder speelt dan blaas je dat hele systeem op en dan wordt iedereen onwennig en dan heb je weer weken nodig om dat erin te slijpen.

Op de backs valt nog wel wat winst te halen ja. Haps is prima maar de rechtsback is gewoon kut nu. We hebben er eigenlijk geen 1 die geschikt is voor dit systeem. Dus dan vind ik jouw idee om ze dan maar iets naar voren te laten spelen wel goed. Jammer dat we Janmaat niet terug hebben kunnen halen dit jaar.

 

+1/-0

Doordat je een speler als Teixera in het elftal hebt opgesteld heb je meer aan een speler als Kokcu dan aan een Fer, die tegenaanvallen kan blokken, maar oh zo knullig weer een bal verspeelt, hetzij met het geven van een pass die niet aankomt, hetzij dat de tegenstander de bal weer weet te veroveren. Ik heb me dikwijls afgevraagd hoe het komt dat hij zo wordt gewaardeerd door hem op te stellen. Hij speelde al in de tijd met Gini zo, en Gini heeft ook veel voor hem moeten corrigeren, maar hij speelt nog steeds zo. Hij heeft geen enkele progressie gemaakt. Dat is jammer. Voor mij hoeft hij er niet meer bij te zijn, net als die Narsingh. Ik vraag me nog steeds af wie hier achter zat, want dat is helemaar een onbenul. Een speler die zo hoog inkomen heeft en er zo met de pet er naar gooit, heeft voor mij afgedaan.

 

+1/-0

Wij hebben nog zo weinig gezien van Teixera ik weet niet of hij nu de uitkomst is van het probleem.
Ik zie dat spelers moeite hebben de bal aan te nemen het duurt allemaal te lang voordat hij voorin is, het spel is zo en zo traag en behoudend.
Je kan Toornstra in plaats van Fer of Diemers zetten en Nicolai laten banken, en Bozanik opstellen.
Maar als het spel weer zo behoudend is en langzaam schiet je er weinig mee op, de bal moet snel naar voren gespeeld worden.

 

+1/-0

Als een Jan Boskamp stelt dat Teixera topper in wording is, toen hij bij Liverpool kwam, zegt mij dat al genoeg. Hij laat nu op de trainingen zijn kwaliteiten zien, want via diverse lijnen lees ik dat de selectie hem van uitzonderlijke klasse vind. Dag gelezen te hebben vind ik dat hij moet worden opgesteld. Dan gaat dat ten koste van een andere middenvelder, wat in mijn ogen Fer moet worden, omdat hij er weinig van bakt. Daarbij mist Fer spelinzicht, kan hij zijn spelers tussen de linies niet bereiken, door zijn beperkte techniek. Kokcu kan dat al op zijn jonge leeftijd, wat voor mij dan ook de reden is om voor hem in plaats van Fer te kiezen. Aangezien Linssen nu met een vormcrisis kampt, want ik vind hem niet uit de verf komen. Hij faalt in het zoeken naar combinaties opzetten of beperkte scoringskansen effectief te benutten. Zet dan Teixera op links voor, Bozenik in de spits, daarachter Sorgensen daarachter en Berghuis op rechts. De middenlinie wordt ingevuld door Kokcu en Diemers, de een links midden hangend en de ander rechts midden hangend. Dus schuin achter Nicolai, waardoor je een driehoek vormt, en naar voren ook. De laatste linie kunnen de backs naar voren schuiven, opzij van de 2 middenvelders, de de centrale verdedigers zorgen voor de laatste lijn.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » [Ere] Feyenoord - FC Twente