Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Dit geloof je toch niet...

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Gaat niet gebeuren hoor FC Utrecht heeft geen poot om op te staan in hun zaak tegen de knvb. De beslissing is genomen de beker wordt niet gespeelt en de knvb heeft de Europese plekken al toebedeeld, Utrecht heeft gewoon pech gehad.

 

+1/-0

FC Utrecht is gewoon genaaid maar dat is niet onze schuld. KNVB vertegenwoordigt alle clubs en moet dus doen wat het beste is voor de veiligheid van alle spelers en niet het beste voor Utrecht. Bekerfinale op Bonaire zou niet meer om een Europese ticket gaan dus dan kan je het net zo goed in Nederland doen na 1 september.Ik vind het prima als we die bekerfinale als nog spelen.

 

+1/-0

gaat inderdaad niet gebeuren. Feyenoord gaat op grond van de ranglijst Europa in. En we gaan geen geld verspillen om even naar Bonaire te gaan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 28 mei 2020 om 09:46:

gaat inderdaad niet gebeuren. Feyenoord gaat op grond van de ranglijst Europa in. En we gaan geen geld verspillen om even naar Bonaire te gaan.Sowieso, dat hele voorstel is bezopen... Niet alleen vanwege Corona en geldverspilling, maar ook gewoon om het feit dat dat potje nauwelijks ergens over zou gaan... Utrecht doet net of het de Europese Supercup is ofzo....

 

+2/-0

Dit is wel raar hoor, wij gaan toch niet zo'n reis maken om de wedstrijd KNVB te spelen.
Dit gaat echt te ver, zo'n reis te maken voor zo'n wedstrijd te spelen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Dit geloof je toch niet...