Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » FC Porto - Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 12 december 2019 om 22:58:

Feyenoord heeft een ding aangetoond:

- Ze hebben zichzelf uitgeschakeld
- Dit was compleet onnodig
- Ze hadden de poule makkelijk kunnen winnen
- Ze moeten zich overall kapot schamen en keiharde conclusies hieraan combineren.Persoonlijke fouten nekken je helaas, wel in de eerste helft een redelijk voetballend Feyenoord gezien.
Met uitzondering van de fouten, dus doelpunten tegen, dus.

 

+1/-0

Als je ooit van Porto had willen winnen was het nu wel. The same old story.

 

+1/-0

Te verwachten. Niveau café-voetbal.
Geen drive, niks.
Volgens mij hangen ze nu onderuit aan de toog.
Welke gek heeft déze selectie bijeen gescharreld ?
Ik blijf erbij : vrijwel ganse selectie buiten gooien.

 

+1/-0

Jammer had meer ingezeten zonder die inviduele fouten, in de eredivisie kom je er mee weg niet op dit nivo. Tegen PSV maar Tapia en Ayoub een kans geven ipv Toornstra en Fer.

 

+2/-0

Het voelt een beetje of we elke keer op halve kracht spelen door die blessures. Dan weer een keeper,dan weer een spits, dan weer de backs, dan weer de centrale verdedigers. Zou leuk zijn als we een keer een tijdje met een compleet elftal kunnen draaien, dan hadden we ook hier minstens een gelijkspel gehaald.

 

+2/-0

Als je in de eindfase tegen Porto Narsingh moet inbrengen heb je per definitie verloren.

 

+1/-0

Klopt is hetzelfde als 020 Siem de Jong inbrengt

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

arrow1 schreef op 13 december 2019 om 00:58:

Te verwachten. Niveau café-voetbal.
Geen drive, niks.
Volgens mij hangen ze nu onderuit aan de toog.
Welke gek heeft déze selectie bijeen gescharreld ?
Ik blijf erbij : vrijwel ganse selectie buiten gooien.Dat krijg je als je het werk van een profesional door een interimmer zonder ervaring laat doen...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dirkteur schreef op 13 december 2019 om 03:12:

Het voelt een beetje of we elke keer op halve kracht spelen door die blessures. Dan weer een keeper,dan weer een spits, dan weer de backs, dan weer de centrale verdedigers. Zou leuk zijn als we een keer een tijdje met een compleet elftal kunnen draaien, dan hadden we ook hier minstens een gelijkspel gehaald.Met een normale keeper en normale backs had je hier gewonnen.

 

+1/-0

Het is met deze labiele selectie al een godswonder dat we de poulefase hebben bereikt. Meer dan dit zat er niet in. Je kan tenminste tachtig procent van de selectie zonder na te denken bij het grof vuil doen. Probleem is alleen dat er geen geld en amper talentvolle jeugd is. Deze malaise gaat zonder financiele injectie nog lang duren.

 

+1/-0

Kijk, eigenlijk kun je't de spelers zelf niet aanrekenen,ik weet vrijwel zeker dat ze heel happy zullen zijn bij een plaatselijke amateurclub op IJsland, Patagonië of bij een bedrijfsvoetbalploeg in Appelscha en zeker bij caféploeg Ons Genoegen. Als je in het bedrijfsleven een zooitje ongeregeld bijeen zet om in de produktie of in de dienst logistiek te werken dan kun je er van op aan dat 't een soepzooi wordt en dan worden de verantwoordelijken bij HRM en bij de directie op 't matje geroepen of buiten gegooid. Bij Feyenoord kun je alles flikken, onder't mom " Het Legioen slikt toch alles ".

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

arrow1 schreef op 13 december 2019 om 08:14:

Kijk, eigenlijk kun je't de spelers zelf niet aanrekenen,ik weet vrijwel zeker dat ze heel happy zullen zijn bij een plaatselijke amateurclub op IJsland, Patagonië of bij een bedrijfsvoetbalploeg in Appelscha en zeker bij caféploeg Ons Genoegen. Als je in het bedrijfsleven een zooitje ongeregeld bijeen zet om in de produktie of in de dienst logistiek te werken dan kun je er van op aan dat 't een soepzooi wordt en dan worden de verantwoordelijken bij HRM en bij de directie op 't matje geroepen of buiten gegooid. Bij Feyenoord kun je alles flikken, onder't mom " Het Legioen slikt toch alles ".Sterker nog, na een van de belabberdste transferzomers ooit mag de TD gewoon weer terug de RvC in. Het bewijs dat het volstrekt mis is in de leiding van de club.

 

+1/-0

Ik zal blij zijn als het mei is, wat een armoedig zootje. Een paar topaankopen in de winter zou wat helpen maar zonder die zak geld gebeurt dat ook niet.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jørgen Kristensen schreef op 13 december 2019 om 07:12:

Als je in de eindfase tegen Porto Narsingh moet inbrengen heb je per definitie verloren.Tja wissel dan niet zou ik zeggen of breng een jeugdspeler, Narsingh is echt helemaal niks

 

+1/-0

Ik was gisteren in mijn nieuwe huis bezig, maar als ik de reacties leest heb ik niets gemist.
Het is jammer dat het allemaal negatief is, is er dan geen ene speler of moment geweest die wel goed was.
Alles bij het grofvuil zetten gaat wel heel ver.

 

+1/-0

Van 2-0 achter op 2-2 komen is een pluspunt.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » FC Porto - Feyenoord