Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Feyenoord - Glasgow Rangers

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Donderdag om 18.55 de belangrijke wedstrijd tegen Rangers. Het wordt aanhaken of afhaken. Waarschijnlijk geen Jorgensen dus weer zonder echte spits. Je wordt gek van z'n gozer om de week krijgt ie een nieuwe blessure en wij moeten weer zonder echte spits spelen.

 

+1/-0

Ach, dan zetten we toch gewoon onze reservespits erin? Daar is die tenslotte deze zomer voor gehaald. Dat was echt een goede keuze, wetende dat Jørgensen zo vaak geblesseerd is, dat je dan in ieder geval iemand achter de hand hebt.

 

+1/-0

Weer een hoop fakkels uiteraard want fok alles. Np pyro no party roepen de hersenlozen....

 

+2/-0

De dood of de gladiolen dus. Maar het zal wel dood worden komt dat niet door het spel dan wel door de "supporters" die weer fakkels moeten afsteken en er daarmee verantwoordelijk zijn dat Feyenoord de volgende keer zonder publiek mag aantreden. De volgende wedstrijd is al zonder uit publiek maar hebben ze daarvan geleerd?

 

+1/-0

Graag niet Geertruida op RB, want die is het gewoonweg niet! Dan maar Toornstra?

 

+1/-0

Ik verwacht er niet veel van hoop alleen dat het spel opzich meevalt. Ze moeten niet meegaan in een knokpartij die de schotten graag willen gewoon blijven voetballen.

 

+1/-0

Zonder Jorgensen heb ik weinig hoop op een goed resultaat. Misschien een gelijkspel

 

+1/-0

nicolai in de winter snel verkopen en een andere spits halen

 

+1/-0

Gewoon een spits halen in de winterstop NJ raak je nu aan de straatstenen niet kwijt.
Maar weet zeker dat Dickie en Frankie dat ook gaan doen gewoon iemand die een aanspeelpunt is en 100% fit.

 

+1/-0

Jorgensen kan tegen die Schotten sowieso niet zo veel uitrichten daar is hij veel te breekbaar voor.
Gewoon proberen slim te spelen, hoge balsnelheid en positiewisselingen.
Jammer dat dit nu juist het probleem is bij de huidige selectie.

 

+1/-0

Alleen jammer dat we dat nog nooit hebben laten zien...

Senesi doet het ook alleen maar redelijk nu Advocaat de ruimtes veel kleiner maakt.

Inderdaad geen geertruida rechts back kan het nog niet brengen. Probeer Narsingh maar als rechts back (in narsingh zie ik wel potentieel als aanvallende back zie voorbeeld Promes bij oranje. Is snel en heeft een voorzet. Verdedigen kunnen onze echte backs toch niet dus zal je niet missen met narsingh op die positie). We moeten scoren dus kunnen wel voorzetten gebruiken.

Botteghin is nog altijd bedroevend dus niet meer opstellen a.u.b. Je moet nu het spel maken dus ga je niks aan hem hebben mss enkel als koppende storm ram.

In Europa heeft Berghuis veel te veel balverlies en Toornstra word teveel van de bal gezet op het middenveld.

Haps zal er nog wel uit liggen dus zet Malacia maar voor hem in de plaats. karsdorp is geblesseerd, jorgensen is er weer uit en vermeer ook... ie doet niet mee.

Graag deze opstelling:

bijlow of marsman (maar hebt totaal geen vertrouwen in marsman zucht...)
Narsingh Tapia Senesi Malacia
Fer van der Heijden
larson
Toornstra Berghuis Sinisterra

Fer en Tapia kan je in die positie nog wisselen ligt er aan wie er het meeste fit is. Mss kan Fer omdat hij nog niet 100% is beter centrale verdediger zijn. Van der Heijden die op het midden veld meer stabiliteit brengt. Berghuis die in de spits niet hoeft mee te verdedigen. Toornstra op de vleugel die het middenveld kan steunen zoals in zijn periode bij Fred Rutte. En kunnen Toornstra en Berghuis van positie wisselen in de wedstrijd.

ayoub, kokcu, Botteghin, van beek als back up. Ayoub er in als 10 en larsson naast berghuis in de spits als we de laatste 20 minuten nog niet op winst staan en een verdediger er uit.

je kan in deze formatie ook naar 5-3-2 in zakken en de tegenstander weg counteren mochten ze weer zo druk zetten als in hun thuis wedstrijd.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 28 november 2019, 18:44:18.

 

+1/-0

Kokcu en Fer weer zwak. Als je daar 2 voetballers hebt staan win je dit met 6-0.

 

+1/-0

Fer vind ik wel ok maar zet hem liever centraal in de defensie. want botteghin kan er geen pepernoot van en je moet minder lopen als centrale verdediger. Fer voetbalt beter dan Botteghin van achter uit. Botteghin zat er bij dat 2de doelpunt ook totaal naast.

En wie zo gek was om marsman als 3de keeper aan te stellen mogenz e meteen ontslaan xD (trootst dus wegwezen).

Tapia op het midden veld en voor kokcu (die tegen de grote mannen weer faalt) van der heijden op het middenveld.

Heb je meer controle.


Advocaat vind ik ook maar weinig ingrijpen als je ziet wat er in je elftal ontbreekt.

Geertruida vind ik ook niet best zonder risico maar van een back word meer verwacht...

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 28 november 2019, 20:32:17.

 

+1/-0

Helaas, maar dit was een terecht uitslag. Hopelijk zien we nu in dat je met Kokcu niet kunt spelen.

 

+1/-0

We mogen Troost bedanken voor deze mieterige kut selectie.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 28 november 2019 om 20:23:

Fer vind ik wel ok maar zet hem liever centraal in de defensie. want botteghin kan er geen pepernoot van en je moet minder lopen als centrale verdediger. Fer voetbalt beter dan Botteghin van achter uit. Botteghin zat er bij dat 2de doelpunt ook totaal naast.

En wie zo gek was om marsman als 3de keeper aan te stellen mogenz e meteen ontslaan xD (trootst dus wegwezen).

Tapia op het midden veld en voor kokcu (die tegen de grote mannen weer faalt) van der heijden op het middenveld.

Heb je meer controle.


Advocaat vind ik ook maar weinig ingrijpen als je ziet wat er in je elftal ontbreekt.

Geertruida vind ik ook niet best zonder risico maar van een back word meer verwacht...Totdat Tapia weer gek doet, wat elke wedstrijd voorkomt. Gewoon een matige selectie.

 

+1/-0

Wat een bizarre kritiek hier op Kocku, speelde naar vermogen, gewoon goed in een verder matig spelend geheel.

 

+1/-0

En Koevermans maar roepen dat we komende seizoenen structureel om de prijzen moeten spelen. Dat is echt compleet uitgesloten.

 

+1/-0

@Blaak
Maar blaak kokcu scoort nooit in deze europese wedstrijden en kan het fysiek niet bolwerken en maakt daardoor teveel overtredingen op soms gevaarlijke plaatsen. Dus waarom stel je hem dan op in deze partijen? Geef dan ayoub eens een kans zit meer gif in. Of van der heijden testen op het middenveld. Dan heb je ook meer controle.

@hassel
Tuurlijk is het een matige selectie. Troost faalde gruwelijk en zit gewoon weer in de raad van commissarissen zucht...
Je kan nog wat repareren voor weinig geld in de winterstop. Assaidi (meer scorend vermogen op rechts kan ook als spits), Emnes (2de spits en kan op de vleugel), Douglas (beter dan botteghin) Drenthe kan op de totale linker kant ingezet worden maar ook een goed signaal naar de oud Feyenoord spelers dat als je geld op bracht feyenoord een warme club is en je cariere mooi mag eindigen bij Feyenoord. Ga je volgend seizoen wat aan hebben want dan lopen Elia, kalou, de guzman, janmaat, manu als oud feyenoorders uit hun contract.

Assaidi, Emnes, Douglas en Drenthe haal je al met het oog op volgend seizoen. Kosten niks en bijna niks aan loon en kunnen versterkingen zijn. Want we hebben scorend vermogeg en stabiliteit in de defensie nodig.

Kelly proberen uit te kopen of te slijten. Kokcu mag weg naar Arsenal voor 22 miljoen xD (dromen mag), sinisterra mag je van mij goed verkopen kan je summerville terug halen van Ado in de winterstop en bij Ado azarkan stallen. Ayoub mag je verkopen, Botteghin ook, Marsman lozen. En de rest van de jeugd (hall, johnston, bannis, bouchataoui) verhuren. Narsingh als rechts back testen en ook Geertruida verhuren.


Ik zou ook tapia die mss niet zijn contract wil verlengen en niet verkocht wil worden en in nl wil blijven ruilen met bazoer van vitesse. Bazoer kan daar niet met de trainer overweg en Advocaat is weg van hem dus mss leeft die hier op.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 29 november 2019, 10:17:08.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Feyenoord - Glasgow Rangers