Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Kwartfinale: Europa League 13 april 2023: Feyenoord - AS Roma

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Europa League 13 april 2023: Feyenoord - AS Roma

Herhaling van Conference League finale.

Volgens mij hebben we nog wat recht te zetten tegen ze?
Ik hoop op een geweldige mooie sfeer waarbij we een en ander sportief rechtzetten:kuip:feyenoord:pul

Daarnaast is het leuk dat Gini Wijnaldum terugkeert in De :kuip.
Denk hele mooie loting.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 17 maart 2023, 13:24:25.

 

+1/-0

Karsdorp niet inzetbaar tegen Feyenoord

Rick Karsdorp is niet inzetbaar wanneer AS Roma en Feyenoord het tegen elkaar opnemen in de kwartfinales van de Europa League. De rechtsback heeft een operatie ondergaan aan zijn linkerknie en moet daarvan enkele weken herstellen.

Karsdorp heeft in Zwitserland een operatie ondergaan en blijft daar nog enkele dagen in St. Moritz. Daarna volgt een revalidatie van een aantal weken. Het is nog niet duidelijk wanneer AS Roma precies weer kan beschikken over de verdediger, maar Feyenoord komt te vroeg.

De oud-Feyenoorder viel afgelopen donderdag uit bij AS Roma. Volgens Italiaanse media had Karsdorp het tussenschot in zijn neus gebroken en ontbrak hij daarom zondag in de met 1-0 verloren derby tegen Lazio. Dinsdag meldde AS Roma echter dat de verdediger opnieuw een knieblessure heeft.

 

+1/-0

AS Roma speelt de return in de kwartfinale van de UEFA Europa League voor een vol stadion. Het Stadio Olimpico in Rome biedt plaats aan 72.698 toeschouwers, al gaat er op last van de UEFA nog wat capaciteit verloren.

Woensdag wist de Romeinse club de laatste toegangskaarten in de vrije verkoop uit te verkopen. Alleen het uitvak is qua capaciteit nog beschikbaar.

Het heeft er alle schijn van dat Feyenoordsupporters op donderdag 20 april echter géén plaats kunnen nemen in het Stadio Olimpico. Rome wil het zelf niet; ook is de Rotterdamse club intern nog altijd in debat over het wel of niet afnemen van wedstrijdkaarten voor uitsupporters.

Dat alles heeft te maken met schermutselingen die dateren uit februari 2015. Acht jaar terug troffen AS Roma en Feyenoord elkaar ook in de knockout-fase van het UEFA Europa League-toernooi

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Kwartfinale: Europa League 13 april 2023: Feyenoord - AS Roma