Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » [Ere] Fortuna Sittard - Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Op naar de volgende tegenstander, Fortuna Sittard. Een bij elkaar geraapt zooitje spelers uit alle windstreken die tegen degradatie vechten. Wat moet je er van zeggen? Fortuna uit, altijd lastig..

 

+1/-0

De dames zullen wel moe zijn van donderdag.😕

 

+1/-0

Na een goed resultaat zoals tegen Porto volgt bij Feyenoord vrijwel standaard een verliesbeurt of een klunzig partijtje. Tel daar bij op dat Tapia en Botteghin in de basis zullen beginnen en we zullen vast weer wat te lachen krijgen.

 

+2/-0

Ach laten we zo zeggen, nu weer schlemielig verliezen is van des Feyenoords, dus normaal ...

 

+1/-0

een bepalende wedstrijd dit.

Doorbreken we de trend door te winnen na een onverwachts knappe winst? Echt superbelangrijk. Ook nog eens voor de interlandperiode. Hoop echt dat ze laten zien dat de lat nu een paar treden hoger ligt

 

+1/-0

Hoop dat ze deze wedstrijd ook serieus nemen en er vol voor gaan, anders was alles van verleden week voor niets.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DubbelQ schreef op 06 oktober 2019 om 10:56:

Hoop dat ze deze wedstrijd ook serieus nemen en er vol voor gaan, anders was alles van verleden week voor niets.Ben benieuwd inderdaad,Feyenoord blinkt meestal uit in slechte wedstrijden en resultaten na een goed Europees resultaat.
Hopelijk blijft dat nu een keer uit en winnen ze, svp wel Senesi opstellen ipv Botthegin.

 

+2/-0

Wat Senesi betreft hoop ik dat ook, maar Stam inmiddels kennende...........

 

+1/-0

Hoe die zogenaamde vloek precies werkt weet ik ook niet , maar misschien is er wel een verschil tussen alleen een uitmuntend resultaat( tegen Porto) en uitmuntend spel EN resultaat ( vorig jaar 6 - 2 tegen Ajax) , waarna er steevast een nederlaag volgt.

Want laten we eerlijk zijn : Die 2 - 0 tegen Porto was een wereldrecord aan geflatteerdheid , die had eigenlijk 2 - 5 moeten zijn. Beroerd spel de hele wedstrijd , niet om aan te zien,en er werden enorm veel klunzige fouten gemaakt. Het deed denken aan de 1 - 0 thuisoverwinning in 1995 tegen Real Zaragoza , die ook totaal onverdiend was.Toen werd de eerstvolgende competitiewedstrijd trouwens wel glansrijk gewonnen !

 

+1/-0

Waarom zou je een aankoop van 7 miljoen opstellen als je zo’n topverdediging hebt.

 

+1/-0

Gelukkig voor clubs die na acht duels op nul zeges staan is er altijd nog een wedstrijd tegen Feyenoord. :crap

 

+1/-0

Weet je wat ze moeten doen? De hele verdediging opdoeken of gewoon bij voorbaat een uitwedstrijd gewonnen geven zonder te spelen. Zelden zo'n zwak team gezien. Fortuna 3 kansen 3 goals. Hadden 8 doelpunten en 0 overwinningen.
En wij helpen ze weer even. Ik ga wat nuttigers doen, wat ze laten zien is te schandalig voor woorden, niemand uitgezonderd. De heren dachten na een mazzel overwinning tegen Porto het lek zeker boven te hebben. Succes verder ermee!

 

+1/-0

Verbazen doet me deze tussenstand weer niet.Het was.is en blijft een zorgenkindje,onze ''verdediging''.Slappe hap(s) wederom,maar ook de rest gaat in de aankomende malaise mee....Dit elftal analyseren is niet te doen!

 

+1/-0

Typerend dit weer.

Hele achterhoede + Toornstra en Tapia moet gewoon gewisseld worden na een gewonnen wedstrijd, je weet gewoon wat er gaat gebeuren.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

guzzie333 schreef op 06 oktober 2019 om 15:28:

Verbazen doet me deze tussenstand weer niet.Het was.is en blijft een zorgenkindje,onze ''verdediging''.Slappe hap(s) wederom,maar ook de rest gaat in de aankomende malaise mee....Dit elftal analyseren is niet te doen!Nou verbazen doet het mij wel. Dit Fortuna heeft nog geen wedstrijd gewonnen, daar moet je gewoon overheen lopen. Maar wij zijn zo enorm slecht. Ik houd mijn hart vast voor Ajax en PSV met deze verdediging. Vooral tegen Ajax. Uit zou dat zomaar 7-0 kunnen worden.

 

+1/-0

Ach ja joh, Botteghin waar schiet je de ballen er niet gewoon zelf in. Wat een ongelofelijke prutser is hij toch. Benieuwd wat Jantje Middelmaat van zijn Braziliaanse vriendinnetje vindt

 

+1/-0

Het is niet zo goed.

 

+2/-0

Fortuna heeft de punten harder nodig dan Feyenoord , dit is vast en zeker de logische verklaring dat er weer een diep tragische nederlaag komt na een puike overwinning . .

 

+1/-0

Materiaal voor onderkant linkerrijtje, bovenkant rechterrijtje. Conform verwachting. Zeer zwakke selectie.

 

+1/-0

Ouderwets Feyenoord, goede pot tegen Porto (waar het ook niet tegen zat) en weer een draak van een wedstrijd tegen Fortuna.

Tapia, Karsdorp, Botteghin.. wat een niveau. Ik hoop laatstgenoemde niet meer in de basis te zien dit seizoen.
Botteghin lijkt wel een veteraan, zo traag als stront en als ie dan ook nog z'n scherpte mist, dan blijft er helemaal niets meer over.

Daarnaast heb je gewoon een gebrande Argentijn op de bank zitten van 7 miljoen. Zou ie soms moeten wennen aan dit zaadvoetbal van Feyenoord, of wat is de reden daarvan?!

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » [Ere] Fortuna Sittard - Feyenoord