Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » onder 21

Deze normale topic is open en bestaat uit 27 pagina's: 1 2 3 4 ... 22 23 24 25 26 27

En precies dat laatste gaat dus niet. Net zoals dat er ook een maximum zit aan het verhuren van spelers aan dezelfde club.

Het idee zou nu dus zijn om de belofteploeg op te doeken met als resultaat dat spelers nadat ze jarenlang in de jeugd hebben gezeten op hun 19de kunnen wieberen? Feyenoord moet juist nu vol investeren in de O21. Geen figuren aantrekken die zijn weggestuurd bij Helmond Sport en VVV omdat ze er geen klote van kunnen, maar spelers die direct iets toevoegen. Zelfs als je al promoveert naar de Tweede Divisie kom je in een veel betere competitie te spelen met voldoende weerstand.

Een inderdaad gigantische beleidsblunder gepaard met wanbeleid van de afgelopen jaren zorgt er nu voor dat je zeker op PSV, Ajax en AZ een enorme achterstand hebt op dit punt. Die inhaalslag kun je alleen maken door volle bak voor de 021 te gaan.

 

+1/-0

Je kan ook de O19 laten doorstromen naar O21.

 

+1/-0

Ik ben eerder gezegd.

Met het O21-team de overstap maken naar de voetbalpiramide en dan vervolgens X-keer promoveren om in de Eerste Divisie terecht te komen, is ontzettend moeilijk.

Je hebt een meerjarenplan nodig met meerdere lichtingen, want spelers worden op den duur 'te oud' om nog te mogen spelen in het 'Jong'-elftal. Waar je vervolgens ook mee te maken hebt, zijn de spelers zélf.

Je kan wel een elftal willen formeren met (jonge) spelers die in de Eerste Divisie kunnen meekomen, maar als we eerst X-keer moeten promoveren en afhankelijk zijn van andere 'Jong-elftallen' om een divisie hoger te komen; gaan zij dat niet meer meemaken. En kunnen ze beter blijven zitten bij in Velsen, Dordrecht of Helmond. De spelers die wél willen komen, zijn van een ander kaliber. Ook al ben je Feyenoord.

Je hebt tegelijkertijd te maken met de 'core business', spelers klaarstomen voor Feyenoord-1. Voor bepaalde spelers kan spelen in de huidige O21 uitkomst bieden en de tussenstap zijn die ze moeten zetten. Maar of de prestaties van het team daar baat bij hebben, is een tweede.

De samenwerking met Dordrecht is nu een goed stadium tussen 'Jong' en Feyenoord-1. De spelers die dáár spelen, zijn beter en kunnen zich beter ontwikkelen dan de gemiddelde speler in 'Jong'. Goede zaak.

Ik blijf erbij dat Feyenoord een andere manier moet zoeken om met het 'Jong'-elftal in de Eerste Divisie te geraken. Misschien kan het als er een club omvalt (Vitesse?), dat de club 'het plekje' wat vrijkomt dan inneemt. Misschien kan het een club uit de Tweede Divisie 'overnemen', al blijf je dan dezelfde uitdagingen hebben met maximaal aantal huurlingen, etc.

 

+1/-0

Feyenoord Onder 21 laat naast ADO na opvallende comeback

Feyenoord Onder 21 heeft dit weekend ternauwernood een punt uit het vuur gesleept tegen ADO Den Haag. De ploeg van trainer Melvin Boel stond met 3-0 achter, maar door treffers in de 79e, 90e en 94e minuut kwam het terug tot 3-3. Nesto Groen, Delano van der Heijden en Jayden Candelaria maakten daarbij de doelpunten.

ADO had al vier wedstrijden op rij verloren, maar toch leek het in Den Haag mis te gaan voor Feyenoord. Al na negen minuten opende Rafael Struijk de score, waarna de thuisploeg dankzij goals van Silvinho Esajas in de 46e en 78e minuut uitliep tot 3-0. Twaalf minuten voor tijd leek Feyenoord kansloos, maar Groen bracht Feyenoord terug in de wedstrijd. In de 90e minuut kwam de spanning helemaal terug door een benutte penalty van Van der Heijden. En in de vierde minuut van de extra tijd bracht Candelaria Feyenoord dus weer helemaal naast ADO.

Heel veel invloed op de ranglijst heeft het gelijkspel overigens niet. Feyenoord blijft de nummer vier en moet volgende week tijdens de laatste speelronde SC Cambuur, dat twee punten minder heeft, onder zich houden. De Rotterdammers krijgen op Varkenoord bezoek van nummer twee De Graafschap, terwijl Cambuur thuis speelt tegen nummer drie FC Groningen. Natuurlijk levert zowel een vierde als een vijfde plaats niks op. Feyenoord zal na de winterstop de rug moeten rechten en de voorjaarscompetitie moeten winnen, om kans te maken op promotie.

Scoreverloop
9' | 1-0 | Struick
46' | 2-0 | Esajas
78' | 3-0 | Esajas
78' | 3-1 | Groen
90' | 3-2 | Van der Heijden (penalty)
90+4' | 3-3 | Candelaria

Opstelling Feyenoord Onder 21
Berger/#41; Arnaud/#40(78.Elmensdorp/#47), Valk/#57, De Blok/#45, Candelaria/#42; Van der Sluijs/#48, Zechiël/#24(78.Pusic/#51), Kleijn/#54(61.Rais/#53); Slory/#63 (61.Zaal/#58), Groen/#44, Sauer/#25(46.Van der Heijden/#50).

Dit bericht is gewijzigd op 11 december 2023, 21:28:50.

 

+1/-0

https://www.feyenoordpings.nl/zien-antoni-milambo-maakt-wereldgoal-voor-feyenoord-onder-21/?utm_term=free

Hopelijk krijgt hij wat vaker de kans op een paar wedstrijden achter elkaar in het eerste.
Feyenoord heeft echt paar grote talenten nu die helemaal gezien het spel van bepaalde spelers gewoon meer speeltijd moeten krijgen.
Vraag me af als je nou zoveel minder punten zou hebben als je veel meer met Sauer, Milambo en Zechiel zou hebben gespeeld.(Eu en Eredivisie)

 

+1/-0

Feyenoord O21 reist naar Liverpool voor Premier League International Cup

Feyenoord Onder 21 is maandagmiddag vertrokken naar Liverpool voor het vervolg van de Premier League International Cup: een internationaal jeugdtoernooi waarin twaalf jeugdelftallen van Premier League-teams het opnemen tegen twaalf jeugdteams uit de rest van Europa.

Na het verloren groepsduel met Fulham FC Onder 21 (3-1) staan de wedstrijden tegen Everton FC Onder 21 (dinsdagavond 20:00 uur Nederlandse tijd) en Liverpool FC Onder 21 (vrijdagavond 20:00 uur Nederlandse tijd) op het programma. In de groepsfase van het toernooi treft de ploeg niet alleen Fulham, Everton en Liverpool, ook Crystal Palace wacht nog in januari.

Hoofdtrainer Melvin Boel heeft de volgende twintig spelers ter beschikking voor de duels in Liverpool:

40. Lugene Arnaud
41. Mannou Berger
42. Jayden Candelaria
43. Amadou-David Sanyang
44. Nesto Groen
45. Lars de Blok
46. Rainey Breinburg
47. Paris Elmensdorp
48. Joep van der Sluijs
50. Délano van der Heijden
51. Noah Pušić
52. Milan Hokke
53. Amir Rais
54. Mike Kleijn
57. Sem Valk
58. Timo Zaal
59. Jaimy Kroesen
62. Wassim Essanoussi
63. Jaden Slory
68. Tim Haksteeg

Feyenoord O21 speelt gelijk tegen leeftijdsgenoten van Everton

De wedstrijd tussen de talenten van Feyenoord en Everton is geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel. Een knap resultaat van de Rotterdammers, want de voorgaande twee wedstrijden wist het team uit Liverpool beide te winnen. Het elftal van Melvin Boel staat nu op één punt in de Premier League International Cup.

Eerder namen de talenten van de Rotterdammers het al op tegen de leeftijdsgenoten van Fulham FC. Die wedstrijd eindigde in een 3-1 nederlaag. Everton stond tweede in de groep met zes punten uit twee wedstrijden. Van zowel Athletic Club O21 als Monaco O21 werd gewonnen. Feyenoord blijft in Liverpool, want aanstaande vrijdagavond wordt er gespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Liverpool FC.

Scoreverloop
-

Opstelling Feyenoord O21: Kroesen/#59; Arnaud/#40, Valk/#57, De Blok/#45, Candelaria/#42; Zaal/#58, Kleijn/#54, Van der Sluijs/#48; Slory/#63, Groen/#44, Van der Heijden/#50.

Wissels Feyenoord O21: Berger/#41, Elmensdorp/#47, Breinburg/#46, Pusic/#51, Essanoussi/#62, Sanyang/43#, Rais/#53.

Buiten Wedstrijdselectie: -Haksteeg/#68, -Hokke/#52.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 20 december 2023, 20:47:03.

 

+1/-0

Feyenoord neemt Luc Netten transfervrij over van N.E.C.

Luc Netten maakt per direct de overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers hebben de talentvolle verdediger transfervrij overgenomen van N.E.C. en hij gaat uitkomen in het beloftenteam. De 19-jarige Netten heeft donderdag een contract getekend in De Kuip, nadat eerder een principeakkoord is bereikt. Netten heeft zich verbonden aan de stadionclub tot medio 2025, met een eenzijdige optie voor nog een jaar.

''In de zoektocht naar versterkingen voor Feyenoord Onder 21 stond de naam van Luc hoog op ons lijstje'', vertelt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord, op de clubwebsite. ''Luc kan zowel in de achterhoede als op het middenveld acteren en is daardoor multifunctioneel. Hij valt op door zijn opbouwende kwaliteiten en is daarnaast sterk in de duels en zeer leergierig.''

Voor Netten voelt de overgang naar Rotterdam als een mooie vervolgstap in zijn voetbalcarrière. ''Feyenoord is een prachtige club met tevens een grote en trouwe aanhang. Ik hoop me hier verder door te ontwikkelen, belangrijk te zijn voor Onder 21 en ooit de stap naar De Kuip te maken.'' Netten krijgt bij Feyenoord te maken met trainer Melvin Boel en hoopt promotie af te dwingen.
De in Oss geboren Netten zette zijn eerste stappen op het voetbalveld van s.v. O.S.S.'20. Na de jeugdopleiding van PSV doorlopen te hebben kwam de verdediger sinds de zomer van 2022 uit voor N.E.C. Bij de Nijmegenaren maakte Netten op 1 september 2023 zijn profdebuut in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam (1-1) en speelde hij veelal zijn wedstrijden in het beloftenelftal.

 

+1/-0

Feyenoord O21 verslaat ook PEC Zwolle O21 op Varkenoord
vandaag, 14:55 1636 reacties
Feyenoord Onder 21 blijft winnen in de voorjaarscompetitie. Nadat tegen de leeftijdsgenoten van Go Ahead Eagles, SC Cambuur en De Graafschap de drie punten al werden gepakt, is nu ook PEC Zwolle verslagen in Rotterdam. De doelpunten van Lugene Arnaud, Joep van der Sluijs en Jaden Slory waren genoeg voor een 3-1 overwinning.

De Rotterdammers staan ook na deze speelronde op de eerste plaats met twaalf punten uit vier wedstrijden. Net als tegen SC Cambuur (1-5) en De Graafschap (5-1) werd er weer met ruime cijfers gewonnen. De talenten van Feyenoord hadden op het begin nog wel een beetje moeite met het compacte spel van de leeftijdsgenoten uit Zwolle, maar na 26 minuten voetballen wist Van der Sluijs een erg mooie aanval te belonen met een doelpunt. Tot aan de rust bleef het elftal van Melvin Boel nog wel zoeken, maar lukte het niet om de voorsprong te verdubbelen.

Het verdubbelen van de voorsprong lukte wel na ongeveer twintig minuten spelen in de tweede helft. Arnaud stoomde op vanuit zijn positie als rechtsback en schoot de bal vervolgens heel hard tegen het zijnet aan. Echter duurde het slechts één minuut voordat PEC Zwolle de aansluitingstreffer wist te maken, nadat Mikki van Sas een bal helemaal verkeerd inschatte. De Rotterdammers bleven gelukkig scherp en in de slotfase was het Slory die de wedstrijd besliste.

Voor Feyenoord is de grootste concurrent voor het kampioenschap momenteel FC Groningen, die ploeg wist tot nu toe ook alle wedstrijden te winnen. Echter heeft het verleden al bewezen dat in deze competitie wekelijks heel veel kan verloren en het tot het einde spannend blijft.
Scoreverloop
26' | 1-0 | Van der Sluijs
67' | 2-0| Arnaud
68' | 2-1 |
85' | 3-1 | Slory
Opstelling Feyenoord O21: Van Sas/#39; Read/#26, Valk/#57, De Blok/#45, Candelaria/#42; Zaal/#58, Kleijn/#54, Van der Sluijs/#48; Slory/#63, Groen/#44, Sauer/#25.

Wissels Feyenoord O21: Kroesen/#59, Netten/#55, Arnaud/#40, Pusic/#51, Rais/#53, Alemayehu/#XX, Rust/#56.

 

+1/-0

https://1908.nl/artikelen/slory-komende-jaren-feyenoorder-its-happeninglink

Goed nieuws dat hij gaat bijtekenen, Slory is niet van het niveau Summerville (die door Advocaat werd weggestuurd en nu tientallen miljoenen waard is...) maar hij is mijns inziens minstens van hetzelfde niveau als een type als Minteh. Een tikje minder explosief, eveneens snel en wendbaar, en in elk geval iemand met meer overzicht in de laatste fase dan Minteh. Slory is het type klassieke buitenspeler dat nog gericht is op het geven van een voorzet aan een spits. Dit seizoen zou in mijn ogen hét moment zijn om een echte kans te geven aan dit soort talenten gezien onze problemen op vleugelposities.

 

+1/-0

Bijna onmogelijk om nog naar de KKD te promoveren.

https://1908.nl/artikelen/zo-kan-feyenoord-o21-de-keuken-kampioen-divisie-bereikenlink

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:
ik weiger 1908 aan te klikken, maar het gaat er vast over dat er in de divisie waar ze nu heen willen eerst minimaal 1 profclub in het rechterrijtje moet komen?

 

+1/-0

De enige manier om via de vastgestelde route de Eerste Divisie te bereiken, is onveranderd. In die zin is het geen nieuws wat 1908 brengt. Meer een opfrissertje.

Deze route is schier onmogelijk.

Ik denk dat Feyenoord nog beter/eerder kan wachten tot er een club omvalt (Vitesse) om dan met Jong Feyenoord de vrijgekomen plek in te nemen in de voetbalpiramide.

Of de club moet SC Feyenoord gaan voorzien van goede spelers, en dan 'fuseren' wanneer ze kampioen worden in de Tweede Divisie. :B Maar die hebben ook wel wat promoties te gaan (3), al zitten die tenminste al in de piramide en zijn ze nergens van afhankelijk.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 06 maart 2024 om 16:58:

De enige manier om via de vastgestelde route de Eerste Divisie te bereiken, is onveranderd. In die zin is het geen nieuws wat 1908 brengt. Meer een opfrissertje.

Deze route is schier onmogelijk.

Ik denk dat Feyenoord nog beter/eerder kan wachten tot er een club omvalt (Vitesse) om dan met Jong Feyenoord de vrijgekomen plek in te nemen in de voetbalpiramide.

Of de club moet SC Feyenoord gaan voorzien van goede spelers, en dan 'fuseren' wanneer ze kampioen worden in de Tweede Divisie. :B Maar die hebben ook wel wat promoties te gaan (3), al zitten die tenminste al in de piramide en zijn ze nergens van afhankelijk.


De SC speelt toch op zaterdag? Geldt dat daar dan ook voor?

 

+1/-0

'Feyenoord wil drie jeugdspelers belonen met nieuw contract'

Met het einde van het seizoen in zicht is men achter de schermen op contractueel gebied hard aan het werk om ook voor volgend seizoen door de hele club heen goede spelers actief te hebben. Wat betreft de jeugd zijn de Rotterdammers al langer gesprek met Jayden Candelaria en moeten er volgens 1908.nl nog drie spelers langer worden vastgelegd.
Met Ismail Ka, Lars de Blok en Twan Schens zijn de Rotterdammers ver in het onderhandelingsproces over het opwaarderen van de contracten. De spelers komen momenteel in actie voor Feyenoord Onder 21, Onder 18 en Onder 17. Eerder werd ook al het contract van Jaden Slory verlengd, terwijl Mike Kleijn de club na jaren gaat verlaten.

Voor het grote publiek zal Ka de meest bekende naam zijn. Als keeper maakte hij dit seizoen een goede indruk in het elftal van Robin van Persie gedurende de Youth League campagne. In de competitie wisselt hij met de andere doelmannen en stond hij tot dusver vijf wedstrijden onder de lat. Voorheen speelde Ka bij de Alphense Boys en sinds juli 2022 is hij actief in Rotterdam.

De Blok is een sterkhouder in het elftal van Feyenoord O21. De 19-jarige verdediger speelt sinds juli 2020 in de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte de afgelopen periode een goede ontwikkeling door. Schens is ook een centrale verdediger en speelt officieel in Feyenoord O17, maar kijkt ook regelmatig mee bij Feyenoord O18. Het 17-jarige talent kwam over van Alphense Boys en speelt sinds 2019 in de jeugdopleiding van de Rotterdammers.

 

+1/-0

De kans dat Vitesse haar licentie verliest, wordt heel groot. Ik zou als Feyenoord in Zeist echt op het vinkentouw gaan zitten, en voor die licentie gaan als Vitesse het daadwerkelijk niet redt. Lullig voor Arnhem, maar de club moet doorpakken.

 

+1/-0

Lars de Blok tekent nieuw contract tot medio 2025

Lars de Blok heeft zijn aflopende contract bij Feyenoord verlengd. De negentienjarige verdediger van Feyenoord Academy zette vandaag in de Boardroom van De Kuip zijn handtekening onder een nieuwe eenjarige overeenkomst, die hem tot medio 2025 aan Feyenoord verbindt.

"Het is prachtig dat ik mijn contract bij Feyenoord met een jaar heb kunnen verlengen," zegt De Blok, die dit seizoen bij Feyenoord Onder 21 veelal kan rekenen op een basisplaats. "Inmiddels zit ik alweer dertien jaar bij de club en ben ik ontzettend blij dat daar nog minimaal een seizoen bij komt. Daarnaast voelt het vertrouwen en de hulp van iedereen binnen Feyenoord Academy erg goed. Ik kijk dan ook met veel plezier naar de toekomst."

De Blok komt al sinds zijn zevende jaar uit voor Feyenoord Academy en doorliep in die tijd met succes alle jeugdteams op Varkenoord. Het huidige seizoen behoort de centrale verdediger tot de selectie van Feyenoord Onder 21, dat als koploper van de competitie en bekerfinalist de komende weken nog veel heeft om voor te spelen.

 

+1/-0

'Feyenoord wil zich versterken met jeugdkeeper Geneugelijk'

Feyenoord heeft doelman Ivar Geneugelijk op de radar als mogelijke versterking voor volgend seizoen. Volgens 1908.nl moet de doelman transfervrij van Excelsior overkomen om de jeugdopleiding te versterken.

De 19-jarige doelman speelt al zijn hele leven in de jeugd bij de stadsgenoten uit Kralingen. Dit seizoen speelde hij zijn duels in de voorjaarcompetitie bij Excelsior Onder 18. Bij Feyenoord komt hij in aanmerking voor het Onder 21-elftal, die mogelijk onder leiding komt te staan van Pascal Bosschaart. Na lange tijd in de jeugdopleiding van Excelsior te hebben gespeeld, kan Geneugelijk komende zomer transfervrij de overstap maken naar Rotterdam-Zuid.
De eventuele komst van Geneugelijk is enigszins opmerkelijk, want Feyenoord is zeer actief met de contractverlengingen binnen de jeugdopleiding. Ismail Ka werd onlangs tot medio 2027 vastgelegd, terwijl ook Mikki van Sas (2026), Husselin (2026), Tim Haksteeg (2025) en Mannou Berger (2025) nog voor volgend seizoen vastliggen. Daarnaast komt Thijs Jansen terug na een uitleenperiode bij De Graafschap.

 

+1/-0

Feyenoord O21 heeft de titel in zicht na winst op Go Ahead Eagles O21

Feyenoord Onder 21 kan het kampioenschap van de najaarscompetitie eigenlijk niet meer mislopen. De Rotterdammers wonnen zaterdagmiddag met 1-4 van de leeftijdsgenoten uit Deventer en staan nu met nog één wedstrijd te gaan op een voorsprong van drie punten en een beter doelsaldo van plus zeven ten opzichte van nummer twee FC Groningen Onder 21.

De spelers van Melvin Boel lieten zien geen last te hebben van spanning bij het begin van de wedstrijd. Al na zes minuten spelen kon Nesto Groen namelijk een perfecte voorzet van Joep van der Sluijs rustig over de doellijn schieten. Vervolgens bleven de Rotterdammers de bovenliggende partij, werden er weinig kansen weggegeven en schoot Fabiano Rust namens Feyenoord na 38 minuten voor de tweede keer de bal tegen het net.

Tien minuten na rust scoorde Go Ahead Eagles nog de aansluitingstreffer, maar ook hier was Feyenoord niet van onder de indruk. In minuut 77 kwam Van der Sluijs dreigend naar binnen, speelde hij zijn tegenstander uit en krulde hij de bal in de verre hoek. In de laatste minuut van reguliere speeltijd was het vervolgens Zepiqueno Redmond met het laatste doelpunt van de middag.

Hoewel Feyenoord dus hard op weg is naar het kampioenschap en de daarbij behorende beslissingswedstrijd tegen de kampioen van de najaarscompetitie, betekent dit niet direct dat ook de Tweede Divisie binnen handbereik is. Om te promoveren moet Jong Almere City of Jong Sparta Rotterdam namelijk op plek tien of lager eindigen. Beide teams uit de Tweede Divisie presteren uitzonderlijk goed en kunnen bij een overwinning al zeker zijn van nog een seizoen op het niveau waar men bij Feyenoord zo ontzettend graag naartoe wil.

*Zowel Jong Sparta als Jong Almere City zijn om 15:30 uur begonnen aan hun wedstrijd.

Scoreverloop
6' | 0-1 | Groen
38' | 0-2 | Rust
57' | 1-2 |
77' | 1-3 | Van der Sluijs
88' | 1-4 | Redmond

Opstelling Feyenoord O21: Van Sas; Arnaud, De Blok, Valk, Candelaria; Kleijn, Hokke, Van der Sluijs; Rust, Groen, Rais.

Wissels Feyenoord O21: Plug, Giersthove, Redmond, Berger, Netten, Zaal.

Programma Feyenoord O21
Zaterdag 25 mei om 15:30 uur: FC Volendam - Feyenoord (Bekerfinale)
Zaterdag 1 juni om 15:00 uur: Feyenoord - SC Cambuur

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 18 mei 2024, 17:01:27.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

John Part schreef op 18 mei 2024 om 11:59:

LIVE 13:30 | Go Ahead Eagles O21 - Feyenoord O21

Het is matchday voor Feyenoord Onder 21! Met drie punten voorsprong en een doelsaldo in het voordeel van vijf op de nummer twee kunnen de Rotterdammers met een overwinning vanmiddag kampioen worden. Dan moet er echter in ieder geval wel in Deventer gewonnen worden van de leeftijdsgenoten van Go Ahead Eagles. Het scoreverloop is vanaf 13:30 uur live te volgen.

Hoewel Feyenoord dus hard op weg is naar het kampioenschap en de daarbij behorende beslissingswedstrijd tegen de kampioen van de najaarscompetitie, kan er zaterdag ook direct een heel negatief scenario ontstaan. Om te promoveren moet Jong Almere City of Jong Sparta Rotterdam namelijk op plek tien of lager eindigen. Beide teams uit de Tweede Divisie presteren uitzonderlijk goed en kunnen bij een overwinning al zeker zijn van nog een seizoen op het niveau waar men bij Feyenoord zo ontzettend graag naartoe wil.

Toch mag de situatie de prestaties van Feyenoord O21 in de voorjaarscompetitie ook niet bedrukken, want de Rotterdammers zijn dit kalenderjaar erg goed bezig. Van de twaalf wedstrijden in de competitie werd er slechts één verloren en ook de finale van het bekertoernooi werd behaald. In het slotfase van het seizoen kan het nog een stuk mooier worden, maar kan het ook eindigen in een anticlimax.

Scoreverloop:

Opstelling Feyenoord O21:

Wissels Feyenoord O21:

Programma Feyenoord O21:
Zaterdag 25 mei om 15:30 uur: FC Volendam - Feyenoord (Bekerfinale)
Zaterdag 1 juni om 15:00 uur: Feyenoord - SC CambuurVoelt niet echt als een open competitie.

 

+1/-0

Officieel: FC Dordrecht neemt Valk transfervrij over van Feyenoord

Feyenoord ziet Sem Valk transfervrij de overstap maken naar FC Dordrecht. De 22-jarige centrale verdediger had een aflopend contract bij de Rotterdammers en kiest nu voor speeltijd in de Keuken Kampioen Divisie.

Sem Valk (16 februari 2002) speelde al sinds 2010 in de jeugd van Feyenoord, waar hij terecht kwam nadat hij op achtjarige leeftijd VV Capelle verliet. Bij de stadionclub maakte Valk voornamelijk zijn minuten bij de beloften waar hij de aanvoerder was. Zijn debuut voor het eerste elftal maakte de rechtspoot in 2021 tijdens de Conference League-wedstrijd tegen Maccabi Haifa.

De verdediger met een lengte van 195cm tekent een contract voor twee jaar, met optie voor nog één jaar. Valk ziet er naar uit om voor de Schapekoppen in de Keuken Kampioen Divisie te mogen spelen. ''Ik ben blij dat ik mijn contract heb kunnen tekenen in dit mooie stadion, ik kijk er naar uit om hier volgend seizoen minuten te mogen maken!''

Mark Ruijl kende Sem Valk al beter en is te spreken over zijn ontwikkeling de afgelopen jaren. ''In de afgelopen jaren heeft Sem zich enorm ontwikkeld wat geresulteerd heeft in zijn aanvoerderschap bij de Onder 21 van Feyenoord alsmede zijn debuut bij het eerste elftal. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat dit voor beide partijen een hele mooie stap is.''

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 27 pagina's: 1 2 3 4 ... 22 23 24 25 26 27

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » onder 21