Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » onder 21

Deze normale topic is open en bestaat uit 27 pagina's: 1 2 3 4 ... 21 22 23 24 25 26 27

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 22 oktober 2023 om 15:18:

Een belofte-team en A-elftal mogen niet in dezelfde competitie spelen. Wellicht kan Jong Feyenoord het plekje van Jong Ajax overnemen komend seizoen?!Zelfs al zouden die degraderen waardoor Jong Ajax uit de KKD moet, zal Jong Feyenoord er niet bij komen. Die plek is dan voor de hoogst gekwalificeerde Jong-ploeg uit de Tweede Divisie, Jong Sparta of Jong Almere City.

 

+1/-0

Na crisis beraad drie op rij gewonnen kwartje lijkt gevallen

 

+1/-0

Feyenoord O21 in Londen voor duel met Fulham FC

Feyenoord Onder 21 is maandagmiddag aangekomen in Londen. Het team onder leiding van Melvin Boel neemt het dinsdagavond om 20:00 uur (Nederlandse tijd) op tegen Fulham FC Onder 21.

Het is de eerste wedstrijd in de Premier League International Cup: een internationaal jeugdtoernooi waarin twaalf jeugdelftallen van Premier League-teams het opnemen tegen twaalf jeugdteams uit de rest van Europa.

In de groepsfase van het toernooi neemt Feyenoord Onder 21 het naast Fulham op tegen Everton, Liverpool en Crystal Palace. Deze wedstrijden worden in december en januari gespeeld. Hoofdtrainer Melvin Boel kan tegen Fulham FC O21 een beroep doen op de volgende zestien spelers.

40. Lugene Arnaud
41. Mannou Berger
42. Jayden Candelaria
43. Amadou-David Sanyan
44. Nesto Groen
46. Rainey Breinburg
48. Joep van der Sluijs
49. Matéo Husselin
50. Délano van der Heijden
51. Noah Pušić
52. Milan Hokke
53. Amir Rais
57. Sem Valk
58. Timo Zaal
62. Wassim Essanoussi
66. Twan Schens

 

+1/-0

Feyenoord O21 verliest eerste duel in Premier League International Cup
31/10/2023 21:57 1894 reacties
Feyenoord Onder 21 heeft vandaag de eerste wedstrijd in de Premier League International Cup met 3-1 verloren. In Londen werd om 20:00 uur afgetrapt tegen de leeftijdsgenoten van Fulham FC, maar al snel werd duidelijk dat de Engelse talenten van een hoger niveau waren.

Na vier minuten schoot de Griek George Okkas de thuisploeg op een voorsprong. Toch hield Feyenoord nog redelijk lang stand en was de nipte voorsprong ook de ruststand. In de tweede helft werd de voorsprong echter uitgebouwd, nadat Fulham in de 50ste minuut via Ollie O'Neill weer het net wist te vinden. Pas na 71 minuten voetballen viel het volgende doelpunt via Aaron Loupalo-bi. Namens de Rotterdammers was het Delano van der Heijden die in de 75ste minuut een vrije trap wist te benutten.

In groep C van het toernooi neemt Feyenoord het ook nog op tegen Everton, Liverpool en Crystal Palace. Die wedstrijden worden afgewerkt op 19 en 22 december van dit jaar en pas weer op 17 januari 2024.

Competitie
De wedstrijd in het internationale toernooi tegen Fulham komt midden in een druk programma voor Feyenoord Onder 21. Na twee overwinningen op rij in de competitie, volgen er een aantal cruciale wedstrijden in de strijd om kampioenschap. Momenteel staan de Rotterdammers op de derde plek achter FC Groningen Onder 21 en De Graafschap Onder 21. In de komende drie weken speelt het elftal van Boel drie uitwedstrijden tegen de leeftijdsgenoten van Go Ahead Eagles, De Graafschap en FC Volendam. Aanstaande zaterdag spelen de nummer één (De Graafschap) en twee (FC Groningen) tegen elkaar.

Scoreverloop
4' | 1-0 | Okkas
49' | 2-0 | O'Neill
71' | 3-0 | Loupalo-bi
75' | 3-1 | Van der Heijden

Opstellingen Feyenoord Onder 21: Berger/#41; Arnaud/#40, Valk/#57, Hokke/#52, Breinburg/#46; Zaal/#58, Pušić/#51, Sanyang/#43, Essanoussi/#62; Groen/#44, Van der Heijden/#50.

Wissels Feyenoord Onder 21: Husselin/#49, Schens/#66, Candelaria/#42, Rais/#53, Van der Sluijs/#48.

 

+1/-0

Boel enthousiast: "Ik denk dat hij het naar behoren heeft gedaan"

Feyenoord Onder 21 heeft dinsdagavond met 3-1 verloren van de leeftijdsgenoten van Fulham FC. Tegenover Feyenoord Media spreekt trainer Melvin Boel over een leerzame avond tegen een erg sterke tegenstander. Nu gaat de focus weer op de competitie, waar een aantal belangrijke wedstrijden te wachten staan.

"Dat je verliest van een zeer effectief Fulham", beschrijft Boel zijn eerste gevoel na de nederlaag. "Maar dat wij ook op een aantal momenten zeker onszelf te kort hebben gedaan. Vooral de momenten dat je hen in de wedstrijd laat komen. Dat is helemaal in het begin, waardoor je heel snel op achterstand komt. Maar ook meteen na rust, waar we eigenlijk de bal niet goed verwerken en zij een mogelijkheid krijgen waar een penalty uitkomt."

"Dat zijn wel momenten die zonde zijn", vervolgt de trainer van Feyenoord Onder 21. "Als je kijkt naar de wedstrijd hebben we ook momenten waar we wel fel zijn en duels willen winnen, dan druk je hen ook achteruit. Dat was eigenlijk het spelbeeld van de eerste helft. Dan hoop je dat in de tweede helft voort te zetten, maar begin je zo slap. Dan loop je met 2-0 achter de feiten aan en dat is gewoon zonde."

Typisch Engels
Feyenoord O21 trof op een regenachtige avond in Londen fysiek sterke spelers en dus was het spel eigenlijk ook 'typisch Engels'. "Je weet natuurlijk wel dat wij een tegenstander onder druk willen zetten en zij als oplossing snel de lange bal willen spelen. Dan probeer je iets meer de tweede bal op te pakken. Ik denk dat we dat best wel aardig deden, zeker gedurende de eerste helft. Waardoor we echt aan de bal waren en dominant konden zijn. Dan moet je wel dat balbezit ook kunnen omzetten in kansen. Dat hoop je de tweede helft te kunnen doen, maar als je dan zo slap begint, wordt dat wat lastiger."

Twan Schens
Voorafgaand aan de wedstrijd sprak Boel al uit vooral te hopen dat spelers die zich normaliter minder (kunnen) laten zien, de staf konden overtuigen. Bij een aantal is dit niet gelukt en bij een deel ook wel, zo vertelde Boel na afloop. Eén speler vond de trainer in het bijzonder leuk om te zien. Twan Schens maakte dinsdagavond voor het eerst minuten in het elftal ver boven zijn leeftijd. De 16-jarige verdediger kreeg een invalbeurt.

"Bij Twan, die uit de Onder 17 meedeed, is het natuurlijk vooral super leuk om zo'n jongen te zien. Niet alleen hoe hij heel de week mee is, maar zeker ook dat hij invalt en de jongens hem dan helpen. Mooi om te zien dat ze hem ook die minuten gunnen. Ik denk dat hij het naar behoren heeft gedaan. Het is natuurlijk hartstikke mooi om te zien bij een O21-wedstrijd, terwijl je eigenlijk in de Onder 17 zit, dat je hier mee kan spelen. Ik denk dat dat een hele mooie ervaring voor die jongen is."

Leermoment
"Ik denk dat deze trips altijd goed zijn", oordeelt Boel ondanks de nederlaag. "Je leert ervan, je besteedt tijd met elkaar en jongens leren elkaar beter kennen. Daar haal je ook weer dingen uit. De momenten die goed zijn benoem je, maar ook zeker een aantal dingen waarvan je wil leren. Dan is het lekker dat je dit weekend weer een belangrijke wedstrijd krijgt tegen Go Ahead Eagles."

Aanstaande zaterdag om 13:30 uur spelen de Rotterdammers een belangrijke uitwedstrijd tegen de nummer zes van de competitie. Doordat de nummer één (De Graafschap) en twee (FC Groningen) ook tegen elkaar spelen, kan dit weekend in theorie zelfs de koppositie worden gepakt.

 

+1/-0

Feyenoord O21 laat dure punten liggen in titelstrijd
vandaag, 19:46 13 reacties
Feyenoord Onder 21 heeft zaterdagavond twee dure punten laten liggen in de belangrijke uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles Onder 21. Het duel werd om 17:15 uur afgetrapt en verdween tussen alle aandacht voor het eerste elftal. Met Gjivai Zechiël in de basis werd er onder lastige weersomstandigheden 1-1 gespeeld.

Na het gelijke spel is het enorm spannend in de top van de competitie. De wedstrijd tussen nummer één De Graafschap Onder 21 en nummer twee FC Groningen Onder 21 eindigde eerder op de middag in een gelijkspel en dus is het kampioenschap nog volledig in eigen hand. Op een regenachtig sportpark kende Feyenoord een lastige wedstrijd en schoot Fabiano Rust pas in de 76ste minuut zijn elftal op een voorsprong. In de laatste minuut van de blessuretijd was het echter Robbin Weijenberg die Go Ahead Eagles O21 op gelijke hoogste schoot.

Aanstaande zaterdag 11 november reist Feyenoord af naar Doetinchem om het op te nemen tegen De Graafschap Onder 21. In de strijd om het kampioenschap is die wedstrijd cruciaal om het in eigen hand te houden.

Opstelling Feyenoord O21: Van Sas/#39; Arnaud/#40, Valk/#57, Hokke/#52, Candelaria/#42; Zaal/#58, Zechiël/#24, Van der Sluijs/#48; Slory/#63, Groen/#44, Van der Heijden/#50.

Wissels Feyenoord O21: Kroesen/#59, De Blok/#45, Breinburg/#46, Pusic/#51, Rais/#53, Essanoussi/#62, Rust/#56.

 

+1/-0

Feyenoord O21 lijdt pijnlijke nederlaag tegen De Graafschap O21

Het was een pijnlijke middag voor Feyenoord Onder 21. De Rotterdammers kwamen in de strijd om de koppositie in actie tegen De Graafschap Onder 21. Na deze 3-2 nederlaag is echter wel duidelijk dat het kampioenschap in de najaarscompetitie een lastig verhaal wordt.

Met de logische doelstelling om voor de drie punten te gaan, stond Gjivai Zechiël namens Feyenoord 1 aan de aftrap tijdens de kraker in Doetinchem. Leo Sauer en Antoni Milambo, die ook weleens meedoen, waren niet aanwezig. Verder was ook het ontbreken van Jaden Slory een groot gemis. De aanvaller was dit seizoen al bij veel doelpunten betrokken, maar wegens een onbekende blessure zit hij niet bij de selectie.

De Rotterdammers begonnen de wedstrijd relatief goed en hadden veel balbezit. Via Nesto Groen en Joep van der Sluijs waren de beloften van Feyenoord zelfs nog dichtbij het openingsdoelpunt, maar die viel uiteindelijk niet. Voor De Graafschap viel de 1-0 echter wel. Uit een rommelige vrije trap kwam de thuisploeg in de 15e minuut enigszins tegen de verhouding in op voorsprong.

Toch deed Feyenoord O21 al snel iets terug, want via een goed schot van Timo Zaal kwam het elftal van Melvin Boel in de 19e minuut op gelijke hoogte. Echter was ook de 1-1 stand ook van korte duur, want De Graafschap O21 begon beter te voetballen en de Rotterdammers steeds minder goed, dus in de 22ste minuut was de voorsprong weer voor de thuisploeg. Mikki van Sas greep volledig mis bij een afstandsschot. Direct na de aftrap wist de ploeg uit Doetinchem de bal weer te veroveren en genadeloos de 3-1 binnen te schieten. In het tweede deel van de eerste helft bleven serieuze kansen uit.

Tweede helft
In de tweede helft bleef het spel van de Rotterdammers niet erg goed. Na tien minuten mocht Van der Sluijs vanaf een gevaarlijke plek een vrije trap nemen, maar ook die bal vloog ver over. In de zestigste minuut wist De Graafschap O21 de verdediging en keeper van Feyenoord O21 te passeren, maar gelukkig ging de vlag omhoog voor buitenspel. Nadat Groen in de 74ste minuut nog een penalty tegen de keeper schoot, wist Zaal drie minuten later wederom van afstand te scoren. Ook de doelman van De Graafschap greep daar volledig mis. Toch was dit doelpunt niet genoeg voor een resultaat en eindigde het duel in 3-2.

Nadat De Graafschap O21 nu de drie punten heeft weten te pakken, staat de ploeg uit Doetinchem op vijf punten voorsprong van Feyenoord O21. Daarnaast staan ook de beloften van FC Twente / Heracles nog boven de Rotterdammers op de ranglijst, evenals de leeftijdsgenoten van FC Groningen. De eerst volgende wedstrijd is in het Kras Stadion tegen FC Volendam O21.

Opstelling Feyenoord Onder 21: Van Sas; Arnaud, Valk, Hokke, Breinburg, Zaal, Zechiel, Van der Sluijs, Reis, Groen, Van der Heijden.

Wissels Feyenoord Onder 21: Kroesen, Elmensdorp, Pusic, Plug, Essanoussi, Sanyang, Redmond.

Scoreverloop
15’ | 1-0 |
19’ | 1-1 | Zaal
22’ | 2-1 |
24’ | 3-1 |
75’ | 3-2 | Zaal

 

+1/-0

Hé het is natuurlijk geen schande om van het grote De Graafschap te verliezen. :D

 

+1/-0

Feyenoord O21 weet te winnen van hekkensluiter Volendam O21

Na de grote teleurstelling van twee weken geleden, heeft Feyenoord Onder 21 zaterdagmiddag weten te winnen van FC Volendam Onder 21. Toch is het nog maar de vraag of er veel vertrouwen kan worden getankt uit de winstpartij, want de hekkensluiter werd slechts met 0-1 verslagen.

In de opstelling van Melvin Boel was het opvallend dat Jaden Slory/#63 nog altijd ontbreekt met een blessure en ook Nesto Groen/#44 was er niet bij in Volendam. Met Fabiano Rust/#56 in de wedstrijdselectie was de basisplaats van Zepiqueno Redmond/#73 misschien nog wel opvallender. De vaste spits van Robin van Persie in de Youth League stond in de vorige speelronde nog in de basis bij Onder 18. De trainer van Feyenoord O21 ziet duidelijk dat zijn elftal een probleem heeft met creativiteit in de aanval en dit hoopte hij met het 17-jarige talent op te vangen.

Toch verliep de wedstrijd uiterst moeizaam en werd er pas in minuut 56 gescoord door Amir Rais/#53. Dit was direct ook het enige doelpunt in een verder saaie wedstrijd. Voor de komende weken staan de wedstrijden tegen FC Twente / Heracles O21, FC Groningen O21 (gestaakt bij 1-0 achterstand), ADO Den Haag O21 en De Graafschap O21 op het programma. Met dit lastige schema en vijf punten achterstand op de koploper, is het najaarskampioenschap wel uit het zicht.

Opstelling Feyenoord O21: Van Sas/#39; Arnaud/#40, Valk/#57, Hokke/#52, Candelaria/#42; Zaal/#58, Zechiël/#24, Van der Sluijs/#48; Rais/#53, Redmond/#73, Essanoussi/#62.

Wissels Feyenoord O21: Berger/#41, De Blok/#45, Elmensdorp/#47, Pusic/#51, Kleijn/#54, Sanyang/#43, Rust/#56.

 

+1/-0

Feyenoord O21-FC Twente/Heracles O21 1-4 (0-4)
02/12/2023-15:00-

Het is matchday voor Feyenoord Onder 21! Op Varkenoord worden de leeftijdsgenoten van FC Twente/Heracles O21 ontvangen. Na de nipte overwinning (0-1) van vorige week op hekkensluiter FC Volendam, zal er ook vandaag gewonnen moeten worden om te hopen op een stunt in de slotfase van de competitie.

Het elftal van trainer Melvin Boel speelt in de laatste vier wedstrijden nog tegen de complete top drie en de leeftijdsgenoten uit Den Haag. Hoewel het kampioenschap met een achterstand van acht punten op koploper De Graafschap Onder 21 erg onrealistisch lijkt, is het nog niet officieel uitgesloten.

Mocht het de Rotterdammers niet lukken om het najaarskampioenschap binnen te halen, dan is er na de winterstop in de voorjaarscompetitie weer een nieuwe kans. De winnaar van het tweede deel van de competitie, waar ieder team bij de start weer op nul punten begint, zal een finalewedstrijd spelen tegen de kampioen van de najaarscompetitie. De uiteindelijke winnaar maakt kans op promotie naar de Tweede Divisie, afhankelijk van de plek van de Jong Teams in die competitie. Momenteel staat Jong Sparta op plek tien en Jong Almere City op de veertiende plaats.

Scoreverloop
15' | 0-1 |
34' | 0-2 |
39' | 0-3 |
45' | 0-4 |
90' Zechiël 1-4

Feyenoord O21 verliest kansloos op Varkenoord

Feyenoord Onder 21 heeft een enorm pijnlijke zaterdagmiddag beleefd. De Rotterdammers ontvingen, na de nipte overwinning (0-1) van vorige week op hekkensluiter FC Volendam O21, vandaag de leeftijdsgenoten van FC Twente/Heracles. De ploeg uit Hengelo stapte uiteindelijk met een 1-4 overwinning van het veld.

Het was een zware, koude, middag op Varkenoord waar veel spelers last hadden van blessures. Het elftal van Melvin Boel moest eigenlijk wel winnen om nog een sprankje hoop te houden op het kampioenschap. Terwijl het vooraf al redelijk onrealistisch leek, werd dit na vijftien minuten spelen bevestigd. FC Twente/Heracles kwam namelijk al vroeg op voorsprong en deze werd in de eerste helft uitgebouwd tot twee, drie en uiteindelijk vier tegen nul. In de tweede helft was het voor de Rotterdammers alleen mogelijk om een aansluitingstreffer te maken, maar verder kwamen ze niet en dus blijft Feyenoord O21 staan op zestien punten.

Na de winterstop is er in de voorjaarscompetitie weer een nieuwe kans op het kampioenschap. De winnaar van het tweede deel van de competitie, waar ieder team bij de start weer op nul punten begint, zal een finalewedstrijd spelen tegen de kampioen van de najaarscompetitie. De uiteindelijke winnaar maakt kans op promotie naar de Tweede Divisie, afhankelijk van de plek van de Jong Teams in die competitie. Momenteel staat Jong Sparta op plek tien en Jong Almere City op de veertiende plaats.

Opstelling Feyenoord O21: Van Sas/#39; Elmensdorp/#47, Valk/#57, Hokke/#52, Candelaria/#42; Zaal/#58, Zechiël/#24, Kleijn/#54; Arnaud/#40, Groen/#44, Rais/#53.

Wissels Feyenoord O21: Kroesen/#59, De Blok/#45, Giersthove/#67, Plug/#71, Slory/#63, Van der Sluijs/#48, Redmond/#73.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 2 december 2023, 20:36:50.

 

+1/-0

Knap dat ze het tot nu toe op 0-4 hebben kunnen houden tegen het grote Heracles. Wereldprestatie van de jongens van Melvin Boel, onze supercoach.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Knakkie schreef op 02 december 2023 om 16:20:

Knap dat ze het tot nu toe op 0-4 hebben kunnen houden tegen het grote Heracles. Wereldprestatie van de jongens van Melvin Boel, onze supercoach.Bizar matige prestatie, zelfs tegen oudere jeugdspelers mag je meer verwachten. Je ziet in bovenstaande opstelling maar één aanvaller staan opgesteld (Groen). Hulshoff deed het veel beter met significant minder spelersmateriaal.

 

+1/-0

Volgende keer wellicht toch betere spelers halen dan 'uitstekend gescoute' voetballers die te slecht waren voor Helmond Sport en VVV

 

+1/-0

Ja leuk maar Essanoussi had geen enkel aandeel in de wanprestaties van O21.
Je moet kijken naar de spelers die al jaren in de jeugd rondlopen en mischien ook naar Boel.

 

+1/-0

Dat is juist precies mijn punt. Je moet spelers halen die iets toevoegen en het team versterken. Je dreigt nu voor het derde seizoen op rij voor jan met de korte achternaam mee te doen aan die competitie en (kans op) promotie naar de tweede divisie mis te lopen als er komende winter geen significante wijzigingen gedaan gaan worden.

Uiteindelijk promotie naar de KKD vanuit de Tweede Divisie is loodzwaar en misschien zelfs bijna onmogelijk voor de Jong-ploegen. Maar het is niet uit te leggen dat je dadelijk al drie seizoenen vertraging oploopt in die kansen vanwege structurele wanprestaties in de Onder 21-competitie als je met grote afstand zoveel meer investeert in de jeugd ten opzichte van de andere ploegen die daarin meedoen.

 

+1/-0

3-1 achter tegen Groningen uit. Wie had dat nou gedacht :nee
Zal er intern al gesproken worden over vervanging van Boel? Dit kan toch niet zo doorgaan.

 

+1/-0

Feyenoord O21 verliest wederom en moet oppassen voor degradatie

Feyenoord Onder 21 heeft dinsdagmiddag wederom verloren. In het hoge Noorden werd het restant van het gestaakte duel (1-0) tegen de leeftijdsgenoten van FC Groningen uitgespeeld. Een aantal weken geleden begonnen de Rotterdammers met een valse start, nadat de wedstrijd met een achterstand na twintig minuten werd gestaakt vanwege een medische noodsituatie in het publiek.

Beide teams vervolgden de eerste helft redelijk gelijkwaardig, waardoor de voorsprong voor de ploeg uit Groningen werd behouden tot de rust. Toch werd na tien minuten in de tweede helft bevestigd dat het een erg lastige missie ging worden, want de thuisploeg verdubbelde de voorsprong. Jan Plug, die zijn basisdebuut maakte voor Feyenoord O21 en normaal in Onder 18 speelt, wist nog iets terug te doen door een vrije trap mooi binnen te schieten. Ondanks dat de thuisploeg met twintig minuten op de klok verder moest met tien man, werd de wedstrijd in minuut 86 beslist door de talenten van FC Groningen.

Na deze 3-1 nederlaag moet trainer Melvin Boel met zijn elftal vooral naar de degradatiestreep kijken, terwijl je van een club als Feyenoord mag verwachten dat het strijdt om het kampioenschap. Aankomend weekend staat de uitwedstrijd tegen concurrent ADO Den Haag O21 op het programma en één week later wordt de competitie afgesloten tegen koploper De Graafschap O21.

Opstelling Feyenoord O21: Kroesen/#59; Arnaud/#40, Valk/#57, De Blok/#45, Breinburg/#46; Plug/#71, Zaal/#58, Kleijn/#54; Van der Sluijs/#48, Groen/#44, Slory/#63.

Wissels Feyenoord O21: Berger/#41, Cruz/#, Elmensdorp/#47, Essanoussi/#62, Pusic/#51.

 

+1/-0

Degradatie zou helemaal een ramp zijn opdoeken die onder 21 gewoon investeren in O18/O19 en nog meer samenwerken met Dordrecht.

 

+1/-0

Dat is werkelijk het domste wat je kunt doen :I

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Gio4ever schreef op 06 december 2023 om 10:27:

Dat is werkelijk het domste wat je kunt doen :I


Waarom eigenlijk?
Promotie naar de KKD op een sportieve wijze is een utopie, een weg die zo lang is en vol is met afhankelijkheden van wat andere teams doen in andere competities. Het in de competitie houden van O21 kost bakken met geld aan salarissen van spelers, staf, medische faciliteiten kortom de hele entourage om dat team heen.

Misschien moet je maar het verlies accepteren van een gigantische beleidsblunder jaren geleden gemaakt die onherstelbaar is. In plaats van een jarenlange weg naar de KKD die gedoemd is te mislukken zolang je afhankelijk bent van allerlei toevalligheden kan je misschien je beter richten op een nog intensere samenwerking met een club als Dordrecht. Het zal wel reglementair wel niet kunnen maar het zou mooi zijn als je een meerderheidsbelang in die club kan kopen en zo een soort, op zijn Zuid-Europees, filiaal kan creëren.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 27 pagina's: 1 2 3 4 ... 21 22 23 24 25 26 27

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » onder 21