Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » onder 21

Deze normale topic is open en bestaat uit 27 pagina's: 1 2 3 4 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 23 24 25 26 27

Matige start van o21, 1-1 uit bij pec. Die tweede divisie is nog erg ver weg. Kan het niet zo zijn dat de talenten van o21 zwaar overschat worden en dat ze simpelweg helemaal niet zo goed zijn?

 

+1/-0

zet daar maar onder 18 neer. Die wonnen met 8-1 en daar zit wel mega talent in. Trouwens als Jong Volendam 9e eindigt moet je nog minimaal 1 jaar extra wachten.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

VakkieK schreef op 12 maart 2022 om 17:47:

Matige start van o21, 1-1 uit bij pec. Die tweede divisie is nog erg ver weg. Kan het niet zo zijn dat de talenten van o21 zwaar overschat worden en dat ze simpelweg helemaal niet zo goed zijn?Ja dat lijkt me duidelijk, weinig kwaliteit in de O21 selectie met weinig/geen exceptionele talenten. Milambo is wat teruggevallen en Hartjes lijkt het ook niet meer te hebben, dan blijft er weinig over.

 

+1/-0

Feyenoord O21 op Varkenoord te sterk voor N.E.C. O21

Feyenoord Onder 21 heeft de eerste thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie met 2-1 gewonnen van de beloften van N.E.C.. De ploeg van trainer Sipke Hulshoff, dat vorige week met 1-1 gelijkspeelde tegen PEC Zwolle O21, doet daarmee goede zaken in de competitie.

De Rotterdammers scoorden twee keer via Ladan en Belarbi, maar deden zich daar te kort mee. N.E.C. had weinig te vertellen op Varkenoord en kwam een aantal keer goed weg. De volgende wedstrijd voor Feyenoord O21 is zaterdag 2 april op bezoek bij de beloften van ADO Den Haag.

Scoreverloop:

'5 | 1-0 | Ladan
'65 | 1-1 | Van der Sluijs (pen.)
'81 | 2-1 | Belarbi
Opstelling Feyenoord: Troost; Hall, Valk, Skogen, Hartman; Hartjes, Karim, Naujoks; Benita, Ladan, 't Zand

Wissels Feyenoord: Pak, Van Veldhoven, Van der Zeeuw, Zitman, Günduz, Zahui, Belarbi

 

+1/-0

Feyenoord gaat langer in zee met Mimeirhel Benita en Lennard Hartjes. Dat meldt het doorgaans betrouwbare internetplatform 1908.nl. De twee talenten kunnen meerjarige contractverlenging verwachten.

 

+1/-0

Feyenoord zegt formeel aflopende spelerscontracten op

Feyenoord heeft formeel een drietal aflopende spelerscontracten opgezegd. Het gaat om de verbintenissen met Achraf El Bouchataoui, Ömer Gündüz en Sven Zitman.

Ömer Gündüz en Sven Zitman, van wie het contract deze zomer afloopt, maken onderdeel uit van de selectie van Feyenoord Onder 21. Ditzelfde geldt voor Achraf El Bouchataoui, die dit seizoen op huurbasis uitkomt voor RKC Waalwijk. De formele opzeggingen moeten op basis van de geldende CAO vóór 1 april gebeuren bij verlengde spelerscontracten die aflopen.

In de praktijk betekent de formele opzegging of afzien van het lichten van de optie niet altijd een einde van de samenwerking. Eventueel treedt de club op een later moment nog met één of meerdere van de betreffende spelers in gesprek over een nieuwe verbintenis voor komend seizoen.

 

+1/-0

| ADO Den Haag O21 - Feyenoord O21 1-1 (1-0)

Feyenoord Onder 21 speelt zaterdagmiddag een belangrijke uitwedstrijd tegen ADO Den Haag Onder 21. De beloften van de Rotterdammers trappen om 15:00 uur af. Er is geen livestream beschikbaar. De tussenstand is hieronder te volgen.

Feyenoord Onder 21 is de voorjaarscompetitie begonnen met een gelijkspel tegen PEC Zwolle Onder 21 en een overwinning op N.E.C. Onder 21. De Rotterdammers staan hierdoor op een derde plaats na twee wedstrijden spelen.

Scoreverloop
27' | 1-0 |
66' | 1-1 | Van der Zeeuw

Opstelling Feyenoord Onder 21
Jansen; Hall, Gunduz, Skogen, Van der Zeeuw, Dermane, Milambo, Naujoks, Zahui, Ladan, 'T Zand.

Wissels Feyenoord Onder 21
Pak, Owusu, Van Veldhoven, Zitman, Dos Santos, Belarbi.

Dit bericht is gewijzigd op 2 april 2022, 17:26:04.

 

+1/-0

Wat een kut elftal is dat toch. Die stromen in in de KKD in 2032.

 

+1/-0

Feyenoord O21 op Varkenoord te sterk voor FC Groningen O21

Feyenoord Onder 21 heeft vanmiddag met 1-0 gewonnen van FC Groningen O21. Delano Ladan scoorde, vanaf de penaltystip, in de eerste helft de enige goal van de wedstrijd. Het volgende duel van Feyenoord O21 is zaterdag 23 april, uit bij de leeftijdsgenoten van NAC Breda.

Op een guur Varkenoord waren beide teams aan elkaar gewaagd. In grote delen van de wedstrijd ging het gelijk op, al ging de meeste dreiging uit van Feyenoord. Ondanks meerdere goede mogelijkheden was het uiteindelijk alleen Ladan die tien minuten voor rust dol trof. Hij stuurde de keeper van de noorderlingen vanaf elf meter de verkeerde kant op, nadat de bal wegens hands op de stip was gegaan.

Veel spektakel bleef verder uit op Varkenoord, al was de invalbeurt van Jaden Slory nog wel het vermelden waard. De behendige buitenspeler uit Feyenoord Onder 18, dat vrijdagavond al met 3-1 won van sc Heerenveen, maakte daarmee zijn eerste minuten in het hoogste jeugdteam van Feyenoord.

Scoreverloop
36' | 1-0 | Ladan

Opstelling Feyenoord Onder 21
Jansen; Hall, Valk, Skogen, Van der Zeeuw, Gunduz, Karim, Milambo, Zahui, Naujoks, Ladan.

Wissels Feyenoord Onder 21
Pak, Van Veldhoven, Owusu, Benita, Zitman, Slory, Belarbi.

 

+1/-0

Feyenoord O21 wint cruciale wedstrijd van Almere City O21

Feyenoord Onder 21 heeft uitstekende zaken gedaan op Varkenoord. De ploeg van Sipke Hulshoff speelde een cruciale wedstrijd tegen koploper Almere City O21. Mede dankzij twee doelpunten van Delano Ladan werd er met 4-1 gewonnen van de directe concurrent.

Feyenoord Onder 21 is hiermee op weg naar het kampioenschap in de voorjaarscompetitie. De beloften staan na zes wedstrijden spelen op veertien punten. Almere City heeft twaalf punten na zes wedstrijden. Volgende week wacht een uitwedstrijd tegen Willem II en kan Onder 21 definitief kampioen worden in de voorjaarscompetitie.

De kampioen van de voorjaarscompetitie speelt een play-offs duel tegen de winnaar van de najaarscompetities en dat is Almere City 021. De winnaar van dat duel speelt tegen FC Volendam voor promotie naar de tweede divisie, zoals de situatie op dit moment is.

Scoreverloop
26' | 0-1 | Reemnet
45' | 1-1 | 'T Zand
77' | 2-1 | Ladan
80' | 3-1 | Ladan
90' | 4-1 | Belarbi

Opstellingen
Feyenoord O21: Jansen; Hall, Benita, Gunduz, Hartman, Karim, Ladan, Naujoks, Skogen, Valk, 'T Zand.

 

+1/-0

Gaat de goeie kant op! Ieder seizoen vertraging kost de club zoveel en is funest voor de ontwikkeling van onze talenten.

 

+1/-0

Komende zaterdag dient er gewonnen te worden uit tegen Willem II, dan volgt dit volgens het concept van de KNVB:

21 mei - play-off finale tegen Almere City onder 21

*bij winst zaterdag boven de 15 punten, thuis een kampioenswedstrijd
**onder de 15 punten, maar wel eerste, een uitwedstrijd

Voor promotie naar de tweede divisie:
11 Juni - Jong Volendam [wedstrijd 1]
xx juni - Jong Volendam [wedstrijd 2]

Edit op basis van nieuwe info.

Dit bericht is gewijzigd op 9 mei 2022, 14:27:17.

 

+1/-0

Tweede helft | Willem II O21 - Feyenoord O21 (0-4)

Feyenoord Onder 21 moet nog één keer winnen om het kampioenschap te kunnen vier in de voorjaarscompetitie. Als Willem II wordt verslagen - en het doelsaldo beter blijft dan de nummer twee - kan de ploeg zich opmaken voor play-offs voor promotie. Door technische problemen zendt Feyenoord de wedstrijd niet live uit op YouTube.

0-1 | Ladan (penalty)
0-2 | 't Zand
0-3 | Ladan
0-4 | Naujoks

Opstelling Feyenoord Onder 21: Jansen; Hall, Valk, Skogen, Van der Zeeuw; Gündüz, Karim, Naujoks; Benita, Ladan, 't Zand.

Wissels Feyenoord Onder 21: Remie, Owusu, Van Veldhoven, Hartjes, Zitman, Belarbi, Zahui.

Update Feyenoord O21 voorjaarskampioen na klinkende zege op Willem II

Feyenoord O21 mag zich voorjaarskampioen noemen na de 1-4 zege op Willem II O21. Het team van Sipke Hulshoff heeft daarmee een gigantische stap gezet richting promotie.

De Rotterdammers spelen nu de finalewedstrijd tegen Almere City O21, dat eerder de najaarscompetitie won. Deze wedstrijd wordt over één wedstrijd gespeeld. Mocht Feyenoord die winnen, dan is het meest reële scenario dat het tegen Jong FC Volendam gaat spelen om een plek in de Tweede Divisie. Dat zal in twee wedstrijden gebeuren.

Dit bericht is gewijzigd op 14 mei 2022, 17:13:48.

 

+1/-0

Moet Jong Volendam 'terug' naar de beloftencompetie als Feyenoord na de wedstrijd tegen Almere ook over twee wedstrijden te sterk is voor Volendam?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 16 mei 2022 om 10:25:

Moet Jong Volendam 'terug' naar de beloftencompetie als Feyenoord na de wedstrijd tegen Almere ook over twee wedstrijden te sterk is voor Volendam?Ja

 

+1/-0

En amateursclubs degraderen uit de Tweede Divisie naar de Hoofdklasse/Topklasse dan? Mogen 'Jong'-elftallen daar niet bij?

Blijft een beetje een kunstmatige opzet zo...

 

+1/-0

Ik begrijp dat het tegen Almere over één wedstrijd gaat. Ik kan nergens terugvinden waar die wedstrijd zaterdag gespeeld wordt of zal dat nog niet bekend zijn?

 

+1/-0

zaterdag op Varkenoord dacht ik

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

VakkieK schreef op 16 mei 2022 om 13:47:

Ik begrijp dat het tegen Almere over één wedstrijd gaat. Ik kan nergens terugvinden waar die wedstrijd zaterdag gespeeld wordt of zal dat nog niet bekend zijn?


Lentekampioen boven de 15 punten gehaald, dus we spelen thuis op varkenoord. Tijd heb ik nog niet voorbij zien komen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 16 mei 2022 om 18:28:

open/sluit de onderstaande quote:

VakkieK schreef op 16 mei 2022 om 13:47:

Ik begrijp dat het tegen Almere over één wedstrijd gaat. Ik kan nergens terugvinden waar die wedstrijd zaterdag gespeeld wordt of zal dat nog niet bekend zijn?


Lentekampioen boven de 15 punten gehaald, dus we spelen thuis op varkenoord. Tijd heb ik nog niet voorbij zien komen.Oké, gunstig dus.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 27 pagina's: 1 2 3 4 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 23 24 25 26 27

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » onder 21