Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » onder 21

Deze normale topic is open en bestaat uit 27 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 23 24 25 26 27

open/sluit de onderstaande quote:

arrow1 schreef op 21 september 2021 om 01:19:

Op zich niks mis met genoemde talenten, zelfs niet helemaal duidelijk waarom zo'n Silva verdwijnt, je kunt mij niet wijsmaken dat Benfica modder in de ogen had. Als ik ze zie spelen mis ik gewoon een visie. Het loopt maar wat te dwalen op het veld, we hebben voor de onder 21 een Slot 2.0 nodig.Hulshoff is die man werkte succesvol samen met Slot en Jonk.

 

+1/-0

Blijf het toch en vreemde zaak vnden waarom Feyenoord O21 kwalitatief en voor wat betreft resultaten niet van de grond komt. Hier en daar zijn er wel spelers die ik zeker individuele kwaliteiten vind hebben, waar méér uit te halen moet zijn. Het gevoel van " het stokt ergens " voert de bovenhand. Misschien moet bij de spelers de honger naar méér gestimuleerd woden, door regelmatig invalbeurten bij het eerste elftal ?

 

+1/-0

Coolen en Stam geven jeugdopleiding Feyenoord vorm
17/09/2021 12:55 124 reacties
Algemeen directeur Mark Koevermans stelde zich in de documentaire 'Dat Ene Woord' kwetsbaar op door te vragen wat nu precies de voetbalvisie is van Feyenoord. De beelden die uiteindelijk werden uitgezonden duurden slechts twee minuten, maar daarna is een interessante discussie ontstaan van ruim twee uur over hoe de Feyenoord Academy nog meer en betere talenten kan afleveren aan het eerste.

Hoofd-jeugdopleiding Rini Coolen, Head of Methodology Koen Stam en technisch directeur Frank Arnesen hebben een visiedocument gemaakt van maar liefst zestig pagina’s. ''Ik zie deze visie als een levend document, waaraan alle coaches en andere medewerkers van de voetbaltak blijvend kunnen bijdragen'', legt Coolen uit. ''Met wat er nu ligt, met dank aan heel veel mensen binnen de club en met hulp van Sportsology, schetsen we de kaders die passen bij het hedendaags topvoetbal en bij dat wat Feyenoord wil laten zien.''

''Met deze visie willen we vanuit de Academy nog meer en nog betere talenten afleveren bij het eerste elftal'', vult Stam aan over het ultieme doel van de jeugdopleiding. ''Dat document is een basis, waarin voor iedere medewerker in de voetbaltak van Feyenoord het 'hoe' goed beschreven is. 'Wat' we als club willen en 'waarom'. Samen met de trainers, specialisten en spelers gaan we hier nu invulling aan geven. Ik merk bij iedereen die wij hierover gesproken hebben heel veel enthousiasme. Dat is de basis voor een mooie toekomst.''

Lange adem
Coolen: ''Het moet in de praktijk gebeuren. Daar hebben we al onze trainers en specialisten voor nodig. We hebben een heel mooie trainingsgroep waarin alle generaties, achtergronden, kennis en vaardigheden aanwezig zijn. Ik kijk uit naar de komende jaren. De resultaten van dit alles ga je niet van vandaag op morgen zien, maar dit proces gaan we in met een lange adem.''

 

+1/-0

Ze zijn nog maar net begonnen en die ontwikkeling kost tijd. Over een half jaar kun je pas echt conclusies trekken.

 

+1/-0

Eerste contract voor doelman Sam Pak

Sam Pak heeft dinsdag zijn eerste profcontract bij Feyenoord getekend. De 18-jarige doelverdediger zette zijn handtekening onder een één jarige verbintenis en is hierdoor tot medio 2022 verbonden aan de club.

Pak verdedigt het doel bij de Feyenoord Academy sinds zijn dertiende jaar en begon ooit zijn voetbalcarrière bij de amateurs van VV Moordrecht en Alphense Boys. Na alle teams op Varkenoord succesvol te hebben doorlopen maakt de doelman dit seizoen deel uit van de selectie van Feyenoord Onder 21.

‘Sam is een serieuze jongen, die over een prima mentaliteit beschikt en daarnaast iedere dag laat zien beter te willen worden’, vertelt Rini Coolen, hoofd jeugdopleiding van Feyenoord Academy. ‘Tevens is het erg mooi dat hij zich nu volledig kan gaan richten op het beoefenen van topsport.’

Pak zelf is trots op het feit dat hij onder toeziend oog van zijn familie zijn eerste profcontract heeft mogen tekenen bij Feyenoord. ‘Dit is een dag waar ik lang naar uit heb gekeken en ik ben erg blij dat al het harde werken van de afgelopen jaren nu is beloond.’

 

+1/-0

AEB mag tot nu toe af en toe een paar minuten invallen bij RKC maar houdt voornamelijk de bank warm. Naar wat ik van hem gezien had aan het einde van vorig seizoen had ik er wel wat meer van verwacht.

 

+1/-0

Live stream vanaf 15 uur.

 

+1/-0

Opstelling Feyenoord O21: Jansen; Benita, Skogen, Valk, Van der Zeeuw; Hartjes, Milambo, Johnsen; Balde,
Naujoks, Zahui

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 25 september 2021 om 13:38:

Live stream vanaf 15 uur.Dank je Marc. Diep in mijn hart wou ik dat ik in Rotterdam woon.

 

+1/-0

Gewonnen .

 

+1/-0

Ik vond ze te laks speelhouding hebben. Alsof ze gearriveerde vedettes waren. Balde vond ik als een blind paard rennen, de bal op knullige wijze verliezen, kortom nog niet klaar voor het grote werk. Benita als rechtsachter, in plaats van rechterspits, was geen openbaring, omdat ook hij een flegmatieke houding vertoonde. Het elftal maakte op mij een povere indruk, maar dat zal te wijten zijn, dat er meerderen jonger dan 20jr meededen. THA vond ik steviger spelen, maar ook feller op de bal. Ze oogden voor mij rond de 20jr.

 

+1/-0

Feyenoord Onder 21 treft vanmiddag Almere City O21

Feyenoord Onder 21 komt vandaag weer in actie. De beloften nemen het om 16:00 uur op in een uitwedstrijd tegen Almere City O21. De ploeg van trainer Sipke Hulshoff won vorige week voor het eerst in het nieuwe seizoen en hoopt daar een goed vervolg aan te geven.

Feyenoord Onder 21 staat na vier duels spelen één na laatste met drie punten. Almere City O21 staat tweede met negen punten uit vier wedstrijden. De uitwedstrijden van Onder 21 worden dit seizoen niet gestreamd op YouTube. De tussenstand is hieronder te volgen.

Eindstand 3-0

Opstelling Feyenoord Onder 21
Troost; Benita, Hall, Valk, Van der Zeeuw, Hartjes, Milambo, Naujoks, Ben-david Dos Santos, Bannis, Torset Johnsen.

Wissels Feyenoord Onder 21
Remie, Skogen, Zitman, Gunduz, Zahui, 'T Zand, Belarbi.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 2 oktober 2021, 19:04:37.

 

+1/-0

Wat een schande voor Feyenoord dit ongelooflijke kutelftal.

 

+1/-0

Vooral verontrustend dat Bannis, Milambo en Hartjes niks laten zien dat je zegt die komen er snel aan voor Feyenoord 1.

 

+1/-0

Ik begrijp hier echt helemaal niets van. Ik hoor al tijden geluiden vanuit de clubleiding hoe belangrijk het is om zsm de KKD in te stromen. En dan kom je als Feyenoord zijnde met zo een slappe, talentloze selectie op de proppen. Die gaan degraderen ipv promoveren met dat kutelftal. En dat zou volkomen terecht zijn.

 

+1/-0

'Feyenoord momenteel niet concreet voor talent dat al eens op stage was'

Feyenoord is volgens Feyenoord Transfermarkt momenteel niet concreet als het gaat om het binnen halen van Karim Dermane, zo meldt Feyenoord Transfermarkt op Twitter. Eerder was het jonge talent dat speelt in Ghana al op stage in Rotterdam.

In september leek Dermane nog veel mensen te hebben overtuigd binnen Feyenoord, liet Feyenoord Transfermarkt toen op Twitter weten. Mochten de Rotterdammers het talent nog willen binnen halen, zal dat binnen een maand moeten gebeuren.

Update
Dermane: 'Laten we afwachten wat er gaat gebeuren'

Karim Dermane, die eerder al eens stage liep in de jeugdopleiding van Feyenoord, en nog steeds in de belangstelling lijkt te staan van de Rotterdammers, heeft in gesprek met Feyenoord Transfermarkt gereageerd op de mogelijke interesse van Feyenoord.

 

+1/-0

Devin Remie tekent eerste profcontract

Devin Remie heeft vrijdagmiddag zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Feyenoord. In het bijzijn van zijn familie tekende de 18-jarige doelverdediger van Feyenoord Onder 21 een overeenkomst die hem tot medio 2022 aan de club verbindt.

Remie zette zijn eerste stappen op het voetbalveld van s.v. S.A.B. in zijn woonplaats Breda, maar komt al sinds zijn zevende jaar uit voor Feyenoord Academy. De Bredanaar is dan ook maar wat trots op het ondertekenen van zijn eerste profcontract bij Feyenoord. ‘Dit is een heel speciaal moment voor mij. Ik zit inmiddels al twaalf jaar bij de club, heb alle teams doorlopen en keek daardoor lang uit naar deze mooie dag.’

In het huidige seizoen sluit Remie regelmatig aan bij het team van hoofdtrainer Arne Slot. Op 26 juni 2021 resulteerde dit in zijn officieuze debuut in de hoofdmacht tijdens het oefenduel met KAA Gent (1-1). ‘Ik ben leergierig en wil iedere dag beter worden. Het is voor mij een enorme stimulans dat ik de kans krijg om zo nu en dan op het trainingsveld te staan bij Feyenoord 1.’

Rini Coolen, hoofd jeugdopleiding van Feyenoord Academy, heeft bewondering voor de ontwikkeling die Remie doormaakt. ‘Devin heeft door middel van hard werken zelf afgedwongen dat hij dit seizoen al heel wat trainingsuren heeft kunnen maken bij Feyenoord 1. De kans die Devin heeft gekregen om zich op een hoger platform te ontwikkelen is tevens een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen Feyenoord Academy en Feyenoord 1.’

 

+1/-0

Het lijkt wel of wij gespecialiseerd zijn in keepers. Het zal wel het idee zijn maar het lijkt wel of het 9 van de 10 keer, als een talent een contract tekent, om een doelverdediger gaat.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

VakkieK schreef op 16 oktober 2021 om 12:50:

Het lijkt wel of wij gespecialiseerd zijn in keepers. Het zal wel het idee zijn maar het lijkt wel of het 9 van de 10 keer, als een talent een contract tekent, om een doelverdediger gaat.
Heb dat idee ook inderdaad.
Hoeveel keepers we wel niet een contract geven.
Gelukkig laten we de spitsen altijd wel gewoon gaan...

 

+1/-0

Feyenoord-Heerenveen 2-0 (1-0)-Eindstand


Tweede helft | Feyenoord O21 - sc Heerenveen O21 (2-0)

Feyenoord Onder 21 neemt het om 15:00 uur op tegen sc Heerenveen O21 in de zesde competitiewedstrijd van dit seizoen. Je volgt de wedstrijd op Varkenoord live via een stream op YouTube, dus schakel vlak voor 15:00 uur op tijd in.

Feyenoord Onder 21 is dramatisch begonnen aan het nieuwe seizoen. De beloften staan na vijf wedstrijden spelen dan ook op de laatste plaats. In totaal doen er acht ploegen mee in Divisie 1A. De ploeg van trainer Sipke Hulshoff heeft slechts drie punten behaald tot nu toe. De tegenstander van vanmiddag staat zevende en verloren ook al vier wedstrijden.

Scoreverloop
27' | 1-0 | Bannis
52' | 2-0 | Bannis

Opstelling Feyenoord Onder 21
Jansen; Benita, Geertruida, Hendriks, Van der Zeeuw; Hartjes, Naujoks, Milambo; Johnsen, Bannis, Baldé.

Jansen; Benita, Geertruida(Valk), Hendriks, Van der Zeeuw; Hartjes(Gündüz), Naujoks, Milambo; Johnsen(Dos Santos/Zitman), Bannis(Belarbi), Balde(Zitman/Dos Santos).

Wissels Feyenoord Onder 21
Troost, Van Veldhoven, Zitman, Valk, Gündüz, Ben-David dos Santos, Belarbi

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 18 oktober 2021, 16:57:10.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 27 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 23 24 25 26 27

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » onder 21