Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » Stanley Brard

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

AD: Brard weg bij Feyenoord.

Stanley Brard gaat vertrekken bij Feyenoord. De hoofd jeugdopleidingen op Varkenoord verstuurde deze week een mail naar een jeugdtrainer in plaats van naar algemeen directeur Mark Koevermans en dat is niet goed gevallen binnen de Rotterdamse club.

Feyenoord breekt met Stanley Brard. Hoofd opleidingen weg bij de club. #Feyenoord

— Mikos Gouka (@MikosGouka) March 19, 2021

Stanley Brard vertrekt bij Feyenoord Academy.

Stanley Brard vertrekt als hoofd opleidingen bij Feyenoord. De directie heeft de oud-speler laten weten zijn eind juni aflopende contract niet te zullen verlengen. Brard en de clubleiding hebben afgesproken dat hij zijn werkzaamheden met volle energie voortzet tot het einde van het lopende seizoen.

Verdeeld over twee periodes gaf Brard bijna twaalf jaar leiding aan Feyenoord Academy. Gedurende deze periodes was de jeugdopleiding zeer succesvol, onder meer door de doorbraak van inmiddels gelouterde internationale topvoetballers als Georginio Wijnaldum, Stefan de Vrij en Tonny Vilhena.

Brard: ''Zich ontwikkelen en doorbreken doen de jongens natuurlijk primair zelf - en met de hulp van de fantastische trainers en begeleiders die nog steeds rondlopen op de Academy - maar het vervult met trots te weten dat mede mogelijk te hebben gemaakt. Ik was graag nog een of meerdere jaren doorgegaan. Desalniettemin kijk ik met ontzettend veel plezier terug op mijn tijd op Varkenoord.''

Technisch directeur van Feyenoord Frank Arnesen wenst Brard het allerbeste voor de toekomst. ''Stanley is een echte Feyenoord-man in hart en nieren. Hij heeft hier als speler van onder meer het kampioenselftal van 1983-’84 en als opleider prachtige successen geboekt. Onder zijn leiding was Feyenoord Academy het paradepaardje van de jeugdopleidingen in Nederland. Dat is niet niks en daar mag Feyenoord hem zeer dankbaar voor zijn. Aan ons de taak om een waardig opvolger voor hem te vinden die Feyenoord Academy en de jeugdopleiding verder kan ontwikkelen.''

Dit bericht is gewijzigd op 19 maart 2021, 16:16:13.

 

+1/-0

ik hoop op Wim Jonk, waar Arnesen een goede band mee heeft

 

+1/-0

Goed nieuws, dit is een uitstekende zet van Arnesen. Nu een innovatieve opvolger aanstellen, dan kunnen we eindelijk bij de jeugd een inhaalslag gaan maken.

 

+1/-0

Eindelijk wordt er afscheid genomen van die ouwe hap, nu de rest nog.

 

+1/-0

Er zullen nog wel wat vervolgstappen moeten komen, inderdaad, want dat er verdeeldheid is in de opleiding is wel duidelijk.

 

+1/-0

Waarom moest Van Gobbel eigenlijk weg volgens Brard is toch ook van de oude garde en volgens mij nog steeds populair.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 19 maart 2021 om 16:19:

ik hoop op Wim Jonk, waar Arnesen een goede band mee heeftArnesen beslist dit niet van de ene op de andere dag die heeft al lang iemand op het oog denk ik.

 

+2/-0

Ik zag de naam van Wim Jonk Voorbij komen, ik betwijfel of hij als hoofdtrainer van het eerste elftal naar een job als hoofdopleidingen zou willen.
Het is ook mijn nummer één, en hij heb dit ook in de vingers het is hem ook niet vreemd.

Verder moet er goed gekeken worden naar een nieuwe koers, het gaat er niet om of iemand populair is maar een goede jeugdtrainer is.

Ik hoop met jullie dat hier iets goeds uit voortkomt.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » Stanley Brard