Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » João Carlos Teixeira

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 01 september 2020 om 22:41:

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 01 september 2020 om 17:38:

Noem 's wat op?danall, dat is wel wat!Het ging me om je uit te dagen enkele op te noemen. Teun Koopmeiners naam is gevallen, maar of hij van toegevoegde waarde voor ons is, is ook de vraag. Het is wel zijn eerste jaar dat hij opvalt, maar dat wil niet zeggen, dat er geen strijdwijze tegen hem ontwikkeld kan worden. Zo geldt dat voor de meesten.

 

+1/-0

Bord op schoot scouting. Kan niks zijn.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jørgen Kristensen schreef op 02 september 2020 om 07:45:

Bord op schoot scouting. Kan niks zijn.
Dan ken je Arnesen niet. Silva zeker ook bord op schoot? Arnesen zet wel de scouting op scherp en dat liet Martin de Geel na

 

+1/-0

Ik weet wel een speler die wat geld kost en creativiteit heeft en het prima zou doen...

Ik zou Kadioglu ophalen uit turkije. Was daar heen gehaald door Cocu. Maar mss wil ie wel weer terug naar nederland nu Cocu er weg is.

Als je senesi verkoopt zou ik zo wie zo, van de ven, van Hecke, veerman, kadioglu, mss fosu-mensah (of huren) ophalen. Mss Bazoer als hij niet te duur is.
En zou nog met zivkovic gaan praten om die voor de neus van groningen weg te plukken (want heeft namelijk snelheid wat geen van onze spitsen nu heeft... Dus voegt wat toe). En de transfervrije goedkope Assaidi weer een kans geven nu summerville weg gaat.

Enkel dan nog een degelijke lcv vinden in plaats van Senesi met ervaring kopen of huren...

Dan ga je er enorm op vooruit op nu kwetsbare posities in je elftal.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 2 september 2020, 14:15:30.

 

+1/-0

2 jaar met een optie

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 03 september 2020 om 18:06:

2 jaar met een optieKlasse met Kokcu en Teixeira heb je twee talentvolle spelmakers! :cool

Dit bericht is gewijzigd op 4 september 2020, 11:33:25.

 

+2/-0

João Teixeira voegt creativiteit toe aan Feyenoord: 'Hij begrijpt het spelletje'

Feyenoord heeft de komst van João Carlos Teixeira bevestigd. Dinsdag meldde VI al dat de Rotterdammers een akkoord hadden bereikt met Vitória Guimarães. De spelmaker tekende een contract tot medio 2022 met een optie voor nog een derde jaar.

Danny Holla denkt dat Feyenoord met João Carlos Teixeira een speler in huis haalt die goed tot zijn recht komt in de Eredivisie. De 32-jarige middenvelder speelde met de Portugees samen bij Brighton & Hove Albion.

Brighton, toen nog actief in het Championship, huurde Teixeira in het seizoen 2014/15 van Liverpool. Ondanks zijn jonge leeftijd hield het 21-jarige talent zich goed staande. Holla: 'Hij is niet heel groot, maar staat wel heel sterk op zijn benen. Hij is goed aan de bal, heeft een goeie dribbel, kan kansen creëren, is best een complete nummer 10.'

Holla, zelf jarenlang actief in de Eredivisie voor FC Groningen, VVV-Venlo, ADO Den Haag, PEC Zwolle en FC Twente, denkt dat Teixeira, inmiddels 27, ook goed kan passen bij Feyenoord. 'Ik denk dat hij als nummer 10 gehaald is bij Feyenoord. Hij is een heel goeie speler. En een speler die denk ik heel goed in de Nederlandse competitie past.'

'Hij begrijpt het spelletje, weet waar hij moet lopen, is een voetballende speler', verklaart Holla, die denkt dat de voormalig speler van Liverpool creativiteit zal toevoegen aan Feyenoord. 'Hij is een speler voor achter de spitsen die goed tussen de linies kan spelen en die loopvermogen heeft om diep te gaan. Ik denk dat hij heel goed past in Nederland.'

 

+2/-0

We love X ! ;)

forumillustratie

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:
Ik ben benieuwd dat hij inderdaad van toegevoegde waarde is voor Feyenoord.
Zou heel mooi zijn.

 

+1/-0

Ik ben ook benieuwt... In de eredivisie kan het goed uitpakken. Maar ik verwacht niet dat het een speler is die veel snelheid of kracht heeft.
Kokcu mist dat ook al...
Dan moet fer wel erg veel in zijn eentje oplossen op het middenveld.

Je moet eigenlijk fer op je middenveld hebben met teixeira en nog 1 nodig met goed overzicht om het spel te verdelen met loop vermogen met felheid en liefst scorend vermogen, snelheid en kracht in zijn spel en een goed linker been.

Diemers, kokcu of linssen, toornstra zijn een beetje het zelfde...

Kan er nog wel 1 van weg... Mss is Toornstra nog te verkopen... En is de Guzman nog te halen.

Met lens er bij en een versterking op de rechts back positie heb je een prima team.

Dit bericht is gewijzigd op 4 september 2020, 19:00:21.

 

+1/-0

Niet dat Toornstra een topper is maar loopvermogen heeft hij, en een goed schot.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 05 september 2020 om 02:21:

Niet dat Toornstra een topper is maar loopvermogen heeft hij, en een goed schot.Kokcu, Diemers, Fer, Teixeira, Toornstra en bij afwezigen Burger en Wehrmann heb je toch een prima middenveld veel concurentie is goed niemand is in principe al zeker van basisplek.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 05 september 2020 om 10:41:

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 05 september 2020 om 02:21:

Niet dat Toornstra een topper is maar loopvermogen heeft hij, en een goed schot.Kokcu, Diemers, Fer, Teixeira, Toornstra en bij afwezigen Burger en Wehrmann heb je toch een prima middenveld veel concurentie is goed niemand is in principe al zeker van basisplek.Dit seizoen mag je toch ook 5 wissels doorvoeren elke wedstrijd? Lijkt me niet verkeerd om iedereen zich te laten bewijzen zo...

 

+1/-0

Klopt en ze moeten zoveel wedstrijden spelen dit seizoen, volgende maand al gewoon 3 per week. Zelfs als iedereen fit blijft zal je toch ook moeten rouleren dus moet je ook wel basismateriaal op de bank hebben.

 

+1/-0

Drie wedstrijden per week spelen kan, maar de trainingen moeten daar op afgesteld zijn. Veelal lichte trainingen om de spieren soepel te houden.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » João Carlos Teixeira