Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » John Guidetti

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Het is weer transfertijd, dus we mogen het weer over Guidetti hebben. Ik zeg: alleen een half jaar huren indien hij daarna gekocht kan worden. Maar voor de mentaliteit en drive: halen!

 

+1/-0

Zullen we het straks ook nog even over zwarte piet, de Beneliga en de afschaffing van het Koningshuis hebben, als we alle uitgekauwde discussies weer oprakelen?

 

+1/-0

N O O I T meer aan beginnen. Na zijn blessure kut met peren

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

de realist schreef op 24 december 2019 om 00:13:

Zullen we het straks ook nog even over zwarte piet, de Beneliga en de afschaffing van het Koningshuis hebben, als we alle uitgekauwde discussies weer oprakelen?De vraag diende zich aan. Bericht is in het nieuws/geruchtencircuit.

 

+1/-0

Als ie echt wil dan kan ie toch even langs komen voor een keuring? Ik vermoed dat de medische staf zijn oude gegevens bewaard heeft. Als ie dezelfde waardes scoort als in 2012 is er niks mis met hem, dan is ie dus meer dan welkom.
Maar bij chronisch blessureleed moet je er niet aan beginnen.

 

+2/-0

Huren met optie tot koop.
Zo moeilijk moet het niet zijn.

 

+1/-0

Doe maar niet. Presteert al jaren weinig, zit dit seizoen doorgaans op de bank en is veel zwaarder en minder dynamisch dan destijds. We hebben voldoende niet spelende oud spelers teruggehaald die het elders niet redden. Haal maar iets leuks a la Sinistera.

 

+2/-0

Als je Dirk 'Hollywood' Kuijt terug kan halen , dan kan je ook J. Guidetti terug halen. Het zijn allebei volkshelden , dus ik zie het verschil niet. Of het verstandig is ? Die kans ligt op ongeveer 40 - 45 %..

Huren ? Zou misschien een heel goed idee zijn ! Maar dan wel voor bijna gratis.

 

+1/-0

Dan liever proberen Kalou gratis op te halen. Maar nog beter is ons laten verrassen door het nieuwe aankoop beleid dat gebaseerd is op statistieken of zoiets.

 

+2/-0

Met de netwerken van Arnesen en Rob Jansen moet er ergens toch wel een scorende spits tehalen zijn die buiten de boot valt bij zijn club en mischien nog graag naar het EK wil.

 

+1/-0

Rob Janse zal wel pleite gaan nu Frank aanwezig is ( gelukkig maar)

 

+1/-0

Tjonge jonge wat zijn hier toch veel mensen die "oude" spelers willen terughalen. Zeker de tijd van Gert Jan Verbeek en Peter Bos vergeten. Niet doen dus want knijp in je handen met Dik en Robin dat dat wel goed gegaan is.

 

+1/-0

Ik zou hem wel terug willen zien , wat als ie er gewoon 15 in schiet dan staat iedereen weer te juichen en zo oud is die nog niet. Gewoon effe ophalen (huren) voor weinig en we gaan het zien.
Als die het Feyenoord gevoel krijgt van de Kuip gaat ie los.( van ons dus ) Geef die gozer credits heeft ie nog steeds verdiend na de zege tegen de snavels ! wees een keer positief .. Tjakka :-)

 

+1/-0

Met Guidetti val je weinig builen. Enige vraag is of hij fysiek 110 % in orde is.

 

+1/-0

Hij kan wel willen, maar wat wil Alaves? Daar is het niet gelukt om een vaste waarde te worden, maar hij scoorde toch nog 22 keer in 95 officiële duels bij Celta de Vigo. Dus die heftige ziekte/blessure toen hij nog van City was heeft hij wel achter zich gelaten.

 

+1/-0

Daarom, je kunt zeggen wat je wilt, maar a) Guidetti kent Feyenoord en het spel van bij ons, b) zit Guidetti goed in zijn vel dan scoort -ie heus wel. Met Jorgensson is er elke week wel iets waardoor het niet lukt.

 

+1/-0

Ja en met John en Nicolai zou je zelfs samen kunnen spelen NJ kan ook achter de spits of John vanaf links in elk geval concurrentie wordt het team niet slechter van. Zag een terugkeer eerst niet zitten, maar zie het nu wel voor me.

 

+2/-0

Nooit meer aan beginnen zijn hoogte punt is allang over

 

+1/-0

forumillustratie

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » John Guidetti