Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Quilindschy Hartman

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Moet op goal pik, als je die bal komt opeisen.

 

+1/-0

Kutzooi. Weg ek…pfffff

Hopelijk volgend seizoen wel weer erbij….

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Yoda schreef op 31 maart 2024 om 22:48:

Kutzooi. Weg ek…pfffff

Hopelijk volgend seizoen wel weer erbij….Hopelijk geen kruisband afgescheurd want dan is ie minimaal 9 maanden out. Hij liep wel zelf het veld af, ik weet niet of dat wat zegt.

 

+1/-0

Hij heeft twee seizoenen alles gespeeld, terwijl Lopez op de bank zit weg te kwijnen. Weinig spelen is nooit goed voor een voetballer. Slot had meer gebruik moeten maken van Lopez. Hartman is blessuregevoelig. Overbelasting?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

kees592 schreef op 01 april 2024 om 11:54:

Hij heeft twee seizoenen alles gespeeld, terwijl Lopez op de bank zit weg te kwijnen. Weinig spelen is nooit goed voor een voetballer. Slot had meer gebruik moeten maken van Lopez. Hartman is blessuregevoelig. Overbelasting?Tsja, het is achteraf wellicht gemakkelijk om dit te concluderen. Het is voor Lopez’ ontwikkeling en vertrouwen zeker niet goed geweest dat hij zover is teruggevallen in de pikorde. Toen hij vorig seizoen nog gebruikt werd als stand-in voor Hartman en soms Hancko deed hij het vaak naar behoren.

Dit seizoen heeft hij veel te weinig speeltijd gekregen om tot een oordeel te komen, maar als je Hartman en Hancko hebt die zo goed zijn en (fysiek) zo gemakkelijk overeind blijven een heel seizoen; dan kun je het Slot eigenlijk niet verwijten dat hij niet gerouleerd heeft met Lopez. Er was gewoon geen noodzaak dat te doen.

 

+1/-0

'Hartman mist door knieblessure ook start van nieuwe seizoen'

Feyenoord hoeft ook aan de start van het seizoen 2024/25 nog niet te rekenen op Quilindschy Hartman. Zondagavond communiceerde de club al dat de linksback door een zware knieblessure dit seizoen niet meer in actie komt. Dennis Kranenburg van RTV Rijnmond voegde daar vandaag aan toe dat hij ook daarna niet direct terug is.

Hartman liep de blessure op in een poging Niklas Vesterlund van de bal te zetten. Direct was er de vrees voor een kruisbandblessure, waar de linksback in de jeugd ook al mee kampte. Sowieso kost zijn blessure hem al de bekerfinale, het EK 2024 en mogelijk ook een zomerse toptransfer. Daar komt nu dus bij dat hij ook in het nieuwe seizoen niet direct inzetbaar is. De komende maanden zal duidelijk worden of en hoe Feyenoord daarop moet inspelen op de transfermarkt.

"Het is echt verschrikkelijk wat er is gebeurd", blikte Sinclair Bischop maandag terug in de uitzending van FC Rijnmond. "Je hield je hart al vast toen het gebeurde. Hij kwam lelijk terecht, gilde het uit van de pijn. Toen hij zelf het veld afliep dacht ik nog: misschien valt het mee. Maar het feit dat Feyenoord het gisteravond al communiceerde, dat is geen goed teken. Die ligt er maanden uit."

Eerdere blessure
"Ze weten bij Feyenoord al dat hij begin van het komend seizoen ook niet gaat halen. Dat is al vijf maanden verder", aldus Kranenburg, die ook inging op de eerdere kruisbandblessure van Hartman. "Als je al zo'n verleden hebt, wil je niet dat dat aan grote klok gehangen wordt als dat het weer zou zijn. In 2021, in zijn eerste week bij het eerste van Feyenoord, scheurde hij zijn voorste kruisband in zijn rechterknie af. Toen duurde het meer dan een jaar voor hij weer terugkeerde. Dat dat nu weer gebeurt, met diezelfde knie..."

"Hij weet nog hoe zwaar het in die periode was. Als je dan weet, ik moet weer die donkere put in..." Kranenburg werd onderbroken door Bischop, die die eerdere ervaring ook positief uitlegde. "De eerste dagen zal hij helemaal stuk zitten. Maar op een gegeven moment, als je langzaam maar zeker weer perspectief ziet, denk ik dat het helpt dat hij weet dat hij op een heel goed niveau kan terugkomen."

Geen transfer
Naast de bekerfinale en het EK, gaat het ook veel over een eventuele transfer die Hartman voorlopig misloopt. "In de winterstop werd daar al over gesproken", weet Bischop. "Toen sprak ik hem en zei hij min of meer dat hij wel toe is aan een stap komende zomer. Er zijn ook wel veel clubs die interesse zouden hebben, zeker als hij een goed EK zou spelen. Daar gaan clubs nu niet snel meer aan beginnen. Als het is wat wij denken, dan moet hij eerst maar eens helemaal fit worden."

 

+1/-0

Wat een drama zeg.
Ten eerste voor hem zelf natuurlijk maar keek ook echt uit naar het Ek door hem.
Zag hem ook wel bij een echt grote topclub volgend jaar.
Alle vaste basis spelers vallen af als vliegen dit jaar.

 

+1/-0

Absoluut een drama. Maar het probleem is voor Koeman groter dan voor Slot.

Ik hoop dat hij zich kan schikken in z'n situatie en weer net zo sterk terug kan komen. Volgend seizoen mogen we hem dan alsnog bewonderen. Jammer dat het op deze manier moet.

 

+1/-0

Erg klote voor hem zelf EK is mooi om mee temaken ook omdat hij al eerder een jaar met kruisband eruit lag komende 8 wedstrijden kan je evt met Hancko en Nieuwkoop invullen volgend seizoen kan Smal meteen minuten maken.

 

+1/-0

Super klote voor Q, niet zijn eerste zware blessure.

Niet dat het zijn eigen schuld is natuurlijk (helemaal niet zelfs), maar ik vind het wel vaak vrij wild en ongecontroleerd. Daarmee brengt hij zichzelf soms wel in listige situaties. Iets om aan te werken.

 

+1/-0

Quince, ik wens je een voorspoedige genezing en herstel van je blessure.

 

+1/-0

Slot over Hartman: ''Hij gaat in 2024 niet meer spelen''

Feyenoord houdt in het kalenderjaar 2024 geen rekening met Quilindschy Hartman. De linksback heeft een zware knieblessure opgelopen en moet maanden revalideren. Trainer Arne Slot gaat voorafgaand aan het uitduel tegen FC Volendam in op het herstel van Hartman.

''We communiceren dat het een zware knieblessure is en dat het zou kunnen dat hij in het kalenderjaar 2024 niet meer gaat spelen. Quilindschy is een heel positieve jongen en gisteren was hij op de club'', vertelt de trainer van Feyenoord in gesprek met ESPN. ''Op dat moment was hij ook weer vrolijk, maar we kunnen ons natuurlijk allemaal voorstellen dat als hij 's avonds alleen op de bank zit, er een ander gevoel overheerst.''

Het is voor Slot volkomen logisch dat Hartman er mentaal even doorheen zit. ''Hij was bezig aan een heel goed seizoen en werd elke keer door Ronald Koeman opgeroepen voor het Nederlands elftal. Hij heeft daar zijn debuut gemaakt, scoorde meteen, speelde goed en iedereen was enthousiast. Het was niet uit te sluiten dat hij komende zomer een transfer zou kunnen maken. Als je dan zo'n zware knieblessure oploopt, doet dat met iedereen, en vooral met hem, veel, laat staan als je nog zo jong bent en het al hebt meegemaakt.''

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Feyenoord Forum » Spelers » Quilindschy Hartman