Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Quilindschy Hartman

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Zou goed zijn als hij snel verlengd kan Q zich volledig met zijn spel bezig houden.

 

+1/-0

https://www.voetbalnieuws.nl/nieuws/35119/feyenoorder-tot-2026-het-succesvolle-debuutjaar-van-hartman.html?utm_source=headliner.nl&utm_medium=link&utm_term=free&utm_content=textlink&
amp;utm_campaign=Headliner.nl


Vind het toch wel weer kort.
Zie dat wel vaker bij Feyenoord dat ze maar kort verlengen.
Ligt dat aan de speler of Feyenoord?
Vind maar raar dat een speler die net een jaar in de basis staat je niet met 4/5 jaar kan verlengen.

 

+1/-0

Vind 2026 ook niet zo lang, maar gezien de belangstelling nu al en ook heel dicht bij Nederlands Elftal zie ik hem volgend jaar al naar Premier League gaan. Hebben we met Lopez al prima vervanger !

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 30 augustus 2023 om 02:10:

Vind 2026 ook niet zo lang, maar gezien de belangstelling nu al en ook heel dicht bij Nederlands Elftal zie ik hem volgend jaar al naar Premier League gaan. Hebben we met Lopez al prima vervanger !Ik acht het niet uitgesloten dat hij komend seizoen opnieuw verlengt. Hartman zit volgens mij wel op zijn plek, daarnaast is hij volgens mij ook wel het type dat wil dat Feyenoord straks een mooi bedrag aan hem overhoudt.

En als hij zich blijft doorontwikkelen en bijvoorbeeld A-international wordt, is het niet meer dan terecht dat je zijn contract weer verbetert.

"Hij lijkt te zijn weggelopen uit de aflevering van 'World's Toughest Prisons' over El Salvador. Maar hij is de liefste jongen van de hele selectie." :D

Dit bericht is gewijzigd op 30 augustus 2023, 11:00:53.

 

+1/-0

Wat een back joh Malacia 3.0 !

 

+1/-0

Ja, hij was 1 van de betere vandaag.

 

+1/-0

Alhoewel ik liever geen spelers interlands zie spelen tijdens de competitie zou deze man gewoon basis Nederlands elftal moeten zijn, hij bewijst het in echt alle topwedstrijden door de betere te zijn.
Hartman tikt een steeds hoger niveau aan.
Hartman op links en Dumpries op rechts dat zou ik wel eens willen zien :B

Als je nu nog aankomt met spelers als Blind terwijl je deze speler op de bank hebt dan snap je weinig van voetbal in mijn ogen.

 

+2/-0

Als Koeman hem tegen Frankrijk geen kans geeft mag hij ophoepelen. Hij had Stengs ook kunnen/moeten selecteren.

 

+1/-0

Misschien wel de beste gisteravond, wat een drive.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 04 oktober 2023 om 23:10:

Als Koeman hem tegen Frankrijk geen kans geeft mag hij ophoepelen. Hij had Stengs ook kunnen/moeten selecteren.Eens. Speelde echt een topwedstrijd gisteren, de zoveelste. Kan ook prima wingback.

En misschien dat Stengs nog wel wordt opgeroepen, gezien alle blessures voorin

 

+1/-0

Mooi debuut hoor beste man in oranje by far.

 

+1/-0

Echt wel trots hoor op deze speler.
Ben wel benieuwd hoe hoog hij kan komen.
Als ik moet gokken is dat bij een echte Topclub(na Feyenoord :B )

 

+1/-0

Als Hartman zo doorgaat wordt hij onhoudbaar volgend jaar zomer. En dat gaat dan voor een immens bedrag.

 

+1/-0

De vleugelverdediger van Feyenoord had de meeste schoten op doel, de meeste onderscheppingen en een passnauwkeurigheid van 80%. Tijdens je debuut tegen de WK-finalist van 2022 zijn dat geen slechte

las ook iets dat er nog meer statistieken in voordeel waren van Hartman.
Grappig dat het vooral moet komen van de links en rechtsback.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

hassel schreef op 14 oktober 2023 om 11:48:

Als Hartman zo doorgaat wordt hij onhoudbaar volgend jaar zomer. En dat gaat dan voor een immens bedrag.


Een aantal belangrijke spelers gaan de club komende zomer verlaten. Het scoutingsapparaat kan aan de slag.

 

+1/-0

Vink voorziet grote transfer voor Feyenoorder: 'Sinds hij terechtgewezen is…’

Ik vind de term 'terechtgewezen' een beetje vreemd. Die vroege wissel tegen Ajax afgelopen seizoen was niet om hem op de vingers te tikken, maar gewoon noodzakelijk. Anders was de kans groot geweest, dat Feyenoord met een man minder verder had moeten spelen. Het ging niet om Hartman, maar om het team.

Hij zal zeker geleerd hebben van die wedstrijd. Net als die tackle tegen NEC voor de beker, waar hij ook zomaar rood voor had kunnen krijgen. Dat soort onbesuisde acties heb ik hem niet meer zien maken. Toch zit het nog steeds wel een beetje in zijn spel. Hij heeft alleen zoveel stappen gemaakt, dat hij dergelijke ingrepen niet meer nodig lijkt te hebben. Hij voorkomt dit soort situaties.

Waar ik mezelf op betrap bij Hartman, is dat ik me afvraag of hij zoveel beter is geworden; of dat hij altijd zo goed was, maar dat hij er zelf in is gaan geloven. Ik kan geen facet in zijn spel aanwijzen waarin hij zichzelf écht verbeterd heeft. Het is allemaal heel goed, maar dat zat er al die tijd al in.

Waar ik me helemaal in kan vinden, is de verwachting dat Hartman hoger kan eindigen dan Malacia. Ik vind Hartman nu al beter dan Malacia ooit geweest is bij Feyenoord, en ik krijg niet de indruk dat hij nu bij Manchester United grote stappen maakt. Hij speelt weinig, is geblesseerd; maar wellicht leert hij ontzettend veel op de trainingen.

Hartman zal misschien ook wel vertrekken binnen 1/2 seizoenen, maar die gaat bij een nieuwe club met een andere status binnenkomen straks. Een club zal straks minimaal het dubbele moeten betalen, dan er voor Malacia is betaald. Dan ga je spelen, ben je eerste keus. En ik denk dat Hartman dan kan doorgroeien en echt de wereldtop kan gaan bereiken.

 

+1/-0

Het is ook het aanvallende spel van Arne Slot die Q nog beter maakt, bij een andere club was het anders geweest. Hetzelfde zag je twee jaar geleden met Malacia.

 

+1/-0

Heerlijk joch is het toch zat gewoon bij het WK Darts leek me niet het type daarvoor maar hij heeft er best verstand van goede teksten.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 22 december 2023 om 10:49:

Heerlijk joch is het toch zat gewoon bij het WK Darts leek me niet het type daarvoor maar hij heeft er best verstand van goede teksten.Deze man is de full package.
Denk echt dat hij een absolute topclub gewoon aan kan.
OP elk niveau kan hij mee en is uitblinker.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Feyenoord Forum » Spelers » Quilindschy Hartman