Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » David Hancko

Deze normale topic is open en bestaat uit 8 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

Hij heeft een flink prijskaartje, dat zal een reden zijn. Dat hij gaat lijkt me wel zeker.

 

+1/-0

Misschien zit er helemaal naast maar ik denk dat het te maken heeft dat hij in een relatief kleine competitie speelt en voor Feyenoord. Helaas staat wij internationaal nog niet erg hoog aangeschreven maar we kloppen op de deur.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Knakkie schreef op 26 mei 2024 om 15:22:

Misschien zit er helemaal naast maar ik denk dat het te maken heeft dat hij in een relatief kleine competitie speelt en voor Feyenoord. Helaas staat wij internationaal nog niet erg hoog aangeschreven maar we kloppen op de deur.Er is altijd wat te bedenken he bij Feyenoord transfers.
Kleine competitie
Geen Europees
Geen CL
Jong
oud
te duur
te goedkoop
speelt niet/wel bij Ned elftal
Feyenoord kleine club


Wel apart dat al die andere clusb daar geen last van hebben.
Zie je Az wel eens verkopen?
Nee sorry als de speler goed genoeg is dan hoef je echt niet aan die voorwaarden te voldoen.
Ziet zelfs jeugdspelers voor meer weg gaan dan sommige basisspeler bij ons.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 26 mei 2024 om 16:32:

open/sluit de onderstaande quote:

Knakkie schreef op 26 mei 2024 om 15:22:

Misschien zit er helemaal naast maar ik denk dat het te maken heeft dat hij in een relatief kleine competitie speelt en voor Feyenoord. Helaas staat wij internationaal nog niet erg hoog aangeschreven maar we kloppen op de deur.Er is altijd wat te bedenken he bij Feyenoord transfers.
Kleine competitie
Geen Europees
Geen CL
Jong
oud
te duur
te goedkoop
speelt niet/wel bij Ned elftal
Feyenoord kleine club


Wel apart dat al die andere clusb daar geen last van hebben.
Zie je Az wel eens verkopen?
Nee sorry als de speler goed genoeg is dan hoef je echt niet aan die voorwaarden te voldoen.
Ziet zelfs jeugdspelers voor meer weg gaan dan sommige basisspeler bij ons.PSV en ook nog Ajax staan in de internationale pikorde nog steeds boven ons.

 

+1/-0

Feyenoord staat er nu wel veel beter op de club wordt echt wel weer serieus genomen. Het is wel zaak dat de prestaties en vooral dit goede voetbal worden doorgezet.

 

+1/-0

'Hancko groot transferdoelwit voor Atlético Madrid'

David Hancko staat in de belangstelling van Atletico Madrid. Dit meldt de Spaanse sportkrant Marca zondagochtend. Voor de club uit de La Liga is de Slowaak het grote transferdoelwit van deze zomer en moet de vervanger worden van Mario Hermoso.
Hermoso loopt uit zijn contract bij Atlético Madrid en zal transfervrij vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. Mede door zijn aanvallende bijdragen in het spel van Feyenoord heeft Hancko een vergelijkbaar profiel met de 28-jarige Spanjaard. Zodra de komst van Robin Le Normand is afgerond, wil Atlético doorpakken met de komst van de Feyenoorder.
Goede linksbenige centrale verdedigers zijn schaars en dus kan Feyenoord hoog inzetten met de vraagprijs. Atlético Madrid is zeer te spreken over de fitheid van Hancko. De Slowaak miste namelijk geen minuut bij Feyenoord afgelopen seizoen en wordt daardoor als een betrouwbare kracht gezien. Ook de multifunctionaliteit van Hancko is de scouting opgevallen. In het laatste deel van de competitie, en bij het nationale elftal, kwam de Feyenoorder ook heel goed uit de voeten als linksback.

 

+1/-0

Liverpool zou contact gezocht hebben met Feyenoord over David. 45 miljoen plus bonussen zou mooi zijn.

 

+1/-0

'Atlético Madrid meldt zich officieel bij Feyenoord'

Atlético Madrid heeft een openingsbod neergelegd bij Feyenoord voor David Hancko. De Spanjaarden zijn overtuigd geraakt van de centrale verdediger van de Rotterdammers en willen de Slowaak toevoegen aan de selectie, meldt 1908.nl.
De kans dat Hancko op korte termijn daadwerkelijk gaat vertrekken bij Feyenoord is niet heel groot. De Spanjaarden zagen het eerste bod van twintig miljoen euro exclusief bonussen direct van tafel worden geveegd door algemeen directeur Dennis te Kloese. De verwachting is wel dat Atlético Madrid niet opgeeft en zich opnieuw gaat melden.
Hancko heeft een uitstekende wedstrijd gespeeld tegen België, en dat is de reden dat Atlético Madrid nu gas wil geven. De Feyenoorder was een van de uitblinkers tijdens het eerste EK-duel van Slowakije in Duitsland. De Spanjaarden moeten het volgende wel bod aanzienlijk verhogen om Feyenoord te overtuigen.

Feyenoord hoopt de Slowaak het liefst te behouden voor het nieuwe seizoen. Hij heeft een doorlopend contract tot medio 2028, dus er is allesbehalve haast om Hancko te verkopen. De 26-jarige verdediger heeft een geschatte transferwaarde van 35 miljoen euro, en voor minder gaat hij zeker niet vertrekken deze transferwindow.

 

+1/-0

Voor dat bedrag kunnen ze een gesigneerd shirt krijgen. Wat een losers zeg.

 

+1/-0

Atletico heeft haast ze zijn bang dat Liverpool ook komt. Maar Te Kloese weet veel meer als ons of hij in beeld is bij Slot.

 

+1/-0

Als je ooit een bedrag boven de 50 kan krijgen is het nu.

 

+1/-0

‘Slot richt pijlen op sterkhouder Feyenoord’
11:29
23 jun 2024

Foto: ‘Slot richt pijlen op sterkhouder Feyenoord’
Foto: © Pro Shots
Arne Slot hoopt Liverpool deze zomer te kunnen versterken met een nieuwe kwaliteiten. Dat Dávid Hancko op zijn lijstje staat, verbaast BBC-analist Ashley Williams niets.


Interesse Liverpool in Hancko
De Rotterdammers haalden Hancko in de zomer van 2022 van Sparta Praag en dat bleek een schot in de roos te zijn. Tijdens zijn eerste seizoen in De Kuip kwam hij in de competitie tot 31 basisplaatsen en afgelopen voetbaljaar stond hij zelfs tijdens elke wedstrijd in de Eredivisie op het veld.

Bovendien was hij vorig seizoen goed voor vijf doelpunten en twee assists, waarmee hij een belangrijke bijdrage leverde aan de behaalde resultaten. Slot heeft dan ook een goede band met Hancko en zou serieus overwegen om met Liverpool een bod op hem uit te brengen.


Op het Europees kampioenschap in Duitsland laat Hancko bij Slowakije zien dat hij klaar is voor de volgende stap in zijn loopbaan. De verdediger is een van de belangrijke schakels binnen het team en kan intussen rekenen op de nodige aanbiedingen van clubs uit Europese topcompetities.

Williams enthousiast over kwaliteiten
Williams snapt de interesse, nadat hij Hancko meermaals in actie heeft gezien. “Ik heb hem tegen België zien spelen en was diep onder de indruk. Hij is atletisch en snel. Wat ik graag zie: hij heeft zelfvertrouwen en treedt persoonlijke duels met vertrouwen tegemoet”, aldus de voormalig voetballer.
-

 

+1/-0

'Goed nieuws voor Hancko na MRI-scan'

Dávid Hancko heeft geen zware blessure opgelopen tijdens het duel tegen Oekraïne. De Slowaak moest geblesseerd afhaken vanwege een liesblessure, maar uit een MRI-scan blijkt dat de schade meevalt. Hancko is echter wel een twijfelgeval voor de belangrijke wedstrijd tegen Roemenië.

Dit melden diverse Slowaakse media. Hancko heeft geen scheur opgelopen in een van zijn spieren in zijn bovenbeen en dat zorgt voor opluchting bij Slowakije. De medische staf is voorzichtig positief over de kansen op het meespelen van de Feyenoorder tijdens het cruciale duel van woensdagavond in Groep E.
Even werd gedacht dat het EK voor Hancko voorbij was, maar daar kwam vandaag duidelijkheid over. Wanneer Slowakije de achtste finale weet te bereiken van het eindtoernooi, dan kan de 26-jarige centrale verdediger zeker weer in actie komen. De voorbereiding op het nieuwe seizoen loopt dus geen enkel gevaar.

Gernot Trauner
Bij Gernot Trauner zijn de grootste zorgen ook weg. De Oostenrijker leek een hamstringblessure te hebben opgelopen en gaf zelf aan dat de schade meevalt. Het bleek ook niet om zijn hamstring te gaan, maar om een andere spier. Trauner verwacht zelf tegen Nederland dinsdagavond in actie te kunnen komen.

 

+1/-0

Hancko maakt ook op EK indruk: "Verbaast me niet als Slot hem meeneemt"

Dávid Hancko verzaakte dit seizoen geen enkele keer als sterkhouder bij Feyenoord. En die vorm laat hij nu ook op het EK zien namens Slowakije. Op dat podium zijn nog meer ogen op hem gericht, waarmee hij ook in het buitenland meer en meer begint op te vallen.

Zo ging Ashley Williams, voormalig verdediger van Swansea City, Everton en Wales, bij de BBC in op de vermeende interesse van Arne Slot om Hancko naar Liverpool te halen. "Nee, dat verbaast me niet. Ik zag hem spelen tegen België en was diep onder de indruk. Hij is atletisch en snel en, wat ik graag zie, gaat met zelfvertrouwen zijn duels in."

Hancko zelf ging na dat openingsduel tegen België in op de samenwerking met zijn oude trainer. "Hopelijk wordt hij binnen een paar jaar gezien als een van de beste trainers in de wereld", begon hij. "Ik heb het geluk gehad om de afgelopen twee jaar met hem te werken en hij heeft me enorm geholpen in mijn ontwikkeling. Ook op tactisch gebied wat betreft het systeem waarin hij wil spelen."

"Hij is een heel goede coach en ik wens hem veel succes. Ik heb het gevoel dat hij het goed gaat doen bij Liverpool, omdat hij gaat werken met nog betere spelers dan bij Feyenoord. Dit is een geweldige stap voor hem en ik ben niet verrast dat een grote club als Liverpool hem heeft gehaald." Over de vermeende interesse in hemzelf zei Hancko tijdens de persconferentie niets.

Atlético Madrid
Ook Atlético Madrid heeft naar verluidt interesse in Hancko, die daarom ook door het Spaanse Marca werd uitgelicht. De krant schreef zelfs dat er een positieve kant zit aan de blessure die hij opliep tegen Oekraïne. Zo zou Slowakije zonder hem minder kans hebben om lang op het EK te blijven, waardoor Hancko langer de voorbereiding bij zijn nieuwe club zou kunnen meedraaien.

 

+1/-0

Zaakwaarnemer Hancko: ''Het bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven''

David Hancko staat open voor een overstap naar Atletico Madrid. De zaakwaarnemer van de Slowaak bevestigt de interesse van de Spaanse topclub en het eerste bod van rond de twintig miljoen euro. Hancko is al enkele weken in gesprek met Atletico Madrid, maar tot een akkoord heeft dat nog niet geleid.

''Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in David Hancko, staat Atlético de Madrid voor ons op de eerste plaats. De andere aanbiedingen bevinden zich alleen op gespreksniveau,'' vertelt Branislav Jašurek tegenover Relevo. ''Op dit moment zijn er geen andere clubs concreet. David ziet het zitten om met Simeone samen te werken, maar hij heeft geen exitclausule, wat het gemakkelijker zou maken.''

De zaakwaarnemer is het niet eens met de vraagprijs van Feyenoord. De Rotterdammers willen een bedrag van minimaal veertig miljoen euro voor Hancko. De centrale verdediger heeft een doorlopend contract tot medio 2028 en daar wil de stadionclub van profiteren. ''Het bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven'', aldus een duidelijke Jašurek, die ook aangeeft in gesprek te zijn met enkele clubs uit de Premier League. Echter, de voorkeur gaat uit naar een overstap naar Spanje.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

John Part schreef op 24 juni 2024 om 14:31:

Zaakwaarnemer Hancko: ''Het bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven''

David Hancko staat open voor een overstap naar Atletico Madrid. De zaakwaarnemer van de Slowaak bevestigt de interesse van de Spaanse topclub en het eerste bod van rond de twintig miljoen euro. Hancko is al enkele weken in gesprek met Atletico Madrid, maar tot een akkoord heeft dat nog niet geleid.

''Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in David Hancko, staat Atlético de Madrid voor ons op de eerste plaats. De andere aanbiedingen bevinden zich alleen op gespreksniveau,'' vertelt Branislav Jašurek tegenover Relevo. ''Op dit moment zijn er geen andere clubs concreet. David ziet het zitten om met Simeone samen te werken, maar hij heeft geen exitclausule, wat het gemakkelijker zou maken.''

De zaakwaarnemer is het niet eens met de vraagprijs van Feyenoord. De Rotterdammers willen een bedrag van minimaal veertig miljoen euro voor Hancko. De centrale verdediger heeft een doorlopend contract tot medio 2028 en daar wil de stadionclub van profiteren. ''Het bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven'', aldus een duidelijke Jašurek, die ook aangeeft in gesprek te zijn met enkele clubs uit de Premier League. Echter, de voorkeur gaat uit naar een overstap naar Spanje.Tja, geen exitclausule en dan doet de markt zijn werk, mijnheer Jasurek. Beter dat de PL-clubs zich er tegenaan gaan bemoeien, dan komt die 40 miljoen wel in de buurt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Yoda schreef op 24 juni 2024 om 14:42:

open/sluit de onderstaande quote:

John Part schreef op 24 juni 2024 om 14:31:

Zaakwaarnemer Hancko: ''Het bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven''

David Hancko staat open voor een overstap naar Atletico Madrid. De zaakwaarnemer van de Slowaak bevestigt de interesse van de Spaanse topclub en het eerste bod van rond de twintig miljoen euro. Hancko is al enkele weken in gesprek met Atletico Madrid, maar tot een akkoord heeft dat nog niet geleid.

''Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in David Hancko, staat Atlético de Madrid voor ons op de eerste plaats. De andere aanbiedingen bevinden zich alleen op gespreksniveau,'' vertelt Branislav Jašurek tegenover Relevo. ''Op dit moment zijn er geen andere clubs concreet. David ziet het zitten om met Simeone samen te werken, maar hij heeft geen exitclausule, wat het gemakkelijker zou maken.''

De zaakwaarnemer is het niet eens met de vraagprijs van Feyenoord. De Rotterdammers willen een bedrag van minimaal veertig miljoen euro voor Hancko. De centrale verdediger heeft een doorlopend contract tot medio 2028 en daar wil de stadionclub van profiteren. ''Het bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven'', aldus een duidelijke Jašurek, die ook aangeeft in gesprek te zijn met enkele clubs uit de Premier League. Echter, de voorkeur gaat uit naar een overstap naar Spanje.Tja, geen exitclausule en dan doet de markt zijn werk, mijnheer Jasurek. Beter dat de PL-clubs zich er tegenaan gaan bemoeien, dan komt die 40 miljoen wel in de buurt.Precies, volgens mij heeft die zaakwaarnemer met zijn volle verstand het laatste contract ondertekend. Voor beide partijen een win-win, want als Hancko ergens voor 40 mio gehaald wordt vergroot dat ook zijn status en kansen als basisspeler.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 24 juni 2024 om 15:55:

open/sluit de onderstaande quote:

Yoda schreef op 24 juni 2024 om 14:42:

open/sluit de onderstaande quote:

John Part schreef op 24 juni 2024 om 14:31:

Zaakwaarnemer Hancko: ''Het bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven''

David Hancko staat open voor een overstap naar Atletico Madrid. De zaakwaarnemer van de Slowaak bevestigt de interesse van de Spaanse topclub en het eerste bod van rond de twintig miljoen euro. Hancko is al enkele weken in gesprek met Atletico Madrid, maar tot een akkoord heeft dat nog niet geleid.

''Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in David Hancko, staat Atlético de Madrid voor ons op de eerste plaats. De andere aanbiedingen bevinden zich alleen op gespreksniveau,'' vertelt Branislav Jašurek tegenover Relevo. ''Op dit moment zijn er geen andere clubs concreet. David ziet het zitten om met Simeone samen te werken, maar hij heeft geen exitclausule, wat het gemakkelijker zou maken.''

De zaakwaarnemer is het niet eens met de vraagprijs van Feyenoord. De Rotterdammers willen een bedrag van minimaal veertig miljoen euro voor Hancko. De centrale verdediger heeft een doorlopend contract tot medio 2028 en daar wil de stadionclub van profiteren. ''Het bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven'', aldus een duidelijke Jašurek, die ook aangeeft in gesprek te zijn met enkele clubs uit de Premier League. Echter, de voorkeur gaat uit naar een overstap naar Spanje.Tja, geen exitclausule en dan doet de markt zijn werk, mijnheer Jasurek. Beter dat de PL-clubs zich er tegenaan gaan bemoeien, dan komt die 40 miljoen wel in de buurt.Precies, volgens mij heeft die zaakwaarnemer met zijn volle verstand het laatste contract ondertekend. Voor beide partijen een win-win, want als Hancko ergens voor 40 mio gehaald wordt vergroot dat ook zijn status en kansen als basisspeler.Een zaakwaarnemer wil ook een zo'n hoog mogelijke transfersom dan vangt hij zelf ook meer mischien dat hij zo probeert de prijs iets tedrukken hij zegt ook niet dat 20 wel genoeg is maar ziet wel dat verschil tussen vraag en aanbod nog tever uitelkaar ligt.

 

+1/-0

Atlético meldt zich met verbeterd bod bij Feyenoord'

Atlético Madrid geeft de strijd om David Hancko alles behalve op. De Spanjaarden hebben zich met een verbeterd bod gemeld bij De Kuip nadat het openingsbod van twintig miljoen euro inclusief bonussen werd geweigerd door Feyenoord. Dit meldt 1908.nl.

De nieuwe aanbieding ligt rond de 25 miljoen euro en dat wordt ook niet als voldoende beschouwd door Feyenoord. De stadionclub aast op een bedrag van minimaal 35 miljoen euro, wat momenteel ook zijn geschatte marktwaarde is. Hancko heeft een doorlopend contract tot medio 2028 waardoor algemeen directeur Dennis te Kloese een uitstekende onderhandelingspositie heeft.

Hancko heeft via zaakwaarnemer Branislav Jašurek aangegeven open te staan voor een overstap naar Atlético Madrid. Het is voor de Spanjaarden een reden om dan ook niet op te geven. Al is het de vraag of een bedrag van rond de veertig miljoen euro behaald gaat worden. Jašurek was onlangs duidelijk over de vraagprijs van Feyenoord.

''Het bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven, Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in David Hancko, staat Atlético de Madrid voor ons op de eerste plaats. De andere aanbiedingen bevinden zich alleen op gespreksniveau'', sprak de zaakwaarnemer in gesprek met Relevo. ''David ziet het zitten om met Simeone samen te werken, maar hij heeft geen exitclausule, wat het gemakkelijker zou maken.''

 

+1/-0

Word nog niet heel blij met de bedragen die geboden worden voor onze beste speler.
Zou elk bedrag onder de 40 milj als negatief beschouwen, en dan ga ik al lager dan ik ervoor zou vragen.
lekker houden anders , je krijgt nooit meer dezelfde kwaliteit terug.

https://www.feyenoordpings.nl/hancko-geeft-ja-woord-aan-atletico-feyenoord-wil-35-miljoen/?utm_term=free

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 8 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

Feyenoord Forum » Spelers » David Hancko