Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Valentin Cojocaru

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

 

+1/-0

Afwachten maar wat die brengt.

 

+1/-0

'Cojocaru Europees niet inzetbaar voor Feyenoord'

Feyenoord heeft een dispensatie-verzoek ingediend bij de UEFA om Valentin Cojocaru te kunnen inschrijven voor Europese wedstrijden. RTV Rijnmond weet te melden dat hier geen gehoor aan is gegeven door de voetbalbond.

De Rotterdammers mogen de 26-jarige doelman alleen inschrijven wanneer Ofir Marciano een blessure oploopt en niet beschikbaar is voor het team. Het is nu nog onzeker of Cojocaru dit weekend tijdens de Klassieker op de bank mag plaatsnemen. Feyenoord heeft het papierwerk op tijd ingeleverd, maar wacht nog op een vrijwaring van de Oekraïense voetbalbond.

Aanwinst Cojocaru: ''De sfeer was erg indrukwekkend''

Feyenoord heeft in Valentin Cojocaru een nieuwe doelman gevonden. De 26-jarige Roemeen komt per direct over van SK Dnipro-1 en wordt tot het einde van dit seizoen gecontracteerd. Cojocaru vertelt in gesprek met Feyenoord Media dat hij fit is en hoopt morgen al te kunnen meetrainen met de groep.

''Feyenoord is een geweldige club met een mooie doelstelling'', begint Cojocaru. ''Ik ben erg blij om hier deel van te mogen uitmaken. Ik weet dat de club een grote historie heeft. Ze hebben veel prijzen gewonnen, willen ieder jaar meedoen voor de prijzen en hoog eindigen in de competitie en dat geldt ook ieder jaar opnieuw voor de Europese toernooien.''

Cojocaru heeft gisteren zijn nieuwe werkgever al live aan het werk gezien. ''Door het coronavirus was het al lang geleden dat ik zoveel supporters in een stadion heb gezien. De sfeer was erg indrukwekkend en ik heb er echt van genoten.''

''Dat vind ik lastig om te zeggen over jezelf'', reageert de doelman wanneer hem wordt gevraagd zichzelf te omschrijven. ''Maar ik ben een speler met goede technische vaardigheden. Ik wil de ploeg zo veel mogelijk helpen waar nodig, heb al een aantal teamgenoten ontmoet en hoop morgen mee te kunnen trainen zodat ik iedereen kan ontmoeten.''

 

+1/-0

Wat ik in de video heb gezien is het een hele goede keeper, aan de andere kant besef ik dat je van iedere keeper of speler alle goede delen van het spel achter elkaar zet het heel wat lijkt.

Dus ja, dan is het toch maar afwachten ik sta er wel positief in.

 

+1/-0

Cojocaru mag toch meedoen in Conference League

In eerste instantie leek het alsof de UEFA geen toestemming zou geven aan Feyenoord om de nieuwe keeper, Valentin Cojocaru, in te schrijven voor de Europese wedstrijden. De organisatie heeft echter toch groen licht gegeven.

De uitzondering geldt voor spelers uit de Oekraïense of Russische competitie. Feyenoord heeft nog tot 1 april om de keeper daadwerkelijk in te schrijven voor de Europese campagne. Trainer Arne Slot zal dan onder de lat wat te kiezen hebben bij de Europese tweeluik tegen Slavia Praag.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Spelers » Valentin Cojocaru