Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Gernot Trauner

Deze normale topic is open en bestaat uit 9 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

https://www.telegraaf.nl/sport/282604477/feyenoord-aanvoerder-gernot-trauner-wil-niet-te-veel-terugkijken-na-vertrek-arne-slot-we-moeten-het-nieuwe-trainer-makkelijk-maken

Dit is nou een speler die ik lekker zou houden.
Kan nog heel belangrijk zijn en heeft veel waarde als ervaren speler.
Als je dit soort jongens in de groep houdt krijg je geen ajax perikelen.

 

+1/-0

In interview gaat hijzelf er wel vanuit dat hij blijft lijkt me verstandig een man met zijn ervaring vervang je ook niet zomaar.

 

+1/-0

Gernot moet bij ons met pensioen gaan. Ook als reserve een nuttige speler (want hij is wel erg traag voor de topwedstrijden). Daarnaast zie ik hem nog wel eens tot een trainer uitgroeien.

 

+1/-0

Ja hij is niet de snelste maar zijn positionering en overzicht is ongelofelijk. ALS hij fit blijft kan hij echt nog paar jaar mee op hoog niveau.
Hij is ook aanvoerder hé. Na Hancko beste verdediger in Eredivisie.

 

+1/-0

Oostenrijk is geen onaardig team ervaren coach ook hebben laatst nog gewonnen van Duitsland. Frankrijk topfavoriet natuurlijk maar zijn ook behoorlijk arrogant en hebben ook wel eens een mindere dag.

 

+1/-0

TRAUNER INCOMING! Oostenrijk lastige ploeg hoor heeft Oranje ook nog niet gewonnen.

 

+2/-0

En alweer klaar. Zo jammer dat ie zo blessuregevoelig is.

 

+1/-0

Wel verontrustend zoveel blessures van onze jongens op het eind van een seizoen elk geval moet je los zien natuurlijk maar ik geloof niet in toeval, vermoeidheid overbelasting speelt een rol weet ik wel zeker.

 

+1/-0

Trauner is de houdbaarheidsdatum wel gepasseerd nu. Hij gaat niet mee naar het trainingskamp in Oostenrijk. Nog steeds geblesseerd na het EK. Jammer maar je zou moeten doorselecteren, chronisch geblesseerde spelers hebben we niets aan.

 

+1/-0

Ik zou hem er toch nog even bijhouden dit seizoen, niet als basisspeler maar als ervaren routinier die je vanaf de bank kan inbrengen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 9 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Feyenoord Forum » Spelers » Gernot Trauner