Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Lutsharel Geertruida

Deze normale topic is open en bestaat uit 24 pagina's: 1 2 3 4 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 20 21 22 23 24

Speelde echt een sterk seizoen, maar ja het is maar 1 seizoen en het is maar de vraag hoe hij herstelt van zijn operatie.

 

+1/-0

Zal zijn management hier meer uit willen halen, dan hij wilt?

 

+1/-0

Ach dat management beslist niet, hij beslist. Ze kunnen hem wel beinvloeden maar een jongen die echt dankbaar is voor de kansen die hij gekregen heeft om zich hier te ontwikkelen neemt dat aanbod aan. Hij is gewoon een geldwolf met een beperkte visie op hoe je als jonge voetballer aan de top komt. Ego is groter dan zijn verstand en dan krijg je dat.

 

+1/-0

Arnesen is bijna een half jaar bezig met een sterk verbeterd contract dan houdt het ook wel een keer op natuurlijk verkopen dus alleen welke club koopt een geblesseerde speler?

 

+1/-0

Goed hè die zelf opgeleide talenten van Varkenoord. :denk
Ondankbaar stuk vreten, hij en zijn hele fucking familie heeft alles te danken aan de club. Bij Feyenoord heeft hij alle mogelijkheden en begeleiding gehad om zijn talent te ontwikkelen anders had hij nou misschien een criminele drillrapper of drugsdealer geweest.

Dit bericht is gewijzigd op 30 juli 2021, 19:38:46.

 

+1/-0

Een ander scenario kan zijn dat hij gewoon blijft en een sterk seizoen maakt als rechtsback. Dan kan Pedersen rechtshalf worden. Dan is de rechterkant van het middenveld goed bezet.

 

+1/-0

Geldwolf dit en dat, maar waarschijnlijk zet zo'n zaakwaarnemer gewoon in op een vergelijkbaar salaris als de grootverdieners in de selectie zoals Fer. En Geertruida heeft afgelopen seizoen een stuk beter gefunctioneerd dan al die ervaren grootverdieners Toornstra, Fer, Linssen, Diemers en Haps. Geef die jongen gewoon een vorstelijk salaris, dat verhoogt ook de transferwaarde. Dit is nou typisch zo'n speler die je best aardig kan verkopen als hij weer een lekker seizoen draait. Nu loopt hij waarschijnlijk gratis weg na dit seizoen...

 

+1/-0

Zonde want ik vind dit een prima speler. Maar hij verdient het nou ook nog niet om meteen een van de best verdienende spelers te worden, en al helemaal niet bij een club die eigenlijk nog salarislasten weg aan het bezuinigen is.

In Oktober nog maar eens proberen en anders alleen nog maar opstellen als het echt niet anders kan.

 

+1/-0

''Verstandig om niet toe te geven aan eisen management Geertruida''

Feyenoord en Lutsharel Geertruida hebben geen akkoord weten te bereiken over een nieuw contract, zo werd vandaag duidelijk. De Rotterdammers hebben een riant voorstel gedaan, maar het management van de 21-jarige verdediger heeft daar andere ideeën over. Technisch directeur Frank Arnesen heeft uiteindelijk de stekker uit de onderhandelingen getrokken.

''Ik heb begrepen dat mensen rondom Geertruida, dat is volgens mij de broer van Leroy Fer en nog iemand van Wasserman, dat die zeer hoge eisen hebben gesteld'', begint Feyenoord-volger Marcel Van der Kraan in De Telegraaf. ''Echt extreem hoog en zo hoog dat Feyenoord de hele boel op zijn kop zou gooien als ze daaraan zouden voldoen. Dat maakt het moeilijk voor een club als je als club je eigen talenten wil behouden, maar er moet wel een grens zijn. Die grens is al een paar keer opgezocht en daar kunnen ze niet overheen. En zeker niet met iemand als Geertruida. Hoe lang heeft hij goed gespeeld? Die kan je niet waarderen op een manier hoe je de absolute topspelers de afgelopen jaren hebt gewaardeerd.''

Geertruida gaat in de toekomst een flinke transfersom opleveren. Was een uitzondering dan niet mogelijk? ''De eisen schijnen echt bizar hoog te zijn dat het echt krankzinnig zou zijn als je daar aan zou voldoen. Ze weten zelf ook dat het een groot talent is en Feyenoord heeft al veel moeite gedaan en zijn ze tot een bizar hoog voorstel gegaan. Wat moet je dan nog meer doen? Ik geloof wel dat her verstandig is om daar niet aan toe te geven. Je ziet bij veel jonge spelers die net komen kijken dat ze allemaal in de ban zijn van geld. Mede door hun zaakwaarnemers, die natuurlijk ook geld zien. Iedereen heeft het tegenwoordig over percentages bij doorverkoop. Ik geloof dat iedere zaakwaarnemer denkt dat hij Raiola kan worden'', sluit de journalist af.

 

+1/-0

Arnesen zal echt wel het uiterste hebben geprobeerd of het is een bluf spelletje wat ze spelen en proberen er zoveel mogelijk poen uit te halen,gewoon je poot stijf houden en niet toegeven aan deze bandieten!

 

+1/-0

Zaakwaarnemer: ''Lutsharel heeft de intentie om te blijven''

Feyenoord heeft de onderhandelingen met Lutsharel Geertruida over een nieuw contract gestopt. De Rotterdammers konden niet voldoen aan de eisen van de 21-jarige middenvelder, maar volgens de zaakwaarnemer Leegreg Fer heeft Geertruida de intentie om actief te blijven in De Kuip en is hij niet van plan om transfervrij te vertrekken.

''De indruk wordt nu gewekt dat de onderhandelingen zijn gestopt omdat Lutsharel buitensporige bedragen vraagt, maar dat is absoluut niet aan de orde'', begint zijn zaakwaarnemer in het Algemeen Dagblad. ''Dat de onderhandelingen vier maanden geleden zijn gestart, klopt. Maar er is in die periode ook maandenlang niet gesproken. Lutsharel heeft de intentie om bij Feyenoord te blijven, laat dat duidelijk zijn. Zonder over bedragen te praten: daar hoort een salaris bij dat de categorie spelers waar hij toe behoort in de Kuip verdient. De club en de speler liggen uit elkaar, maar er zit geen schokkend gat tussen vraag en aanbod.''

Technisch directeur Frank Arnesen liet gisteren weten dat Feyenoord niet kan voldoen aan de eisen van de speler. ''Na de berichtgeving van gisterenochtend ontstaat er een beeld dat hij onredelijke hoge eisen stelt met eventueel een toekomst elders in zijn achterhoofd, maar dat is onterecht. Hij wil helemaal niet dwarsliggen om vervolgens transfervrij te vertrekken. Integendeel. Zoals vaak biedt de club iets en vraagt de speler iets. Helaas heeft dat nog niet geleid tot een akkoord. Daar zijn twee partijen voor nodig. Het kan niet zo zijn dat er een akkoord is en slechts één partij daar dolblij mee is.''

 

+1/-0

Het is dat hij voorlopig niet bij de spelersgroep zit anders zou dit weer onnodig onrust geven Advocaat klaagde er al over dat veel spelers met hun contracten bezig waren niet met hun wedstrijden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoord Transfermarkt weet te melden dat Lutsharel Geertruida in de belangstelling staat van twee clubs uit Rusland, waaronder Spartak Moskou. De Champions League-deelnemer is al langere tijd op zoek naar een nieuwe rechtsback en daarvoor zou de Feyenoorder nu in beeld zijn. Vanwege een blessure is de verdediger voorlopig nog niet inzetbaar.

Geertruida heeft nog een contract voor een jaar bij Feyenoord. Afgelopen week werd al bekend dat Feyenoord de onderhandelingen over een nieuwe verbintenis met het management van de jeugdinternational heeft afgebroken.

 

+1/-0

Ze gaan vanzelf weer met elkaar verder praten. Hij vertegenwoordigd teveel waarde om hem zo maar transfervrij weg te laten lopen.

 

+1/-0

Je moet hem nu eigenlijk zien als transfervrije speler die tekengeld kan krijgen bij andere clubs, Feyenoord zal dat moeten matchen. In the long run is het voordeliger, want je kan daarna een transfersom cashen. Dus ego inslikken en opnieuw onderhandelen. We hebben het geld gewoon nodig.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 01 augustus 2021 om 22:09:

Je moet hem nu eigenlijk zien als transfervrije speler die tekengeld kan krijgen bij andere clubs, Feyenoord zal dat moeten matchen. In the long run is het voordeliger, want je kan daarna een transfersom cashen. Dus ego inslikken en opnieuw onderhandelen. We hebben het geld gewoon nodig.Als hij daarentegen maar 1 jaar wil bijtekenen, dan zal hij minder opleveren. Gewoon verkopen en klaar er mee.

 

+1/-0

Zaakwaarnemer zegt dat er geen grote verschillen in de vraag zaten. 1,8 of 0,9 miljoen is best een groot verschil toch? Maar heel verstandig dat Feyenoord dit niet gaat bieden. Zeker voor iemand die nog maar 45 wedstrijden in de eredivisie heeft gespeeld.

 

+1/-0

Die zaakwaarnemer is een broekie van in de twintig. Wat een genie als die 1.8 miljoen vraagt, dat is echt alleen een salaris wat een potentiele topscorer in de eredivisie kan krijgen. Een verdediger moet blij zijn met een miljoen per jaar en zelfs dat vind ik voor een gozer die net komt kijken heel ruim. Ik zou die zaakwaarnemer meteen dumpen als je gezond verstand hebt want daarmee eindig je op je 24e al in china of de woestijn , gaat alleen om geld.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dirkteur schreef op 02 augustus 2021 om 08:39:

Die zaakwaarnemer is een broekie van in de twintig. Wat een genie als die 1.8 miljoen vraagt, dat is echt alleen een salaris wat een potentiele topscorer in de eredivisie kan krijgen. Een verdediger moet blij zijn met een miljoen per jaar en zelfs dat vind ik voor een gozer die net komt kijken heel ruim. Ik zou die zaakwaarnemer meteen dumpen als je gezond verstand hebt want daarmee eindig je op je 24e al in china of de woestijn , gaat alleen om geld.Zijn zaakwaarnemer is de broer van Fer, toch? Dan weten we ook direct van die ongeveer verdient. Want hij zal niet vijf keer het salaris van Fer vragen voor zijn cliënt.

 

+1/-0

Er is ook geen 1,8 miljoen gevraagd natuurlijk dat is gewoon onzin.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 24 pagina's: 1 2 3 4 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 20 21 22 23 24

Feyenoord Forum » Spelers » Lutsharel Geertruida