Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Toon van Bodegom

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Mooi artikel in het NRC over onze eigen Munsterman.

https://www.nrc.nl/nieuws/2020/01/12/uit-het-niets-de-machtigste-man-van-feyenoord-a3986597

De man heeft een geschiedenis van vreemd gedrag, fraude en manipulatie. Hij weet hoe die moet praten en hoe die mensen moet beinvloeden maar ik voorzie donkere tijden met deze figuur aan het roer. Munsterman was precies hetzelfde, vol megalomane fantasieën, niet vies van dubieuze financiele constructies en geweldig slinks en manipulatief.

 

+3/-0

Interessant artikel, maar het is nog te vroeg om conclusies tetrekken over zijn functioneren binnen Feyenoord met het binnenhalen van Advocaat en Arnesen en wellicht later Eenhoorn kan je toch niet zeggen dat hij bang is voor sterke persoonlijkheden.

 

+1/-0

Het binnenhalen van de Amerikaanse investeerder wordt hiermee wel in het juiste perspectief geplaatst. Dit was niet alleen een afleidingsmanoeuvre maar dergelijke initiatieven moeten ook met argusogen worden bekeken, gelet op het dubieuze verleden van Van Bodegom. De president van onze club moet van onbesproken gedrag zijn. Ook blijkt maar weer wat een groot onbenul Sjaak Troost is. Ik wens de heren wijsheid toe woensdag a.s.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 13 januari 2020, 20:19:13.

 

+1/-0

Van Bodegom wordt gezien als de bij Auschwitz ontslagen Jozef Mengele , die daarna begint bij Amnesty International als toezichthouder. Dat is de venijnige strekking van het verhaal. Of de schrijver helemaal objectief is valt te betwijfelen , maar het leest in elk geval goed weg !

Dat Ivo Opstelten , als voormalig minister van Justitie , niet beter kon screenen gezien de connecties die hij zou moeten hebben , is extreem dom.
Maar ja : als je de man niets kan maken dan houdt het op.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jorien van den Herik schreef op 13 januari 2020 om 22:22:

Van Bodegom wordt gezien als de bij Auschwitz ontslagen Jozef Mengele , die daarna begint bij Amnesty International als toezichthouder. Dat is de venijnige strekking van het verhaal. Of de schrijver helemaal objectief is valt te betwijfelen , maar het leest in elk geval goed weg !

Dat Ivo Opstelten , als voormalig minister van Justitie , niet beter kon screenen gezien de connecties die hij zou moeten hebben , is extreem dom.
Maar ja : als je de man niets kan maken dan houdt het op.De nrc is een betrouwbare krant. Die hebben hun bronnen gecheckt ofschoon we de intenties van die bronnen niet kennen. Ook blijkt uit dit verhaal wat de dubieuze rol van Driesen en Derksen is in dit verhaal. Jorien sla ik overigens heel wat hoger aan dan Van Bodegom. GKL was zeker geen heilige, maar was (hoewel rancuneus) wel recht door zee.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jørgen Kristensen schreef op 13 januari 2020 om 17:41:

Het binnenhalen van de Amerikaanse investeerder wordt hiermee wel in het juiste perspectief geplaatst. Dit was niet alleen een afleidingsmanoeuvre maar dergelijke initiatieven moeten ook met argusogen worden bekeken, gelet op het dubieuze verleden van Van Bodegom. De president van onze club moet van onbesproken gedrag zijn. Ook blijkt maar weer wat een groot onbenul Sjaak Troost is. Ik wens de heren wijsheid toe woensdag a.s.Ik ben in 1 klap al mijn vertrouwen in ¨de investeerder¨ kwijt en in Feyenoord city. V.Bodegom en zijn marionetten gaat nu echt beslissen over zaken die Feyenoord structureel gaan veranderen en de potentie hebben om de club kapot te maken. Gelukkig is er nog iets van evenwicht door de vrienden van Feyenoord die hem nog tegenwerken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dirkteur schreef op 14 januari 2020 om 02:13:

open/sluit de onderstaande quote:

Jørgen Kristensen schreef op 13 januari 2020 om 17:41:

Het binnenhalen van de Amerikaanse investeerder wordt hiermee wel in het juiste perspectief geplaatst. Dit was niet alleen een afleidingsmanoeuvre maar dergelijke initiatieven moeten ook met argusogen worden bekeken, gelet op het dubieuze verleden van Van Bodegom. De president van onze club moet van onbesproken gedrag zijn. Ook blijkt maar weer wat een groot onbenul Sjaak Troost is. Ik wens de heren wijsheid toe woensdag a.s.Ik ben in 1 klap al mijn vertrouwen in ¨de investeerder¨ kwijt en in Feyenoord city. V.Bodegom en zijn marionetten gaat nu echt beslissen over zaken die Feyenoord structureel gaan veranderen en de potentie hebben om de club kapot te maken. Gelukkig is er nog iets van evenwicht door de vrienden van Feyenoord die hem nog tegenwerken.Het is belangrijk dat Troost niet terugkeert in de RvC. Hopelijk dat dit artikel daarbij helpt, zodat het toezicht beter geregeld wordt.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 14 januari 2020, 07:49:46.

 

+1/-0

En weer een eenzijdig stuk door de NRC wanneer gaan ze PSV of Ajax eens doorlichten. Gewoon de VVF uitkopen en dan kun je pas echt een koers varen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 14 januari 2020 om 07:56:

En weer een eenzijdig stuk door de NRC wanneer gaan ze PSV of Ajax eens doorlichten. Gewoon de VVF uitkopen en dan kun je pas echt een koers varen.Dit artikel is gebaseerd op gesprekken met 25 betrokkenen inclusief Van Bodegom zelf, die het voor publicatie heeft gelezen. Het gaat mi om de feiten die niet in het voordeel van hem en Troost spreken. Als we de VvF uitkopen moeten we de gehele selectie te koop zetten. Dan kunnen we met het eerste elftal direct de voetbalpiramide in.

 

+1/-0

Feit is dat er genoeg mensen bereid zijn geweest om met NRC te praten om Van Bodegem in een ander daglicht te stellen. Dat alleen al toont aan dat het rommelt. Tel daarbij op de signalen over Troost (wel/niet RvC), vrienden versus RvC, Feyenoord City etc.

NRC is geen Telegraaf die bewust speelt met de waarheid. Misschien belicht NRC nu wel één kan wat meer dan de andere, maar dat lijkt me verantwoord. Die kant van Van Bodegem kenden we namelijk nog niet.

 

+1/-0

De Telegraaf is mediapartner maar wel het beste bij de club ingevoerd!

 

+1/-0

Interessant artikel waaruit maar weer eens blijkt wat een bestuurlijk wespennest Feyenoord momenteel is.

 

+1/-0

Dat artikel verklaart wel een hoop. Van Bodegom lijkt erg ambitieus en dominant. In die ambitie rent hij zichzelf voorbij, door bijvoorbeeld Van Geel en De Jong weg te sturen en er dan achter te komen dat hij geen vervanger kan halen. Bijzonder is ook dat hij zich als controleur wel erg veel met het dagelijks bestuur bezighoudt. Ook zo iets geks. Ik vrees dat het met deze man volledig de verkeerde kant op gaat en we over een paar jaar met aangebrande peren zitten.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 14 januari 2020 om 11:20:

De Telegraaf is mediapartner maar wel het beste bij de club ingevoerd!en daarom niet onafhankelijk. Telegraaf wist van de achtergrond Van Bodegem, maar heeft dit bewust achterwege gelaten in ruil voor andere verhalen.

En los daarvan is de Telegraaf een afgrijselijke rioolkrant.

 

+1/-0

Deels gelijk maar een betere mediapartner dan dat flut AD

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 14 januari 2020 om 18:05:

Deels gelijk maar een betere mediapartner dan dat flut ADEen discussie over of het AD of De Telegraaf de betere mediapartner is na een schokkende analyse gemaakt door het NRC, komt op mij over als twee Australische brandweermannen die na een lange dag in de verzengende hitte ruzie krijgen over de vraag of cola of fanta de beste dorstlesser is. Lekker belangrijk! Van Bodegem lijkt een ongeleid projectiel, juist in de fase waarin Feyenoord (weer eens) voor enorme uitdagingen staat. Het stemt me somber.

 

+1/-0

Mij juist niet. Een sterke man is nodig en dat is hij. Hij moet ruilen van plek met Koevermans

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 14 januari 2020 om 21:42:

Mij juist niet. Een sterke man is nodig en dat is hij. Hij moet ruilen van plek met KoevermansHeb jij dat artikel gelezen, eigenlijk?

Enkele quotes:

"Hij was heel manipulatief, zette mensen tegen elkaar op. Echt ziekelijk gedrag”, zegt Deelstra. „Ik was stomverbaasd toen ik las dat hij een topfunctie bij Feyenoord kreeg.”

„Wie waarvoor verantwoordelijk is binnen de club, daar houdt Toon zich niet zo aan”, zegt een betrokkene. „Hij is ongestructureerd en solistisch.”

"Illustratief voor het amateuristische niveau van besturen is vervolgens de discussie die ontstaat of ‘de afspraak’ is vastgelegd. De Vrienden van Feyenoord zeggen van niet, Van Bodegom zegt dat er een brief is opgesteld die ook door betrokkenen is geaccordeerd. De voorzitter wil daarin, desgevraagd, geen inzage geven. Het conflict over de vermeende afspraak is de directe aanleiding voor het vertrek van commissaris Van Drie, die het oneens is met Van Bodegom."

Daar komt een beeld uit naar voren -geschetst door mensen die V.B. van dicht bij kennen- van iemand die én niet samenwerken én niet duidelijk is. En dan wil jij hem voorzitter maken... :nee

 

+1/-0

Nee Jorien was een lieverdje.....ook een sterke leider die over lijken gaat en dat is Bodegom ook. Softie daar moet ik niks van hebben

 

+1/-0

Hoewel de trainer zich niet bezighoudt met de machtsstrijd binnen Feyenoord, is hij natuurlijk wel op de hoogte van alles wat er zich nu afspeelt bij Feyenoord, zo meldt De Telegraaf. Advocaat zelf lijkt een goede band met Sjaak Troost en Toon van Bodegom te hebben.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Toon van Bodegom