Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Jaap Stam

Deze normale topic is open en bestaat uit 15 pagina's: 1 2 3 4 5 ... 11 12 13 14 15

Zijn we tot dusverre tevreden over Jaap?

 

+1/-0

Jaap Stam past als trainer bij Feyenoord.
Ik gun hem echter wel versterkingen om het seizoen 2019/2020 goed voor de dag te komen.
Hij is natuurlijk afhankelijk van het beleid van Sjaak Troost.
Verder begrijp ik niet waarom hij Liam Kelly naar onze club heeft gehaald.
Maar ik wens hem uiteraard veel succes toe.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Rob Gers schreef op 05 augustus 2019 om 13:00:

Jaap Stam past als trainer bij Feyenoord.
Ik gun hem echter wel versterkingen om het seizoen 2019/2020 goed voor de dag te komen.
Hij is natuurlijk afhankelijk van het beleid van Sjaak Troost.
Verder begrijp ik niet waarom hij Liam Kelly naar onze club heeft gehaald.
Maar ik wens hem uiteraard veel succes toe.
Dat is idd onbegrijpelijk. En ook dat Feyenoord daar akkoord mee is gegaan.

 

+1/-0

Ik vind het nog te vroeg om daar wat zinnigs over te zeggen. Hij mag wel zijn tactiek aanpassen, we spelen te ver naar voren en dat gaat niet met de huidige selectie.

 

+2/-0

Hij zit met rare erfenis aan cv's. Pas als hij daar jeugd inpast of een paar aankopen kan inzetten, is hij goed te beoordelen. An sich ben ik over de creativiteit niet ontevreden.

 

+1/-0

Het is te vroeg om daar veel zinvols over te zeggen. Laten we hem voorlopig het voordeel van de twijfel geven. Het is ook roeien met de riemen die je hebt!

 

+1/-0

Hopen dat hij de tijd krijgt. Hij heeft een visie, een manier van spelen, dus laat hem aub de tijd krijgen om dat in het spel te krijgen/op te bouwen.

 

+1/-0

Vind hem erg goed bij Feyenoord passen en maakt ook wel goede keuzes behalve dan dat hij Juste niet als CV probeert en Vente maar blijft opstellen.
Daar snap ik echt niets van, is gewoon zielig.
We spelen met de slechtste spits van de eredivisie en misscien zelfs wel van de divisie eronder ook.
Je kan makkelijk Berghuis bv daar zetten.

 

+1/-0

Op dit moment is de trainer zo goed als zijn spelers.
En er zijn wel enkele spelers die niet Feyenoord waardig zijn momenteel.
De huidige verdediging en het gemis van een goede spits is een behoorlijk probleem.
Stam is voor mij nog niet te beoordelen, maar als de selectie zo blijft dan zal dit seizoen niet geweldig op zijn cv staan

 

+1/-0

Nooit meer Botteghin en Van der Heijden, Jaap.

 

+1/-0

Tegen Sparta kon Botteghin het niveau niet aan. Die zal stappen moeten maken om mee te kunnen. Van der Heijden vind ik opbouwend nog van waarde, bijvoorbeeld om onder de druk van de tegenstander uit te komen. Een nieuw centrum zou mooi zijn, maar beter dan dit gaat het niet worden vrees ik gezien het beperkte budget. Om daarvoor bovendien 49% van de aandelen te verkopen lijkt mij geen goed plan.

Stam is een beginnende coach die nu nog niet beoordeeld kan worden. Hij heeft het lastig maar dat is logisch. Enige kritiek is de transfer van Kelly. Dat geeft ook aan dat er te weinig leiderschap is bij Feyenoord omdat niemand op de rem heeft getrapt.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 6 augustus 2019, 07:24:02.

 

+1/-0

Jaap speelt een tactiek die mij aanstaat, alleen hij heeft daarvoor niet de spelers op dit moment. Dan bedoel ik centraal achterin uiteraard. Dat is ook waarom Gio zo behoudend speelde met Botteghin en van der Heiden. Haal je Janmaat terug, dan zou je eventueel met St Juste en Fer acherin kunnen spelen en Janmaat RB. En dan zou ik Tapia proberen in de Fer rol op het middenveld.

 

+1/-0

Jaap speelt positiespel. Dat heb ik jaren gemist. Hij heeft alleen een gemankeerde selectie. Het centrum is klaar bij Feyenoord. Daar MOET je afscheid van nemen. Dan maar Tapia/ St Juste. En een club als Feyenoord behoort gewoonweg een goeie reserve spits te hebben. Ook de persconferenties van Jaap zijn een verademing!

 

+3/-0

Stam nu al beoordelen is te vroeg, er zit wel duidelijk een ander idee achter het veldspel tot nu toe.
Beter positiespel, bij vlagen in ieder geval, meer snelheid aan de bal.

De trage centrum verdediging en het ontbreken van een goede centrumspits maakt dat het niet veel beter zal worden als hier geen aanpassing in komt.
St Juste verkopen gaat de zaak ook niet beter maken, verkoopbedrag zal onvoldoende zijn om de probleem posities te versterken.

 

+1/-0

Vergeleken met Gio een kerel die veel meer gezagd uitstraalt. Die dwingt wel respect af. Hij moet alleen nog iets meer bravoure hebben.

"We gaan er niet van uit dat we zomaar winnen van Sparta"

Slap gelul jaapie, je moet gvd winnen tegen sparta.

 

+1/-1

Ben bang dat de vele blessures te wijten zijn aan t zware belasting tijdens trainingen. Terror Jaap. Verder ben ik zeer blij en benieuwd naar de jonge gasten. 1e en 2e worden we niet, dus laat ze maar rijpen

 

+1/-1

We zijn nauwelijks begonnen, de selectie is nog niet eens volledig kwa nieuwe aankopen e.d. — m.a.w. over een maandje 1 1/2–2 weet ik pas of Stam wat is.

 

+1/-0

Mag weleens wat minder in het openbaar zeiken over 'de situatie'. Deal with it, kale. En ik weet dat je er niet graag een jeugdspeler in gooit, maar dat kan ook gewoon hè.

 

+2/-0

Als hij slim is wijkt hij morgen even van zijn gebruikelijke speelwijze af. Als je zo hoog druk gaat zetten is dat zelfmoord en liggen we al uit de EL voordat EC zich op dit forum heeft kunnen melden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

FRjack schreef op 07 augustus 2019 om 20:03:

Mag weleens wat minder in het openbaar zeiken over 'de situatie'. Deal with it, kale. En ik weet dat je er niet graag een jeugdspeler in gooit, maar dat kan ook gewoon hè.Beetje indekken om later te zeggen dat het niet aan hem heeft gelegen. Zeer onprofessioneel, maar dat krijg je in een organisatie die bestaat uit eilandjes die hun eigen straatje willen schoonvegen.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 15 pagina's: 1 2 3 4 5 ... 11 12 13 14 15

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Jaap Stam