Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Prijsvrij Vakanties

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

open/sluit de onderstaande quote:

Gio4ever schreef op 02 juli 2023 om 21:53:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 02 juli 2023 om 14:04:

open/sluit de onderstaande quote:

Gio4ever schreef op 02 juli 2023 om 13:59:

Het zal ongetwijfeld een eis zijn van Prijsvrij dat hun naam ook per se op de fanshirts moeten staanDat kunnen ze eisen als Feyenoord nationaal speelt, maar internationaal is volgens mij ander verhaal daar hebben ze niks over tezeggen omdat rug reclame verboden is.Het spelen niet, want dat is inderdaad door de UEFA verboden. Maar ze kunnen wel eisen dat die shirts in de fanstore niet verkocht mogen worden en wij als supporter alleen het nationale shirt kunnen aanschaffen.Castore gaat ook shirts in winkels in Mexico verkopen en online dus je hoeft ze niet bij de fanshop tehalen.
Maarja even afwachten hoe de distributie gaat die heeft Feyenoord nu niet in eigen hand zoals met Adidas kan best zijn dat je straks een shirt bij intersport kan kopen.

'Feyenoord overtreedt regels van UEFA met Europees uitshirt'

Na de lancering van het nieuwe thuistenue wil Feyenoord ook het Europese uittenue voor komend seizoen presenteren. Dat kan echter nog niet, want volgens 1908.nl zijn er wat kleine obstakels waar een antwoord op gevonden moet worden.

Vorige maand lekte via 1908.nl al een eerste afbeelding van het Europese shirt uit. Daarop was een afspiegeling te zien van de stadsplattegrond van Rotterdam. Formeel is dat niet toegestaan: het shirt mag geen 'beelden, illustraties of andere symbolen' bevatten.

Een ander punt: de aanwezigheid van rugsponsor Prijsvrij Vakanties. Conform de UEFA-reglementen mogen shirts in Europese toernooien niet bedrukt zijn door een back-of-shirt-partner. Het is dus nog de vraag hoe de achterkant van het shirt eruit gaat zien als Feyenoord aantreedt in de Champions League.

Feyenoord presenteerde zaterdag het nieuwe thuisshirt, waarop Prijsvrij Vakanties wel prijkt op de achterkant. Verder wil de club nog een donkerblauw uittenue, een primair wit/secundair groen uittenue presenteren en dus ook het Europese shirt.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Prijsvrij Vakanties