Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Orkun Kokcu

Deze normale topic is open en bestaat uit 46 pagina's: 1 2 3 4 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

Feyenoord gunt Kokcu een mooie stap, maar Te Kloese heeft al gezegd dat hij heel hoog in de boom gaat zitten, terecht we gaan de Champions League in en hij is de belangrijkste speler vervang je niet zomaar.

 

+1/-0

Stade Rennes? Dat Franse b-team zal toch niet zijn langverwachte droomclub zijn :D

 

+1/-0

In Portugal wordt beweerd dat Kokcu naar Benfica wil, liever dan richting de Premier League. Als hij denkt nog een tussen-/opstap nodig te hebben alvorens klaar te zijn voor de echte top, kan hij ook nog een seizoen bij Feyenoord blijven. Ik denk dat hij in Rotterdam die stap ook kan zetten.

Het 'Enzo Fernández'-scenario is leuk, maar geeft Feyenoord 0,0 garantie. De club moet vasthouden aan de 40M vraagprijs. ook al kan 30M + doorverkoop-percentage hoger uitvallen.

 

+1/-0

Het probleem is misschien dat er nog niet zoveel concrete interesse is behoudens Benfica. Je kan dan gokken op het einde van de transfermarkt voor een hogere transfersom, hetgeen meestal wel lukt, maar we moeten ook nog een vervanger halen. Een potentiële opvolger zoals Vetlesen is dan wellicht al getransfereerd. Ik kan me voorstellen dat dit dilemma ook weegt bij Arne Slot en DtK, zij zullen met het oog op een belangrijk (CL) seizoen de zaken tijdig op orde willen hebben.

 

+1/-0

Naar mijn mening moet Feyenoord gewoon nog even wachten in plaats van aan een Benfica verkopen dat nooit de hoofdprijs gaat bepalen. Ten eerste vind ik het niet zo'n probleem als Kokcu pas laat in de window vertrekt, omdat er met Wieffer, Zerrouki, Timber, van den Belt al genoeg spelers zijn voor de 6 & 8 die sowieso de hele voorbereiding gaan meemaken. Ook als je het verder nog zou willen gebruiken voor een extra offensieve versterking vind ik dat niet belangrijk genoeg zelf.

Daarnaast zou ik verkopen aan Benfica persoonlijk niet zo'n heel sterk signaal vinden. Uiteraard is Benfica nog wel een klein stapje vooruit ten opzichte van Feyenoord, maar het zou niet meer als een gigantische stap gezien moeten worden. Met een verkoop van onze beste speler in jaren aan de Europese subtop straal je toch een beetje uit dat wij qua niveau nog te klein zijn om vanuit ons direct naar de top te gaan.

Ik vind het in alle facetten niet zo'n heel ideaal scenario als Kokcu naar Portugal gaat, en hoop echt dat een ploeg als Arsenal zich gaat melden in de komende weken, met idealiter een bod van 45-50 miljoen wat Kokcu naar mijn mening echt wel waard is.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 07 juni 2023 om 10:28:

Het probleem is misschien dat er nog niet zoveel concrete interesse is behoudens Benfica. Je kan dan gokken op het einde van de transfermarkt voor een hogere transfersom, hetgeen meestal wel lukt, maar we moeten ook nog een vervanger halen. Een potentiële opvolger zoals Vetlesen is dan wellicht al getransfereerd. Ik kan me voorstellen dat dit dilemma ook weegt bij Arne Slot en DtK, zij zullen met het oog op een belangrijk (CL) seizoen de zaken tijdig op orde willen hebben.Zie geen probleem , als hij blijft ook goed.
We hebben het geld niet echt nodig en ook de spelers lopen er al.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 07 juni 2023 om 10:28:

Het probleem is misschien dat er nog niet zoveel concrete interesse is behoudens Benfica. Je kan dan gokken op het einde van de transfermarkt voor een hogere transfersom, hetgeen meestal wel lukt, maar we moeten ook nog een vervanger halen. Een potentiële opvolger zoals Vetlesen is dan wellicht al getransfereerd. Ik kan me voorstellen dat dit dilemma ook weegt bij Arne Slot en DtK, zij zullen met het oog op een belangrijk (CL) seizoen de zaken tijdig op orde willen hebben.Ik zie hierin ook niet echt een risico. Als je bedenkt dat Feyenoord ook al akkoord is met Dynamo Moskou om Szymański nog een seizoen te huren, zitten we behoorlijk ruim in onze middenvelders. Een échte vervanger van Kökçü; een speler met exact dezelfde kwaliteiten ontbeert.

Maar de vraag is of zo'n type voor komend seizoen noodzakelijk is. Ik denk dat het elftal zich verder gaat ontwikkelen, Slot in het team en het spel weer andere accenten gaat leggen, en dat Feyenoord met de huidige middenvelders een geweldig middenveld kan formeren waarin het gemis van Kökçü opgevangen kan worden door andere type spelers. Die hun rol op een andere wijze invullen.

Je hebt Wieffer, Timber, Szymański en Zeroukki als vaste kern. Je hebt van den Belt, Bullaude en Milambo daarachter. Ik denk dat het genoeg is.

 

+1/-0

Pedro Almeida een Portugese transferinsider:

Benfica present an offer of €25M to Feyenoord for 75% of Orkun #Kokcu pass. 🇹🇷🔴 #Benfica

Wat is dat nou? Hoop niet dat er Pedro serieus moeten nemen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

VakkieK schreef op 07 juni 2023 om 19:35:

Pedro Almeida een Portugese transferinsider:

Benfica present an offer of €25M to Feyenoord for 75% of Orkun #Kokcu pass. 🇹🇷🔴 #Benfica

Wat is dat nou? Hoop niet dat er Pedro serieus moeten nemen.


Een doorverkoop clausule is interessant als Benfica metterdtijd over de brug komt. Aangezien dat voor mij nog steeds een heel groot vraagteken is, lijkt me zo'n deal met hun niet aantrekkelijk. Orcun is meer dan Eu 40 miljoen waard. We moeten ons niet laten ringeloren door clubs die denken hier niet aan te voldoen. Anders blijft hij maar.

 

+1/-0

Chelsea lijkt ook interesse in hem tehebben ook mooie club voor hem en geld is geen probleem.

Chelsea are making an effort to sign Feyenoord midfielder Orkun Kokcu this summer, Turkish journalist Yagiz Sabuncuoglu claims.

 

+1/-0

Chelsea moet je toch niet heen willen, die hebben 40 gelijkwaardige spelers, kansloos.

Benfica snap ik vanuit zijn oogpunt wel, maar vind dat voor ons gewoon niet aantrekkelijk, met allerlei doorverkoop risico's. Dortmund, Arsenal, Liverpool zou ik veel beter snappen en passen.

Frustrerende is dat Kokcu met kop en schouders boven de rest uitsteekt, maar dan zul je zien dat Kudus of Alvarez toch nog meer gaan opleveren.

 

+2/-0

Ik mag toch niet hopen dat je kökcü voor dit bedrag van 3 knaken en een zakje snoep gaat verkopen aan Benfica. 30 miljoen met 1 of ander vaag doorverkoop percentage is veel te weinig. Wel een uitdaging als je in het weekend tegen Farmalicao,Vizela , Portimonense en nog veel meer indrukwekkende namen kan voetballen. Man man ga dan naar de bundesliga of de premier league als je echt een topspeler wil worden. Daar krijg je tenminste te maken met een niveau waarin je echt getest gaat worden en dat maakt je een veel betere speler dan dat niveau in portugal.

 

+1/-0

ola sou Português e Benfiquista.

Posso falar com vocês ???

Negocio Kokçu

 

+1/-0

Tsja, ik weet het niet hoor. Lissabon is een fantastische stad, hij gaat veel verdienen en de trainert heeft blijkbaar veel vertrouwen in hem. Kans op speeltijd is groot.. Verder is Benfica een mooie springplank.

Maar hebben jullie wel eens naar de ranglijst van de Portugese competitie gekeken? Je speelt dan onder meer tegen Arouca, Chaves, Familicao, Casa Pia, Vizela, Rio Ave, Gil Vicente, Estoril, Portimonense, Maritimo Funachal, Pacos Ferreira en Santa Clara.

Dat is al twaalf keer RKC uit zeg maar. Je hebt een een lulhannes van een trainer die zijn beste spelers in de rust wisselt om onduidelijke redenen. Ik durf de stelling wel aan dat hij er qua competitie en qua trainer op achteruit gaat.

Per saldo is daar het salaris en de kwaliteit van leven alleen beter. Is dat nou een stap die je moet maken?

 

+1/-0

O Benfica tem 3 rivais em PT aonde sao feitos grandes jogos !!!!

Equivalente a jogos do Feyenoord contra PSV,Ajax AZ Alkmar grandes jogos,depois temos equipas mais fracas mas que tiram pontos aos clubes grandes.

E champions league aonde o Benfica esta e quer estar sempre.

Por isso o Benfica vem para comprar o Kokçu e fara uma boa oferta por ele!!!

O Feynoord pode ganhar muito mais dinheiro com esta venda do que se fala.

 

+1/-0

Hij zal Benfica als tussenstap zien naar de echte top en verdient dan 3x zoveel als nu. Maar de bal ligt bij Feyenoord.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 08 juni 2023 om 11:08:

Hij zal Benfica als tussenstap zien naar de echte top en verdient dan 3x zoveel als nu. Maar de bal ligt bij Feyenoord.Is een stap opzij met een beter salaris en lekker weer. Meer niet.

 

+1/-0

Zal DtK een Jan Streuertje er in gooien? :)

 

+1/-0

Ik hoop dat Feyenoord er zoveel mogelijk uitsleept, 30 miljoen en allerlei vage percentages vind ik te weinig. Het minimum vaste bedrag zou tenminste 40 miljoen moeten bedragen. Bovendien is Benfica een enigszins vergelijkbare club (met weliswaar veel meer geld dan wij) in een vergelijkbare, zo niet mindere, competitie. Liever zie ik Kökcü naar clubs in de Premier League of Bundesliga vertrekken, dat lijkt me ook beter voor onze reputatie.

 

+1/-0

1908.nl meldt dat dit de status is:

https://1908.nl/artikelen/kokcu-kan-vijf-jaar-tekenen-clausule-van-120-miljoen-in-aanmaaklink

Benfica gaat een bod van 30 miljoen + variabelen doen en een clausule in het contract zetten van 120 miljoen. Te Kloese wil 40 miljoen en bij minder een doorverkooppercentage van 25%. Ik zou haast zeggen doen, die 30 miljoen, mits ze die in 1 keer neerleggen (en niet verspreid over 3 jaar ofzo). In de toekomst pak je dan mogelijk 15-30 miljoen mee en je hebt nu meteen extra mogelijkheden.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 46 pagina's: 1 2 3 4 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

Feyenoord Forum » Home of History » Orkun Kokcu