Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Marcos Senesi

Deze normale topic is open en bestaat uit 36 pagina's: 1 2 3 4 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 17 mei 2021 om 21:56:

Ach we zullen zien hoe bijvoorbeeld Texeira en Bozenik onder Slot gebruikt gaan worden
Onder Dickie flopt iedereen!!


Arnesen heeft Dickie laten zitten en is eindverantwoordelijk.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 17 mei 2021 om 23:56:

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 17 mei 2021 om 21:56:

Ach we zullen zien hoe bijvoorbeeld Texeira en Bozenik onder Slot gebruikt gaan worden
Onder Dickie flopt iedereen!!


Arnesen heeft Dickie laten zitten en is eindverantwoordelijk.hahahahahahaha JOKE of the Day! Dick had zijn biezen moeten pakken na 1 seizoen wat ook de bedoeling was

 

+1/-0

'Senesi moet iets minder dan twintig miljoen opleveren'.

Vandaag maakte Feyenoord Transfermarkt via Twitter bekend dat AC Milan zich officieel heeft gemeld bij het management van Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger gaat deze zomer zo goed als zeker een transfer maken naar een Europese (sub)topclub. Feyenoord kan dat geld goed gebruiken om de financiële gaten te dichten.

Senesi moet volgens La Gazetta dello Sport tussen de vijftien en de achttien miljoen euro kosten. AC Milan maakt nog kans op plaatsing voor de Champions League en heeft, net als Napoli dat ook nog kans maakt op de Champions League, concrete interesse in de Feyenoorder. Milan is bezig met een renovatie in de verdediging en heeft nog geen besluit genomen over de verdedigers Alessio Romagnoli en Fikayo Tomori. De club wil definitieve besluiten over versterkingen pas nemen als het zeker weet dat het volgend seizoen in de Champions League speelt. De laatste speelronde van de Serie A staat dit weekend op het programma, AC Milan neemt het dan op tegen Atalanta.

Senesi kwam in de zomer van 2019 voor pakweg 7 miljoen over van het Argentijnse San Lorenzo. De verdediger heeft zich na een moeizame start ontwikkeld tot een van de steunpilaren van Feyenoord. Senesi heeft 48 wedstrijden en vier doelpunten achter z’n naam staan en beschikt nog over een contract tot medio 2023.

 

+1/-0

Feyenoord staat SENESI niet af voor de O.S. Mede omdat als Argenetina speelt, Feyenoord moet aantreden in de voorronde van de Conf. League.
Voorlopig zal hij dus nog wel blijven....

 

+1/-0

Die zal nu wel weg willen dan.

 

+1/-0

Moeilijke maar terechte beslissing van de club. Laat je het persoonlijk belang van de speler zwaarder wegen dan dat van de club die tijdens de OS cruciale wedstrijden moet spelen? Logische beslissing van Feyenoord om hem hier te houden al moetje hopen dat Senesi zich proffesioneel opstelt. Maar misschien is ie, zoals al gezegd, al vertrokken tegen die tijd, dan is het een probleem voor zijn nieuwe club.

 

+1/-0

Als Feyenoord zijnde had ik Senesi (graag) laten gaan , want dan krijg je als voetbalclub eindelijk 2 of 3 weken geen tegengoal omdat die schildpad zijn man weer eens laat lopen. Maar ja : ik ben dus duidelijk geen trainer. Want Arnie pakt het anders aan , die denkt dat hij de zuid - Amerikaan nodig heeft. Daarmee gokt hij erop Senesi het gevoel te geven belangrijk te zijn waardoor hij beter gaat spelen. Maar evengoed gaan de hakken straks in het zand bij de Argentijn. Tis niet de tuinman van eind jaren negentig das duidelijk...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

De kans dat Feyenoord aankomend seizoen nog kan beschikken over Marcos Senesi wordt met de week kleiner. SSC Napoli heeft zich namelijk officieel gemeld bij Feyenoord om de 24-jarige Argentijn over te nemen van de Rotterdammers.

Dit meldt FeyenoordTM. Ook heeft de Italiaanse club al een gesprek gehad met zijn management. Senesi is niet van plan om zijn contract te verlengen en heeft eerder al aangegeven open te staan voor een transfer. Feyenoord kan de inkomsten goed gebruiken om weer te kunnen investeren in de selectie.Hij gaat dus toch gewoon naar de Olympische spelen. Hopelijk gaan er nog meer clubs een bod doen, zodat wij er meer aan over houden. Het zou mooi zijn als we hem voor 20 miljoen kunnen verkopen.

 

+1/-0

Dat is een hoop van mij, en voor de club natuurlijk dat de spelers die verkocht worden ook goed wat opbrengen.

 

+1/-0

Atlético Madrid, kersverse kampioen zou hem ook willen inlijven, Arnesen moet het in elk geval hard spelen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 30 mei 2021 om 12:51:

Atlético Madrid, kersverse kampioen zou hem ook willen inlijven, Arnesen moet het in elk geval hard spelen.


Ik heb nog nergens gelezen dat Atletico interesse zou hebben in Senesi. We gaan het wel zien welke clubs zich daadwerkelijk bij Feyenoord gaan melden. 20 miljoen zou mooi wezen, maar ik ben bang dat hij voor minder weggaat.

 

+1/-0

Atletico Madrid lijkt mij veel te hoog gegrepen voor Marcos , Napoli ook . Een club in de marge van Atletico Bilbao of Fiorentina komt dichter in de buurt. Af en toe een prijsje pakken , maar wel in het zuiden dussss. Zou in dat licht PSV niets voor hem zijn , voor pakweg 33 miljoen ? ?

 

+1/-0

'Feyenoord gaat uit van vertrek Senesi'

Intern bij Feyenoord rekenen ze allemaal op een vertrek van Marcos Senesi bij Feyenoord. De 24-jarige verdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van SSC Napoli en de Italianen zijn al een aantal dagen in gesprek met technisch directeur Frank Arnesen.

Dit weet FeyenoordTM te melden. Senesi heeft eerder al aangegeven zijn contract niet te willen verlengen bij Feyenoord en te azen op een transfer naar het buitenland. De Argentijn heeft een uitstekende ontwikkeling doorgemaakt en dat is ook diverse clubs opgevallen.

Senesi werd de afgelopen maanden onder meer gelinkt aan AC Milan, Sevilla, Leeds United en SSC Napoli. Laatst genoemde club is op dit moment het meest concreet voor de Feyenoorder. Het is niet bekend hoeveel de verdediger op gaat leveren, maar in het verleden werden bedragen van rond de twintig miljoen euro genoemd.

 

+1/-0

#TT | Feyenoord wil twintig miljoen euro voor Senesi

Feyenoord en SSC Napoli zijn de laatste dagen in gesprek over een transfer van Marcos Senesi. De Italianen en technisch directeur Frank Arnesen zijn in onderhandeling en de Rotterdamse club houdt geen rekening meer met het aanblijven van de Argentijn.

La Gazzetta dello Sport meldt donderdagochtend in de krant dat Feyenoord een vraagprijs van rond de twintig miljoen euro hanteert. In het verleden zijn namelijk twee biedingen van zeventien miljoen euro van twee Spaanse clubs afgewezen.

Feyenoord nam de 24-jarige verdediger voor 7.6 miljoen euro over van San Lorenzo. De Argentijnen hebben recht op een doorverkooppercentage van vijftien procent. Senesi heeft een contract tot medio 2023 en is niet van plan te gaan verlengen in De Kuip.

 

+1/-0

Feyenoord brengt nooit bedragen naar buiten ! Dit is een broodje aap verhaal, al zal er beste interesse zijn hoor

 

+1/-0

20 miljoen is echt het uiterste wat je voor Senesi gaat krijgen.

 

+1/-0

Het zou ook een mooi bedrag zijn twintig miljoen voor Senesi.

Daar moet je een speler voor terug kunnen halen met zijn niveau, heb je nog geld over ook.

 

+1/-0

Dan moet dan wel netto zijn. Een deel mag geherinvesteerd worden lees ik net

 

+1/-0

'FC Barcelona niet geïnteresseerd in Senesi'

De afgelopen dagen kwamen er berichten in de media dat FC Barcelona zich had gemengd in de strijd om Marcos Senesi. Feyenoord is op dit moment in onderhandeling met SSC Napoli, maar dat de Spaanse topclub Senesi hoopt te verleiden tot een overstap naar La Liga is onjuist.

Dit weet FeyenoordTM te melden. FC Barcelona gaat zich dus niet melden bij technisch directeur Frank Arnesen. Het goed ingevoerde Twitter-account meldt dat er op korte termijn geen witte rook wordt verwacht over een mogelijke transfer naar SSC Napoli. ''Wordt voornamelijk gedelegeerd, kan nog wel wat tijd overheen gaan.''

Intern bij Feyenoord hoopt iedereen op een klapper op de transfermarkt. De transfersom van Marcos Senesi kan voor een deel geïnvesteerd worden in nieuwe aanwinsten. Arnesen vertelt in Feyenoord Magazine dat Arne Slot op de hoogte is van de huidige situatie in De Kuip. ''Ik heb uitgelegd dat we niet op een gouden berg zitten.''

 

+1/-0

Broodje aap natuurlijk van Barca

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 36 pagina's: 1 2 3 4 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Feyenoord Forum » Home of History » Marcos Senesi